• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Βέλγιο Ολλανδία Άμστερνταμ-Βρυξέλλες

michalis1991

Member
Καλησπέρα!! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ, σχεδιάζω ένα ταξίδι το καλοκαίρι και θα ήθελα κάποια tips! Θέλω να πάω από Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ για 4 μέρες και από εκεί μετά Βρυξέλες οπού θα κάτσω αλλες 4-5 μέρες για το Tomorrowland festival. Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος όσο αφορά τα μεταφορικά για να κάνω αυτές τις διαδρομές?? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :):)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το τραίνο κάνει μόλις 80 ευρώ και 3 ώρες..

michalis1991

Member
σε ευχαριστώ πολύ:) βασικά ενδιαφέρομαι να πάω από Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ από Άμστερνταμ-Βρυξέλες και από εκεί πίσω πάλι Θεσσαλονίκη:D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
σε ευχαριστώ πολύ:) βασικά ενδιαφέρομαι να πάω από Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ από Άμστερνταμ-Βρυξέλες και από εκεί πίσω πάλι Θεσσαλονίκη:D
Εχεις κλείσει αεροπορικά; Αν ναι για πόσες μέρες;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όχι ακόμη ψάχνομαι δεν έχω κλείσει τπτ...
Ωραία,
σου προτείνω να κινηθείς μές την Ολλανδία με τραίνα ή ενοικιαζόμενο αμάξι (αν έχεις διαβατήριο νέου τύπου) Γιατί όλες οι διαδρομές δε ξεπερνούνα τα 30 ευρω πανε ελα (πχ Για Ουτρέχτη, Χααρλεμ,Γκούντα,Ρότερνταμ κλπ) Κι επίσης είναι πολύ κοντινές.
Οι Βρυξέλλες απεχουν 3 ώρες , η Μπρυζ 4, η Γάνδη 2 αλλά είναι και πολύ ακριβό το εισιτήριο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

michalis1991

Member
Ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος για να ταξιδέψω από την Θεσσαλονίκη στο Άμστερνταμ και από τις Βρυξέλες στην Θεσσαλονίκη??

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος για να ταξιδέψω από την Θεσσαλονίκη στο Άμστερνταμ και από τις Βρυξέλες στην Θεσσαλονίκη??
Μάλιστα. Εψαξες καμια αεροπορική; Και οι Βρυξέλλες πώς σου καρφώθηκαν;
Ο πιο οικονομικός γαι Αμστερνταμ είναι η Alitalia ή η Malev. Καλό είναι να κλείσεις πανε-ελα το εισιτηριο σου απο το ιδιο αεροδρομιο.
Ειδαλλως κοιταξε και τη Ryanair η οποία προσγειώνεται σε μια πόλη έξω από τις Βρυξέλλες αλλά δε ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει η διαφορά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.725
Νεότερο μέλος
Afroula15901

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom