Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Μεσόγειος: Ο Θαλάσσιος Κόσμος μας»

sapienza

Member
Μηνύματα
1.245
Likes
426
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας

Ο Διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας του MEDASSET Φωτογραφίας «Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας» ολοκληρώθηκε. Η συναρπαστική περιήγηση στο συναρπαστικό κόσμο της Μεσογείου ξεκινά.

138 ερασιτέχνες φωτογράφοι υπέβαλαν στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://photocontest.medasset.org/ συνολικά 350 φωτογραφίες. Το κοινό προέκρινε τις 60 φωτογραφίες της επιλογής του και τριμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τη Διευθύντρια Συλλογών και Μουσειολογικού Προγραμματισμού Εθνικής Πινακοθήκης Δρ. ΟΛΓΑ ΜΕΝΤΖΑΦΟΥ-ΠΟΛΥΖΟΥ, το ζωγράφο ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΡΟΥΓΚΑ και τον ωκεανολόγο και υποβρύχιο φωτογράφο ΓΙΑΝΝΗ ΙΣΣΑΡΗ, επέλεξε τις τελικές 25.

Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2012 οι 25 φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να ευαισθητοποιηθεί για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα της Μεσογείου και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή και προσβάσιμη καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου σε όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του Αεροδρομίου. Θα την απολαύσετε στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», στο επίπεδο Αναχωρήσεων, στον ημιώροφο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site: http://photocontest.medasset.org/
 
Last edited by a moderator:

dikigo

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερον ο συγκεκριμενος διαγωνισμος!καλη επιτυχια σε οσους συμμετεχουν!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom