Ευχαριστούμε. Πήραμε στοιχεία και από τις δημοσιεύσεις σου. Καμπότζη και Λάος παραμένουν ως στόχοι.Πολύ ωραία η περιγραφή σου και η ιστορία σου από μια αγαπημένη χώρα, ευχαριστούμε.
Ευχομαι και στα επόμενα!
Ευχαριστούμε. Πήραμε στοιχεία και από τις δημοσιεύσεις σου. Καμπότζη και Λάος παραμένουν ως στόχοι.Πολύ ωραία η περιγραφή σου και η ιστορία σου από μια αγαπημένη χώρα, ευχαριστούμε.
Ευχομαι και στα επόμενα!
Ευχαριστούμε!!!Πολύ ωραία αφήγηση !! Θα το διαβάσω πάλι μονοκόμματο , έτσι θα το απολαύσω ξανά !! Σ ευχαριστώ πολύ , εύχομαι καλά ταξίδια !!
Για πες. Ποια τα αποτελέσματα της σύγκρισης των οπτικών;Ξαναδιαβάζω την ιστορία σου με διαφορετικά μάτια αυτή τη φορά!
Πολύ μου αρέσει να συγκρίνω τις οπτικές.
Πιο πολύ σκεφτόμουν τη Hue. Πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου να έδινα αυτές τις μέρες στο HCMC και να μην περνούσαμε. Βέβαια, εσείς κάνατε και μία βόλτα στην πόλη με τα τουκ τουκ εμείς μνημεία και ταφοι μόνο χα χ α!Για πες. Ποια τα αποτελέσματα της σύγκρισης των οπτικών;
Ναι, αλλά εμείς αρρωστήσαμε κιόλας! Τέλος πάντων! Διαβλέπω μια μικρή πικρία. Όπως η γεύση που αφήνει ένα πικραμύγδαλο. Αλλά γεμάτη ευγεργετικές ιδιότητες. Έτσι κι εδώ. Παραμένει η πικρία που η θεραπεία της περνάει από Σαϊγκόν ταξιδεύοντας για Καμπότζη και Λάος...Πιο πολύ σκεφτόμουν τη Hue. Πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου να έδινα αυτές τις μέρες στο HCMC και να μην περνούσαμε. Βέβαια, εσείς κάνατε και μία βόλτα στην πόλη με τα τουκ τουκ εμείς μνημεία και ταφοι μόνο χα χ α!
Να σου πω αυτό σκεφτόμουν. Σας είχε πιάσει και το κρύωμα. Από ότι έλεγαν ντόπιοι πολλοί δυτικοί το παθαίνουν από τις εναλλαγές στη θερμοκρασία. Και ο φίλος μου στη Χουέ έπεσε ξερός και έλεγε αντε να φύγουμε. Ίσως και αυτό λίγο με επηρέασε... Πάντως κάποια σημεία τα απολαμβάνω περισσότερο τώρα που γύρισα και τα καταγράφω! Κρατάω το πικραμύγδαλο. Μου αρέσει! Πικραμύγδαλο μέχρι να έρθει η ώρα να πατήσω Καμπότζη και Λάος. Τώρα που ξεκινήσαμε Ασία έχουμε δουλίτσα!Ναι, αλλά εμείς αρρωστήσαμε κιόλας! Τέλος πάντων! Διαβλέπω μια μικρή πικρία. Όπως η γεύση που αφήνει ένα πικραμύγδαλο. Αλλά γεμάτη ευγεργετικές ιδιότητες. Έτσι κι εδώ. Παραμένει η πικρία που η θεραπεία της περνάει από Σαϊγκόν ταξιδεύοντας για Καμπότζη και Λάος...
Εμείς ετοιμάζομαστε πάλι για Ασία τον Αύγουστο αλλά δεν λέω πού!Να σου πω αυτό σκεφτόμουν. Σας είχε πιάσει και το κρύωμα. Από ότι έλεγαν ντόπιοι πολλοί δυτικοί το παθαίνουν από τις εναλλαγές στη θερμοκρασία. Και ο φίλος μου στη Χουέ έπεσε ξερός και έλεγε αντε να φύγουμε. Ίσως και αυτό λίγο με επηρέασε... Πάντως κάποια σημεία τα απολαμβάνω περισσότερο τώρα που γύρισα και τα καταγράφω! Κρατάω το πικραμύγδαλο. Μου αρέσει! Πικραμύγδαλο μέχρι να έρθει η ώρα να πατήσω Καμπότζη και Λάος. Τώρα που ξεκινήσαμε Ασία έχουμε δουλίτσα!
Αααα Καλοτάξιδοι να είστε! Ναι μη λες να υπάρχει αγωνία! Εύγε!Εμείς ετοιμάζομαστε πάλι για Ασία τον Αύγουστο αλλά δεν λέω πού!