Έκδοση Διαβατηρίου Ανήλικου Τέκνου

Καλημέρα, μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος, μπορεί να είναι και λίγο ανόητη... Όταν εκδίδω το παράβολο που απαιτείται για έκδοση διαβατηρίου ανήλικου τέκνου, συμπληρώνω στη φόρμα τα δικά του στοιχεία ή τα δικά μου;

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Το παραβολο πρέπει να εκδοθει στα στοιχεια του παιδιου

thessaris

Member
Το παραβολο πρέπει να εκδοθει στα στοιχεια του παιδιου
Δεν ισχύει αυτό, μπορείς το βγάλεις και στο δικό σου ΑΦΜ (αφού βάλεις κωδικούς taxis) και να έχει τα στοιχεία ενός από τους γονείς. Μόλις προχθές έβγαλα και έχοντας βγάλει άλλα τρία παιδικά διαβατήρια, πάντα στο ΑΦΜ μου και με τα στοιχεία μου βγάζω το παράβολο. Πάντα γίνονταν δεκτά από την αστυνομία.

poised

Member
Επιβεβαιώνω το παραπάνω και προσθέτω ότι το παράβολο δε χρειάζεται να είναι καν στο όνομα του γονιού για τα παιδιά ή του αιτούντα για τους ενήλικες. Το δημόσιο δεν το νοιάζει ποιος το εξέδωσε, μόνο ότι είναι πληρωμένο και διαθέσιμο να δεσμευτεί.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το έβγαλα τελικά στο όνομα του παιδιου. Στην εκτύπωση του βέβαια δεν φαίνεται κανένα στοιχείο πάρα μόνο το rf και ότι είναι πληρωμενο. Προφανώς για αυτό είναι δεκτά και τα δύο.

arabickostas

Member
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το έβγαλα τελικά στο όνομα του παιδιου. Στην εκτύπωση του βέβαια δεν φαίνεται κανένα στοιχείο πάρα μόνο το rf και ότι είναι πληρωμενο. Προφανώς για αυτό είναι δεκτά και τα δύο.
Ακριβως. Οπως ανεφερε και καποιος, το Οργανο ( παντα μ αρεσε αυτη η λεξη για τους αστυνομικους), απλα διασταυρωνει μεσω του RF οτι το συγκεκριμενο παραβολο ειναι πληρωμενο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom