• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αίγυπτος ΑΙΓΥΠΤΟΣ- Διαπλέοντας το Νείλο και δραπετεύοντας από την Ταχρίρ

babaduma

Member
Μηνύματα
5.082
Likes
8.007
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.045
Σε ευχαριστουμε για την ομορφη ιστορια σου που ηταν,οπως παντα καλογραμμενη και με μπολικο σασπενς.....Εμεις τη διαβασαμε καπου αραγμενοι,εσυ ομως τραβηξες ενα αλλιωτικο ζορι...Ευχομαι στα επομενα ταξιδια σου να βρισκεις μονο απανεμα λιμανια...:)
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.305
Likes
2.487
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
είναι φοβερό το χάρισμα να μπορείς να μεταδίδεις τα συναισθήματα και τους φόβους σου μέσα από τη συγγραφή! Εσύ κοριτσάκι μου το έχεις και με το παραπάνω!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα στα επόμενα... Αλλά και συ ρε κορίτσι μου ξέχασες τους κοκοφοίνικες και να τώρα η κατάληξη!!!!!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
6.663
Likes
13.748
είναι φοβερό το χάρισμα να μπορείς να μεταδίδεις τα συναισθήματα και τους φόβους σου μέσα από τη συγγραφή! Εσύ κοριτσάκι μου το έχεις και με το παραπάνω!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα στα επόμενα... Αλλά και συ ρε κορίτσι μου ξέχασες τους κοκοφοίνικες και να τώρακατάληξη!!!!!
Πωπω, πολυ ευχαριστω!!
Η αληθεια ειναι οτι εχω απιστησει προς τους κοκοφοινικες αλλα τουλαχιστον παραμενω σταθερη στο αλλο που ειχαμε πει: οχι Ευρωπη!! :p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μηνύματα
923.881
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom