Γαλλία Όποιoς ξερει κατι απο Σεβιλλη ή Παρισι ας βοηθησει! :)

maira

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
εχω αποφασισει να παω ερασμους το εαρινο εξαμινο του 2012!και οι πολεις επιλογης μου είναι η ρωμη το παρίσι και η σεβίλλη! αν κάποιος έχει κάνει εράσμους ή εχει ταξιδεψει σε καποια απο αυτες ας βοηθησει!!! τη ρωμη την εχω αποκλεισει λιγο γτ εχω παει πολλες φορες κ ηθελα κατι διαφορετικο!επισης δεβ ξερω γαλλικα και φοβαμαι οτι στο παρισι θα τα βρω δυσκολα.....αν ξερετε και για την νυχτερινη ζωη αν υπαρχει η τ παρτυ στο παρισι στειλτε μου!το ιδιο και για τη σεβιλλη! ευχαριστω :))))):p:D
 

taver

Member
Μηνύματα
12.488
Likes
28.965
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε νομίζω να βρεθεί κανένας στο forum αυτό που να έχει ταξιδέψει στη Σεβίλλη - για το Παρίσι δεν το συζητάμε, ποιος να πάει εκεί?
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δε νομίζω να βρεθεί κανένας στο forum αυτό που να έχει ταξιδέψει στη Σεβίλλη - για το Παρίσι δεν το συζητάμε, ποιος να πάει εκεί?
Ελα μου ντε;
Πηγαινε παιδακι μου να μεινεις ενα εξαμηνο στο Παρισι να το θυμασαι σε ολη σου τη ζωη και ασε τη Σεβιλη για μια τουριστικη επισκεψη για οποτε σου δωθει η δυνατοτητα.
Η Σεβιλη θα ειχε ενα νοημα αν ειχες αυτοκινητο κα μπορουσες να μετακινησε σε ολη την Ανδαλουσια ετσι ωστε να γνωρισεις την περιοχη. Ως φοιτητης καρφωμενος σε μια πολη, φροντισε να ειναι το Παρισι και δε θα βαρεθεις ουτε λεπτο.
ΥΓ. Δεν γινοται και μαθηματα στα αγγλικα στο Erasmus?
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
θα προτεινω σεβιλλη....πολυ αξιολογη πολη ...φλαμενκο και θερβεθα ( μπυρα ).ευκολη η ισπανικη γλωσσα ..επισης διπλα ειναι και η φημησμενη κορδοβα ...προτιμω εγω ανδαλουσια ...και σαν λαοι μοιαζουμε..λοιπον vamos sevilla .
 

travelina

Member
Μηνύματα
425
Likes
818
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Πήγαινε Παρίσι!
Η Σεβίλλη είναι μια γραφική πόλη, με το ωραίο ποταμάκι της και την ήσυχη ζωή της. Μια χαρά για λίγες μέρες ηρεμίας και για μεγαλύτερες ηλικίες...
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.701
Likes
6.315
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
δεβ ξερω γαλλικα και φοβαμαι οτι στο παρισι θα τα βρω δυσκολα.....αν ξερετε και για την νυχτερινη ζωη αν υπαρχει η τ παρτυ στο παρισι στειλτε μου!το ιδιο και για τη σεβιλλη! ευχαριστω :))))):p:D

Στο θέμα μας περί erasmus κάποια που το έκανε Παρίσι, έχει γράψει ότι απογοητεύτηκε από την απουσία πάρτι και παρέας, και ότι οι καθηγητές ήταν πολύ απαιτητικοί και αυστηροί στη βαθμολογία με τους ξένους.
ρίξε μια ματιά και μπορεί να το βρεις. πλήρη απογοήτευση

α!!!δεν ξέρεις και γαλλικά;;;ξέχνα το. πήγαινε Ισπανία να σε θεωρούν και δική τους...κι άν ακολουθήσουν οι Ισπανοί το δρόμο μας, κολλητή τους.
Στη Γαλλία θα πρέπει να τους εξηγείς γιατί είμαστε μέσα στα σκ....α όπως είπε προχτές.
 

kasiotis

Member
Μηνύματα
116
Likes
164
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip στις Η.Π.Α.
Εγώ ήμουν ερασμους σεβιλλη ενα εξάμηνο το 2008-09..!

Η πόλη έχει πολύ ζωντάνια και διασκέδαση, καποιός παραπάνω είπε οτι ειναι για ηλικιωμένους, μάλλον δεν κυκλοφόρησε αρκέτα ή βρέθηκε εκεί παραμονές χριστουγέννων.

Τα μαθήματα γίνονται στα ισπανικά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Γενικά η ζωή και η διαμονή είναι φθηνή, φθήνοτερη απο την Ελλάδα.

Τη συστίνω ανεπιφύλακτα.! οτι αλλο θες ρώτα. Εχουν γραφτεί και κάποια πράγματα σε αυτό το θέμα..

http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...EF-%F4%E1%EE%DF%E4%E9-ever-11.html#post177391
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.030
Likes
12.137
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Παρισι για Erasmus ξεχνα το. Ειδικα αν δεν γνωριζεις καθολου γαλλικα. Αν το ηθελες για οποιοδηποτε αλλο λογο, θα σου ελεγα Παρισι αλλα για σπουδες δεν. Θα ζεις σε μια ομορφη πολη μεν αλλα φοιτητικη ζωη δεν θα χαρεις. Επιπλεον θα σου φυγουν ενα σωρο χρηματα.
Σεβιλλη απο μενα.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.432
Likes
4.416
Οι δύο πόλεις δε συγκρίνονται, είναι η μέρα με τη νύχτα, ειδικά εάν πρόκειται να καθήσει κάποιος αρκετό καιρό σε συγκεκριμένη πόλη κι όχι να πάει διακοπές π.χ. για μια εβδομάδα ...
Από κει και πέρα, εάν τα μαθήματα στο Παρίσι γίνονται μόνο στα γαλλικά, μάλλον η Σεβίλη αποτελεί μονόδρομο. Διαφορετικά, αν υπάρχει δηλαδή η ευχέρεια των αγγλικών στις παρακολουθήσεις, προλαβαίνεις να κάνεις κανένα μαθηματάκι, να μάθεις κάποια βασικά γαλλικά ώστε να συνεννοείσαι...
1 χρόνο έχεις μπροστά σου...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.517
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom