Έκπτωση έως και 25% σε όλες τις πτήσεις της easyJet

travelina

Member
Μηνύματα
425
Likes
818
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Έκπτωση έως και 25% σε όλες τις πτήσεις της easyJet

Κάντε κάτι διαφορετικό φέτος το Φθινόπωρο/Χειμώνα με λιγότερα χρήματα. Με τη φανταστική μας καλοκαιρινή προσφορά κερδίζετε έως και 25% στην τιμή της κάθε θέσης, της κάθε διαδρομής, κάθε ημέρα. Αυτή η προσφορά ισχύει για ταξίδια από 1 Οκτωβρίου & 15 Δεκεμβρίου 2010, έτσι είτε θέλετε να δραπετεύσετε σε ηπιότερα κλίματα για μια χαλαρωτική φθινοπωρινή απόδραση είτε να συνδυάσετε τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι σε μια πόλη, τότε εμείς έχουμε την κατάλληλη πτήση για εσάς.
Οι εκπτώσεις τελειώνουν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

70% έκπτωση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία

Επιλέξτε μεταξύ 30.000 ξενοδοχείων και κερδίστε έως και 70% έκπτωση σε ξενοδοχεία κορυφαίων προορισμών της Ευρώπης. Ό,τι βλέπετε, αυτό πληρώνετε - χωρίς κρυφά έξοδα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου από 19? την ημέρα

Αποφύγετε τα πλήθη, τις καθυστερήσεις και απολαύστε την ελευθερία που σας παρέχει ένα αυτοκίνητο. Η easyJet έχει εξασφαλίσει για τους επιβάτες της μια αποκλειστική προσφορά αναβάθμισης από την Europcar. Για περιορισμένο διάστημα μόνο μπορείτε να ενοικιάσετε ένα όχημα Compact με την τιμή που ισχύει για τα οχήματα Economy. Τιμές από μόνο 19? την ημέρα.

Διακοπές από 79? το άτομο

Είτε πρόκειται για ένα ταξίδι σε μια πόλη είτε για θαλασσινούς προορισμούς, μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι αν κλείσετε την πτήση και το ξενοδοχείο σας μαζί.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! | easyJet.com
 
Last edited by a moderator:

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Η EasyJet στην travellina έστειλε ένα email με έκπτωση έως και 25% για κάθε θέση, σε κάθε πτήση, κάθε ημέρα. Σε εμένα έστειλε ένα email για το ίδιο χρονικό διάστημα με έκπτωση έως και 12% για κάθε θέση, σε κάθε πτήση, κάθε ημέρα. Αν μπει τώρα κάποιος στο site της θα δει έκπτωση έως και 20% για κάθε θέση, σε κάθε πτήση, κάθε ημέρα!

"Έκπτωση έως και 20% σε όλες τις πτήσεις της easyJet

Κάντε κάτι διαφορετικό φέτος το Φθινόπωρο/Χειμώνα με λιγότερα χρήματα. Με τη φανταστική μας καλοκαιρινή προσφορά κερδίζετε έως και 20% στην τιμή της κάθε θέσης, της κάθε διαδρομής, κάθε ημέρα. Αυτή η προσφορά ισχύει για ταξίδια από 1 Οκτωβρίου & 15 Δεκεμβρίου 2010, έτσι είτε θέλετε να δραπετεύσετε σε ηπιότερα κλίματα για μια χαλαρωτική φθινοπωρινή απόδραση είτε να συνδυάσετε τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι σε μια πόλη, τότε εμείς έχουμε την κατάλληλη πτήση για εσάς.
Οι εκπτώσεις τελειώνουν τα μεσάνυχτα της Τρίτης."
 

pinelopi

Member
Μηνύματα
265
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά , όμως που είναι αυτή η έκπτωση; Για 9 με 13 Δεκεμβρίου που βάζω για Βερολίνο μου δίνει ακριβώς την ίδια τιμή που μου έδινε και πριν μία εβδομάδα. Δεν υπάρχει κάποια έκπτωση ....
 

travelina

Member
Μηνύματα
425
Likes
818
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Μάλλον έχει να κάνει με τη ζήτηση. Θα είχαν κάποιες θέσεις (λίγες) με 25%, άλλες με 20%, άλλες με 12%. Για Βερολίνο μπορεί να έχουν εξαντληθεί.
 

htz_markos

Member
Μηνύματα
39
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κέιπ Τάουν
Είναι να είσαι γκαντέμης όμως, κλείνω χθές το βράδυ Αθήνα-Λονδίνο 17/11 και Λονδίνο- Αμστερνταμ 21/11 για 2 άτομα. Και μια ώρα μετά βγαίνει η προσφορά. 20 ευρωλάκια χαμένα για υπόθεση μιας ώρας. :ΡΡΡ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom