Ουγγαρία Άνοιξη στη Βουδαπέστη

Seezo

Member
Μηνύματα
21
Likes
46
Έκανα print screen όλα τα σημεία που με ενδιέφεραν, καθώς και σημειώσεις!!!! Ο χάρτης με βοήθησε πολύ να τα βάλω σε μία τάξη στο μυαλό μου και να σχεδιάσω πώς θα χωρίσω τις μέρες μας!!!! Ανυπομονώ από τώρα να δοκιμάσω τα φαγητά τους!!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!!
Είδες που ανησυχούσες αν θα πας! Να πω ότι δε σε ζηλεύω, παρότι έχω ήδη πάει, θα είναι μεγάλο ψέμα. Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω! Θα περάσετε τέλεια!
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
:xalara::clap: Έχω ξετρελαθεί με τις φωτογραφίες που βλέπω και αισθάνομαι τόσο ωραία που τα οργάνωσα όλα μόνη μου! Βέβαια θα δειξει το αποτέλεσμα αλλά νομίζω όλα θα είναι οκ!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ και πάλι!
 

Seezo

Member
Μηνύματα
21
Likes
46
Δεν κάνει τίποτα! Όταν επιστρέψεις από το ταξίδι σου γράψε μας τις εντυπώσεις σου. Πού ξέρεις, μπορεί κάποιοι από εμάς να ξαναπάμε.
 

passa

Member
Μηνύματα
24
Likes
11
Μολις επεστρεψα απο ταξιδι 2 εβδομαδων που περιλαμβανε με την σειρα Βουδαπεστη, Πραγα, Δρεσδη(μονοημερη) και Βιεννη! Προσπαθησε στο προγραμμα σου για την Βουδαπεστη να συμπεριλαβεις και το Szentendre( 40 λεπτα με το τραινο ), ειναι πολυ γραφικο μερος και επ ευκαιρια θελω να ευχαριστησω τα μελη του travelstories που ο καθενας/μια με την ιστορια τους και τις συμβουλες τους με βοηθησαν να οργανωσω αυτο το ταξιδι!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.949
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom