Γενικά Έχει ταξιδέψει κανείς με εταιρεία blu-express?

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.493
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Καλησπέρα στα αγαπητά μέλη!

Με ενδιαφέρει να ταξιδέψω τον Αύγουστο από Κέρκυρα για Ρώμη και βρήκα μια δελεαστική τιμή (σε σχέση πάντα με άλλες εταιρείες-το διευκρινίζω γιατί μερικοί μπορεί να μην την βρουν και τόσο δελεαστική) και κυρίως δελεαστική σε ώρα πτήσης (και απευθείας) με μια εταιρεία "blu-express" που προσωπικά δεν έχω ξανακούσει. Γνωρίζω ότι είναι "low cost" εταιρεία, και δεν με ενδιαφέρει τόσο το ποιόν της, όσο αν είναι αξιόπιστη (όχι από θέμα ασφάλειας) αλλά από άποψη τήρησης δρομολογίων κυρίως. Την τελευταία φορά που ταξίδεψα με low cost (Airone) μου ακύρωσαν την πτήση και μου έκανε πολύ κακή εντύπωση αν και ταξίδεψα τελικά άλλη μέρα και πέραν τούτου δεν είχα άλλο θέμα μαζί τους.

Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι αυτή η blu-express. Ότι πληροφορίες ή προσωπική εμπειρία έχετε παρακαλώ να μου την πείτε για να μη βρεθώ προ δυσάρεστης εκπλήξεως καθότι θα βρίσκομαι για διακοπές στην Κέρκυρα και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να αλλάξω όλο το πρόγραμμά μου..

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Αν υπάρχει ήδη παρόμοια συζήτηση παρακαλώ να με παραπέμψετε σε αυτή καθότι από μια αναζήτηση που έκανα δε βρήκα τίποτα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom