• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Travellers Prepaid by EUROBANK !

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Last edited:

mourohavlos

Member
Έπιασαν οι κεραίες μου διαφήμιση, για αυτή την κάρτα https://www.eurobank.gr/el/retail/p...artes/propliromenes-kartes/travellers-prepaid τήν έχει κάποιος ? Γνώμες αντί της REVOLUT.

Και μόλις την εξέδωσα ! :clap::xalara::haha:
Έχει ενδιαφέρον. Πολλή πλάκα η φράση "ακόμη και τα Σαββατοκύριακα" - πλασάρει τον εαυτό της ανοιχτά απέναντι στη Revolut.
Χρησιμοποιεί την ισοτιμία της Visa η οποία λογικά είναι λίγο χειρότερη από αυτή της revolut (τις καθημερινές), αλλά η διαφορά θα είναι μικρή

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχει ενδιαφέρον. Πολλή πλάκα η φράση "ακόμη και τα Σαββατοκύριακα" - πλασάρει τον εαυτό της ανοιχτά απέναντι στη Revolut.
Χρησιμοποιεί την ισοτιμία της Visa η οποία λογικά είναι λίγο χειρότερη από αυτή της revolut (τις καθημερινές), αλλά η διαφορά θα είναι μικρή
Είναι μόνο σε άυλη μορφή, αρα δεν μπορείς να κάνεις αναλήψεις. Σε αυτό υπερισχύει η revolut.

paefstra

Member
Είναι μόνο σε άυλη μορφή, αρα δεν μπορείς να κάνεις αναλήψεις. Σε αυτό υπερισχύει η revolut.
Για ταξιδιωτες χωρις πολλες απαιτησεις, οπως εγω που τα τελευταια 10 χρονια οποτε πηγα σε χωρα εκτος ευρω δεν χρειαστηκα καμια αναληψη και δεν εχω δει πως ειναι τα χρηματα τους, ειναι μια χαρα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για ταξιδιωτες χωρις πολλες απαιτησεις, οπως εγω που τα τελευταια 10 χρονια οποτε πηγα σε χωρα εκτος ευρω δεν χρειαστηκα καμια αναληψη και δεν εχω δει πως ειναι τα χρηματα τους, ειναι μια χαρα.
Δεν ξέρω τι εννοείς με τις "απαιτήσεις" που λες, αλλά εκτός Ευρώπη η φυσική κάρτα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη. Με την άυλη μπορείς να πληρώνεις μόνο σε Pos ή ηλεκτρονικά. Σε κάποιες χώρες και ειδικά στην επαρχία χρειάζονται τα μετρητά ακόμα και στην Ευρώπη.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε αρκετά ξενοδοχεία μου έχουν ζητήσει κατά το check in να δείξω την φυσική κάρτα της κράτησης. Τί γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Φαντάζομαι οτι αν τους την δείξεις στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι οκ, αν και δεν μου έχει τύχει. Όταν όμως πρέπει να έχεις μετρητά για πάρκινγκ ή σε κανένα αξιοθέατο στου διαόλου το πάτερο μακριά απο αστικό κέντρο, άντε να πληρώσεις μετά...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Την έβγαλα πριν δυο βδομάδες για το επερχόμενο ταξίδι στην Κίνα, μιας και είμαι φανατική αντι-ρεβολουτίστρια πιστεύω να με βολέψει αρκετά στο μέλλον

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Την έβγαλα πριν δυο βδομάδες για το επερχόμενο ταξίδι στην Κίνα, μιας και είμαι φανατική αντι-ρεβολουτίστρια πιστεύω να με βολέψει αρκετά στο μέλλον
Θα περιμένουμε εκτός από την ταξιδιωτική σου εμπειρία, και την χρηστική.....;)

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Αν έχει 0% προμήθεια για τη συναλλαγή αλλά σου την περνάει στην ισοτιμία δεν λέει και τίποτα. Αν κανει καποιος/α συναλλαγή ας μας πει τι ισοτιμία του έδωσε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom