Δεν ισχύει αυτό, μπορείς το βγάλεις και στο δικό σου ΑΦΜ (αφού βάλεις κωδικούς taxis) και να έχει τα στοιχεία ενός από τους γονείς. Μόλις προχθές έβγαλα και έχοντας βγάλει άλλα τρία παιδικά διαβατήρια, πάντα στο ΑΦΜ μου και με τα στοιχεία μου βγάζω το παράβολο. Πάντα γίνονταν δεκτά από την αστυνομία.Το παραβολο πρέπει να εκδοθει στα στοιχεια του παιδιου
Ακριβως. Οπως ανεφερε και καποιος, το Οργανο ( παντα μ αρεσε αυτη η λεξη για τους αστυνομικους), απλα διασταυρωνει μεσω του RF οτι το συγκεκριμενο παραβολο ειναι πληρωμενο.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το έβγαλα τελικά στο όνομα του παιδιου. Στην εκτύπωση του βέβαια δεν φαίνεται κανένα στοιχείο πάρα μόνο το rf και ότι είναι πληρωμενο. Προφανώς για αυτό είναι δεκτά και τα δύο.
Ετσι μου είχαν πει όταν ρωτησα στην υπηρεσία διαβατηρίων και έτσι επραξα.Δεν ισχύει αυτό, μπορείς το βγάλεις και στο δικό σου ΑΦΜ (αφού βάλεις κωδικούς taxis) και να έχει τα στοιχεία ενός από τους γονείς. Μόλις προχθές έβγαλα και έχοντας βγάλει άλλα τρία παιδικά διαβατήρια, πάντα στο ΑΦΜ μου και με τα στοιχεία μου βγάζω το παράβολο. Πάντα γίνονταν δεκτά από την αστυνομία.