Τσεχική Δημοκρατία Ένα ακόμα ταξίδι στην Πράγα (18/10-22/10/2008)

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.773
Likes
1.097
Επόμενο Ταξίδι
paris- japan
Ονειρεμένο Ταξίδι
japan
Εκείνο που μ' ενόχλησε ιδιαίτερα πάντως και θέλω να αναφέρω, ήταν η συμπεριφορά του προσωπικού. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου αντιμετώπιζαν τους πελάτες με σχεδόν συγκαταβατικό τρόπο, λες και είχαν να κάνουν με μπαμπουΐνους που δεν επρόκειτο να αντιληφθούν με την πρώτη αυτό που θα τους έλεγαν. Στο πρόσωπό τους είχαν συνεχώς ζωγραφισμένη μια έκφραση κούρασης και ανυπομονησίας μαζί, σαν να σου έλεγαν "δεν μου αρέσει που πρέπει ν' ασχοληθώ μαζί σου, θέλω να τελειώνω για να πάω σπίτι μου". Οι χειρότερες από άποψη αγένειας ήταν οι κοπέλες στην τραπεζαρία του πρωινού. Δεύτεροι έρχονταν οι υπάλληλοι της ρεσεψιόν. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όλοι οι Τσέχοι είναι ψυχροί και λιγόλογοι και δεν μου αρέσει να κάνω γενικεύσεις. Μέσα σε πέντε ημέρες δε συγχρωτίστηκα και με τόσους ντόπιους για να εξάγω κάποιο συμπέρασμα. Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρώ ότι όταν εργάζεσαι στον τομέα της φιλοξενίας οφείλεις να έχεις και την αντίστοιχη συμπεριφορά.

αυτό ακριβώς ένιωσα κι εγώ και οι υπόλοιποι της παρέας πριν 3 χρόνια στο ξεν/χείο που είχαμε μείνει, από συζήτηση που κάναμε καταλήξαμε ότι αυτά είναι κατάλοιπα του παρελθόντος (και μη μου γκρινιάξετε κάποιοι άλλωστε η εκτίμηση εκφράζει την προσωπκή μας άποψη ) τεράστια διαφορά είδα κατα την τελευταία μας επίσκεψη, άλλοι άνθρωποι και άλλο ξεν/χείο βέβαια, οι τιμές δε είχαν αυξηθει 30% και λόγω ισοτιμίας.
 

taxidevonoeros

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπουένος Άιρες
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όλοι οι Τσέχοι είναι ψυχροί και λιγόλογοι και δεν μου αρέσει να κάνω γενικεύσεις. Μέσα σε πέντε ημέρες δε συγχρωτίστηκα και με τόσους ντόπιους για να εξάγω κάποιο συμπέρασμα. Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρώ ότι όταν εργάζεσαι στον τομέα της φιλοξενίας οφείλεις να έχεις και την αντίστοιχη συμπεριφορά.
Θα τολμούσα να πω ότι οι Τσέχοι είναι ο πιο εσωστρεφής λαός της Ευρώπης και δε φταίει το παλιό καθεστώς. Οι άλλοι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης δεν είναι έτσι, ούτε καν οι Σλοβάκοι που είναι αδέλφια.
 

marakixin

Member
Μηνύματα
148
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ονειρεμένο Ταξίδι
αγια-πετρουπολη
Μαριτα ευχαριστω που με γυρισες ξανα στην πολη της Πραγας...μου θυμισες ποσο υπεροχη ειναι οχι οτι το ειχα ξεχασει αλλα....θελω να γραψω και ργω για την Πραγα μου,καποια στιγμη....και παλι ευχαριστω
 

eragon189

Member
Μηνύματα
57
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ
Ρε παιδιά για το Κάρλοβυ βάρυ δεν άκουσα κανένα να λέει...
Δεν πήγε κανείς από Πράγα εκεί???:shock:
Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάω από Πράγα??
Πλς απαντήστε!!:roll:
Σε 2 βδομάδες πάω Πράγα και θα ήθελα να πάω και εκεί..
 

msfiras

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καρλο βιβαρυ

ΘΑ πας σταθμο λεωφορειων FLORENCE και απο εκει με λεωφορειο εφτασες....
8α ειμαι και εγω εκει 20/4
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ολος ο κόσμος
Πολυ ωραια η περιγραφη σου!!
Πρακτικη και χρησιμη!!!:clap::clap:
Εχω παει Πραγα και με γυρισες πισω...
Καλωσηρθες!!
 

akoureftos

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Καϊμάκτσαλαν
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Φοβερή η περιγραφή σου Mar. Covarrubias, με πλούσιες περιγραφές και αναλυτικότατες πληροφορίες, για το κάθε τι που θα συναντήσει κανείς, εάν θα πάει.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, εάν θα μπορούσες να μου συστήσες, καμιά ιστοσελίδα, για φθηνά αεροπορικά, από Θεσσαλονίκη-Πράγα και το αντίθετο, επειδη το σκεφτομαι για Ιούνη!!!!
 

cop4u

Member
Μηνύματα
25
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Β.Ακρωτήρι-Νορβηγία
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΛΗ Η ΓΗ!!!!
Πολύ ωραία περιγραφή!Είχα πάει στην Πράγα πρίν 4 χρόνια περίπου και μου είχε αρέσει πάρα πολύ και θέλω να ξαναπάω κάποια στιγμή!
 

ily

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
:)

να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου για ολες τις πληροφοριες,αφου θα βρεθουμε και εμεις εκει ακριβως ενα χρονο μετα!!12/10 φευγουμε!!κλεισαμε εισητηρια με 70ευρω το ατομο(πηγαινε-ελα)και το ξενοδοχειο μας (assenzio) με 45ευρω το βραδυ!!!!να ειστε ολοι καλα και να συνεχιζετε να μοιραζεστε τις ταξιδιωτικες σας εμπειριες!!

keep travelling!!:D
 

irini_20

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Πάρα πολύ ωραία η περιγραφή σου! Σκεφτόμαστε με κάτι φίλους να πάμε και εμείς για 5 μερούλες. Σε ποια περιοχή αξίζει να κοιτάξω για ξενοδοχείο?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.656
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom