8 Μαρτίου 2013 #26 papastef Member Μηνύματα 37 Likes 22 Επόμενο Ταξίδι ψήνεται... Ταξίδι-Όνειρο Λατ. Αμερική, Β. Πόλος OK, καλή επεξεργασία Def
8 Μαρτίου 2013 #28 makisg Member Μηνύματα 5.195 Likes 19.529 Επόμενο Ταξίδι Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι jacob said: το συμπλήρωσα κλικ για όλη την παράθεση... μπράβο σου,έκανες πανηγυρική είσοδο. καλώς όρισες.
jacob said: το συμπλήρωσα κλικ για όλη την παράθεση... μπράβο σου,έκανες πανηγυρική είσοδο. καλώς όρισες.
8 Μαρτίου 2013 #29 annoulita100 Member Μηνύματα 360 Likes 1.308 Επόμενο Ταξίδι Εκουαδόρ Ταξίδι-Όνειρο All the world Done boss
8 Μαρτίου 2013 #30 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.502 Likes 18.025 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή μέχρι τώρα, έχουμε ήδη πάνω από 350 συμπληρωμένα ερωτηματολόγια, συνεχίστε να συμπληρώνετε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα!
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή μέχρι τώρα, έχουμε ήδη πάνω από 350 συμπληρωμένα ερωτηματολόγια, συνεχίστε να συμπληρώνετε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα!
8 Μαρτίου 2013 #31 voulina Member Μηνύματα 143 Likes 91 Ταξίδι-Όνειρο Λιουμπλιάνα Έτοιμο κι από εμένα. Τα νεύρα μου όμως, έγινε διακοπή ρεύματος και τις δύο φορές που προσπάθησα να το συμπληρώσω!! την τρίτη όμως τα κατάφερα
Έτοιμο κι από εμένα. Τα νεύρα μου όμως, έγινε διακοπή ρεύματος και τις δύο φορές που προσπάθησα να το συμπληρώσω!! την τρίτη όμως τα κατάφερα
8 Μαρτίου 2013 #32 maltakias Member Μηνύματα 2.538 Likes 3.232 Επόμενο Ταξίδι Όπου λάχει Ταξίδι-Όνειρο Περού Defkalion said: Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω ένα καινούριο blog για να ενημερώνω την κοινότητα για την κατεύθυνση που πάει το site κλικ για όλη την παράθεση... Μη λες χρόνους,γιατί την τελευταία φορά που το έκανες πέρασε ενάμισης μήνας.
Defkalion said: Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω ένα καινούριο blog για να ενημερώνω την κοινότητα για την κατεύθυνση που πάει το site κλικ για όλη την παράθεση... Μη λες χρόνους,γιατί την τελευταία φορά που το έκανες πέρασε ενάμισης μήνας.
8 Μαρτίου 2013 #33 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.502 Likes 18.025 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Δίκιο. Διορθώνω το "ερχόμενη εβδομάδα" σε "επόμενο διάστημα".
8 Μαρτίου 2013 #34 gone Member Μηνύματα 110 Likes 28 Ο.Κ. και από εμένα. Ελπίζω η έρευνα να βοηθήσει τα αφεντικά να κάνουν ακόμα καλύτερο το site.
8 Μαρτίου 2013 #35 kosdan Member Μηνύματα 161 Likes 60 Επόμενο Ταξίδι Ελλαδα!! Ταξίδι-Όνειρο Διαστημα Ερωτησεις, απαντηθηκαν. Ερωτηματολογιο, εσταλθει. Αποστολη εξετελεσθη. Οβερ!!
8 Μαρτίου 2013 #36 harilander Member Μηνύματα 570 Likes 495 Επόμενο Ταξίδι βλέπουμε... Ταξίδι-Όνειρο χώρα του ποτέ οταν τελειώσει η έρευνα θα δημοσιευθούν τίποτα στατιστικά;έτσι να πάρουμε μια εικόνα..