katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Το ζητήσατε, το φτιάξαμε.
Ό,τι λέει ο τίτλος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ό,τι λέει ο τίτλος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
(Έχω δει παίκτρια να μην την αφήνουν να ανοίξει η ίδια λουκέτο γρίφου που έλυσε ουσιαστικά μόνη της και να σταυρώνει χέρια, να ακουμπάει στον τοίχο και να ανακοινώνει "Εγώ δεν παίζω!")Σε αυτά που αναφέρεις μπορώ να πάω με δεκάχρονο παιδί? Δεν θέλω φοβιστικα δηλαδήΜετά από καμιά 200αρια δωμάτια, να πω κι εγώ μια γνώμη.
Θα συμφωνησω με το Thomas Crown, εξαιρετικο δωματιο και θα προσθεσω και ολα τα δωματια της SHerlocked Homes στο Περιστέρι, το ένα καλύτερο από το άλλο με προσωπικό μου αγαπημένο το Sherlock's office. Επίσης και τα δύο δωμάτια της ΝΟ ΕΧΙΤ στο Νέο κόσμο. Όλα τα ανωτέρω καθαρα γριφοδωμάτια, χωρις ηθοποιο, αλλα πολύ ατμοσφαιρικά.
Ως προς τα paradox, παρολο που ειναι εξαιρετικα, θελει καποια εμπειρια και σωστή ομάδα ώστε να μην καούν χωρις λόγο καθώς και οι γρίφοι και ο χρόνος θέλουν σωστη διαχείριση, δεν είναι για αρχάριους.
Δεν πηγαινω ουτε κι εγω σε φοβιστικα καθολου, μου αρεσουν τα καθαροαιμα γριφοδωμάτια.Σε αυτά που αναφέρεις μπορώ να πάω με δεκάχρονο παιδί? Δεν θέλω φοβιστικα δηλαδή
Επιτέλους βρήκα κάποιον!Όλα τα ανωτέρω καθαρα γριφοδωμάτια, χωρις ηθοποιο, αλλα πολύ ατμοσφαιρικά.
Επιτελους κι αλλος!Επιτέλους βρήκα κάποιον!
Έχω λοιπόν απορία. Υπάρχει κάποιο καθαρά γριφοδωμάτιο που να έχει ηθοποιό μεν, αλλά ο οποίος θα είναι καθαρά στο ρόλο, χωρίς τραβήγματα και τέτοια, που θα μιλάει με σένα και θα αλληλεπιδρά με σένα ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού?
Π.χ η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα μπαρ, και ο ηθοποιός είναι ο μπάρμαν. Κάτι τέτοιο αν μπορώ να το αποτυπώσω σωστά.
Εννοείται ότι οποιοδήποτε γριφοδωμάτιο έχεις υπόψιν που αξίζει, θέλω να το μάθω!