Ελλάδα Έχουνε καρδιά χρυσάφι / όσοι ειν’ απ’ την … Ανάφη

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Πολύ ωραίο το ταξίδι σας. Δεν έχω πάει ακόμα Ανάφη :( και η επιλογή του Σεπτεμβρίου μου κάνει πολλά κλικ. Όνειρο οι άδειες παραλίες. Αν μπορούσα να διακτινιστώ μέχρι εκεί θα ήταν τέλεια. Ευχαριστούμε!
Και αρχές Ιουλίου που έχω βρεθεί κ τις 2 φορές στο νησί, λίγο κόσμο είχαν οι παραλίες. Πραγματικά σε γαληνευαν!

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Σ' ευχαριστώ @McElk,πολύ ωραία ιστορία και με όμορφες φωτογραφίες.Τρεις μέρες μετά από σένα έφτασα κι εγώ στην Ανάφη, ίσα ίσα που πρόλαβα το απαγορευτικό.Πρώτη φορά στο νησί αλλά σίγουρα όχι η τελευταία.Το νησί σε μαγεύει με την ηρεμία του,τα τοπία του και τις όμορφες παραλίες του,έχει καταφέρει να μείνει εκτός της πεπατημένης και έχει κρατήσει την αυθεντική αίσθηση των Κυκλάδων.Ο κόσμος ήταν λίγος,μετά το πανηγύρι πράγματι το νησί αρχίζει και αδειάζει.Για μένα η καλύτερη παραλία είναι ο Ρούκουνας.Εκεί ζεις ένα τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό και κάνεις κι ένα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο.Ελάχιστος κόσμος,μπάνιο και ξάπλα στην αμμουδιά χωρίς σημάδια από μαγιό και μόλις πεινάς με πέντε δρασκελιές κάθεσαι στα τραπεζάκια της "Παπαδιάς" για μαμαδίστικο φαγητό από τα χεράκια της.Δυστυχώς λόγω τέλους εποχής δεν δούλευαν οι θυμαρόφουρνοι και έτσι δεν υπήρχε η δυνατότητα να δοκιμάσουμε το παραδοσιακό, Αναφιώτικο ψωμί ή το κατσίκι στη γάστρα με θυμαρόβεργες.Απολαύσαμε όμως τα λαδερά της και την δροσιά της αυλής με τα χαδιάρικα γατιά.Αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω μία επίσκεψη στο νησί τον Σεπτέμβριο ή και στις αρχές Ιουλίου όπως λέει ο @thanos75. Οσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε.............................
Ανάφη.jpg
Αναφη.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.209
Μέλη
39.924
Νεότερο μέλος
Trinity@