12 Ιανουαρίου 2010 #13 LULLU Member Μηνύματα 3.713 Likes 9.383 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι ..μας εταξες την ιστορια και την θελουμε συντομα πειραζει?
12 Ιανουαρίου 2010 #14 R romantic woman Member Μηνύματα 2.535 Likes 3.395 Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ Πολύ όμορφο το ξεκίνημα της ιστορίας σου!Υπέροχο ταξίδι,μας μεταφέρεις σε ονειρεμένους προορισμούς!!και γράφεις και πολύ ωραία!περιμένω τη συνέχεια και χαίρομαι που τυχαίνει νάσαι σαλονικιός και θα σε γνωρίσω αύριο!
Πολύ όμορφο το ξεκίνημα της ιστορίας σου!Υπέροχο ταξίδι,μας μεταφέρεις σε ονειρεμένους προορισμούς!!και γράφεις και πολύ ωραία!περιμένω τη συνέχεια και χαίρομαι που τυχαίνει νάσαι σαλονικιός και θα σε γνωρίσω αύριο!