Γαλλία Ένας ταξιδιώτης στο Παρίσι...

lucia

Member
Μηνύματα
57
Likes
5
Έχω εκπαιδευτεί, δεν θα το ήθελα όμως επ' ουδενί. Ελπίζω να μου τη χαρίσει ο καιρός αυτή τη φορά. Είναι κουραστικό το ταξίδι με βροχή. Έχεις πληροφορίες περί καιρού;Βρέχει καλοκαιριάτικα κι εκεί ε; Γμτ...
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν δεν εχετε παιδια ...εγω δεν θα προτεινα Γιουροντισνευ...απο την αλλη βεβαια εχει να κανει με το ποσο τα γουσταρετε αυτα τα θεαματα ειτε με παιδια ..ειτε χωρις .
Εμεις πηγαμε (για να ψωνισουμε δωρακια για τα δικα μας παιδια απεξω) στις 9 το πρωι και ηδη οι ουρες ηταν μεγαλες ...δεν σου συζητω για τις 11 που φυγαμε ...φρικη!!
Για το παρκο βαζουν διωροφα τρενα και παλι ηταν γεματα.
Εγω ειδα τιμη εισιτηριου για τα 2 θεματικα παρκα 74 ευρω ο ενηλικας και 66 το παιδι.

Βερσαλιες δεν θα σου ελεγα να μην πας ...ειναι παρα πολυ ωραιο το παλατι ..μονο απο εξω να το δεις ...αντιλαμβανεσαι.
Προσοχη υπαρχουν 2 ουρες -1 στην εκδοση των εισιτηριων κ μια επομενη για ελεγχο τσαντων...βλακεια κ καθυστερηση αυτο κατα τη γνωμη μου ..επρεπε να γινεται διαδοχικα.
Το προγραμμα σου ειναι χαλαρο κ ωραιο ...δε νομιζω να κουραστεις ιδιαιτερα .
Πηγαινε να δεις κ Πλατεια των Βοσγων και το Δημαρχειο -Hotel de Ville -Δασος της Βουλοννης επισης ..αν τελειωσεις νωρις καποια μερα .
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
Σας ευχαριστω.
MOSXRI τι εννοείς τα νησιά?
Και γιατί Μονμάρτη τη 2η μέρα?
εννοω τα νησια που βρισκονται μεσα στον σηκουανα το cite και το st loui!στο ενα βρισκεται η παναγια των παρισιων και ειναι το κεντρο του παρισιου!οσο για τη Μονμαρτη σου προτεινω την μερα που θα πας στις galleries Lafayette και μιας και θα εισαι σχετικα κοντα, να την επισκεφτεις!αλλωστε η πιο ομορφη ωρα για την Sacre caeur ειναι το απογευματακι!
Για την Disneyland που λετε ειναι προσωπικο θεμα του καθενος!παραδειγμα εγω πηγα και απογοητευηκα αλλα αν δεν πηγαινα θα ελεγα -καλα εφτασα ως εδω και δεν πηγα σε ενα μερος που ονειρευομουν απο μικρο παιδι. απο την αλλη ομως, μιας και το αναφερει μια κοπελα να παει μονη της, προσωπικα δεν θα το εκανα ακομα κι αν δεν ειχα παει ποτε μου!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.061
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom