Αλβανία Βόρεια Μακεδονία Τα Βαλκάνια της καρδιάς μας, ξανά και ξανά..., I

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Για το πρώτο ζήτημα, ναι είναι τεχνικό θέμα, το έχουμε σε όλες τις περιπτώσεις όπου οι ιστορίες περιέχουν χώρες από διαφορετικές κατηγορίες -- το είχαμε αναφέρει ξανά, δεν ξέρω αν τώρα μπορεί ν διορθωθεί κάπως, ο @Defkalion μπορεί ν απαντήσει αρμόδια

Για το δεύτερο θέμα (κατηγορίες στις Ιστορίες Ελλάδας) είναι πιο εύκολο, αλλα κ πάλι εναπόκειται στην ευχέρεια του @Defkalion

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας αναφέρεται στην Ελλάδα, αλλά το tag Ελλάδα έχει "εξαφανιστεί" από την ιστορία και επιπλέον δεν φαίνεται στις ιστορίες της Ελλάδας. Προφανώς πρόκειται για τεχνικό ζήτημα αφού φαντάζομαι ότι υπάρχει ένα είδος "αυτοματοποίησης" σε σχέση με την τελική αρχειοθέτηση των ιστοριών. Μπορεί να διορθωθεί κάπως;

Σχετικά με την αρχειοθέτηση των ιστοριών από Ελλάδα θα πρότεινα να γίνουν υποκατηγορίες με βάση τις γεωγραφικές (και όχι διοικητικές) περιφέρειες έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η αναζήτηση. Συγκεκριμένα οι υποκατηγορίες μπορούν να είναι:
  • Στερεά Ελλάδα
  • Πελοπόννησος
  • Θεσσαλία
  • Ήπειρος
  • Μακεδονία
  • Θράκη
  • Κρήτη
  • Νησιά Αιγαίου Πελάγους
  • Νησιά Ιονίου Πελάγους
Δύο ακόμη "παρατηρήσεις" για βελτίωση:
  • Θα πρέπει να διορθωθεί το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας (το ΠΓΔΜ πλέον δεν υφίστανται).
  • Να προστεθεί η Ανγκόλα στις χώρες της Αφρικής. Πρόσφατα συζητούσα με φίλο που θέλει να πάει προς τα εκεί και θέλοντας να ψάξει πληροφορίες εδώ μέσα διαπίστωσα ότι αυτό δεν είναι δυνατό γιατί η χώρα απλά δεν υπάρχει.
Η Ελλάδα είναι ξεχωριστή κατηγορία/φόρουμ και γι'αυτό δε μπορεί να έχει ταγκς από Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού. Είναι σίγουρα ένας περιορισμός αλλά δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα να το κοιτάξουμε.

Για την αρχειοθέτηση των ιστοριών από Ελλάδα είναι καλή ιδέα, θα το κοιτάξω.

Για το όνομα της χώρας , ποιο είναι το επίσημο όνομα τώρα και θα το αλλάξω ;

Όσον αφορά την Ανγκόλα - οκ να προσθέσουμε μεν το ταγκ αλλά σαφώς και είναι δυνατό να ψάξει κάποιος πληροφορίες για την Ανγκόλα, χρησιμοποιώντας το κουμπί της αναζήτησης πάνω δεξιά. Τα ταγκ απλά βοηθάνε στην ταξινόμηση, δεν αλλάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

:)

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Η Ελλάδα είναι ξεχωριστή κατηγορία/φόρουμ και γι'αυτό δε μπορεί να έχει ταγκς από Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού. Είναι σίγουρα ένας περιορισμός αλλά δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα να το κοιτάξουμε.
Ουσιαστικά η Ελλάδα λειτουργεί ως "ξεχωριστή" ήπειρος οπότε το tag χάνεται όταν μεταφέρεται για αρχειοθέτηση, όπως πουθενά δεν υπάρχουν tags ηπείρων. Κατανοητό. Εντούτοις ιστορίες που εμπεριέχουν Ελλάδα και κάποια άλλη χώρα δεν θα έπρεπε να φαίνονται και στην Ελλάδα όταν αρχειοθετούνται; Για την διευκόλυνση του μελλοντικού αναγνώστη που ψάχνει ανά χώρα.

Για την αρχειοθέτηση των ιστοριών από Ελλάδα είναι καλή ιδέα, θα το κοιτάξω.
:clap:

Για το όνομα της χώρας , ποιο είναι το επίσημο όνομα τώρα και θα το αλλάξω ;
Τώρα μου κάνεις πλάκα, δεν μπορεί να ρωτάς σοβαρά!!!o_O
Το έχω ήδη γράψει αλλά για δες και εδώ.

Όσον αφορά την Ανγκόλα - οκ να προσθέσουμε μεν το ταγκ αλλά σαφώς και είναι δυνατό να ψάξει κάποιος πληροφορίες για την Ανγκόλα, χρησιμοποιώντας το κουμπί της αναζήτησης πάνω δεξιά. Τα ταγκ απλά βοηθάνε στην ταξινόμηση, δεν αλλάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.
Σίγουρα μπορείς να ψάξεις κάτι με το κουμπί της αναζήτησης. Όταν όμως έψαχνα, π.χ. πληροφορίες για το Βιετνάμ ήταν πολύ πιο χρηστικό να πάω στο αντίστοιχο tag της χώρας και να διαβάσω τις πιο πρόσφατες ιστορίες. Και ήταν πολύ βοηθητικό.

Με την ευκαιρία της συζήτησης να πω οτι έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα και αξίζει να επιβραβευτεί η πρωτοβουλία αυτή η οποία ενισχύθηκε από τη συλλογική συνεισφορά και προσπάθεια πολλών μελών και ταξιδιωτών.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Για το θέμα Ελλάδας/εξωτερικού τα είπαμε, δεν έχει νόημα η συζήτηση - η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε δε μας επιτρέπει να κάνουμε cross-post ένα θέμα σε πολλαπλά φόρουμ, άρα θα ανήκει σε ένα φόρουμ/κατηγορία που στην περίπτωσή μας είναι η "ήπειρος" (ή γεωγραφική ενότητα αν θέλεις).

Για την Αγκόλα το τσέκαρα και υπάρχει ήδη tag, οπότε δεν είμαι σίγουρος πού είναι το πρόβλημα.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
ΧΑ. οκ πάω να το φτιάξω αλλά επιμένω ότι το ταγκ υπήρχε έστω και χωρίς νι.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Και τα 2 είναι δεκτά. Είτε με ν, είτε χωρίς.

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Για την Αγκόλα το τσέκαρα και υπάρχει ήδη tag, οπότε δεν είμαι σίγουρος πού είναι το πρόβλημα.
Έχω τέσσερα μάτια, δύο φυσικά και δύο μέσω γυαλιών πρεσβυωπίας. Αλλά Ανγκόλα ή Αγκόλα δεν βλέπω. Δεν μπορεί να είμαι τόσο τυφλός. Παραθέτω και το αντίστοιχο screenshot. Αλήθεια ρε παιδιά, υπάρχει και δεν το βλέπω;

1771683517242.png

Για το θέμα Ελλάδας/εξωτερικού τα είπαμε, δεν έχει νόημα η συζήτηση - η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε δε μας επιτρέπει να κάνουμε cross-post ένα θέμα σε πολλαπλά φόρουμ,
Κρατάω ως απάντηση ότι η πρόταση που έκανα δεν είναι υλοποιήσιμη λόγω τεχνικών περιορισμών της πλατφόρμας. Σε κάθε περίπτωση κάθε συζήτηση έχει νόημα, ευκολότερη ή δυσκολότερη η οποία οδηγεί σε επίλυση προβλήματος ή καλυτέρευση μιας κατάστασης. Ταπεινή μου γνώμη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.003
Μέλη
40.053
Νεότερο μέλος
sotiria.agelidi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom