• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

ellefteris

Member
Καλησπέρα σε όλους!!!
Παντρευόμαστε τέλος ιουλίου και θέλαμε να πάμε Μαυρίκιο για 7 περίπου μέρες. Από το ιντερνετ φαινόντουσαν όλα καλά ,περίπου 3000 και οι δυο μαζί αλλά ως άσχετοι την πατήσαμε γιατί αργήσαμε πολύ!!!!
Και τώρα???? Οποιος εχει την καλοσύνη ας βοηθήσει γιατί έχουμε αγχωθεί πολύ!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι εννοείς την πατήσατε; δε βρίσκετε εισιτήρια, τι;

ellefteris

Member
Ενώ υπόλογίζαμε 3000 όλα μαζί επειδή έχουμε καυστερήσει μας βγαίνουν 3000 μονο τα εισητήρια!!!
Defkalion ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε σε αυτήν την περίπτωση ρώτα σε κανένα πρακτορείο μπας και σου δώσουν καλύτερη τιμή, δε ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.

ellefteris

Member
Κοίταξα και μόνη μου και από πρακτορεία, τα ίδια μου λένε!
Κανένας άλλος προορισμός πιο εύκολος για τόσο αργά?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Τέλος Ιουλίου στον Μαυρίκιο θα έχει λίγο ψύχρα, καθότι χειμώνας για αυτούς. Κοιτάξτε και για Μπαλί.

ellefteris

Member
Στο Μπαλί διαβάζω ότι έχει πάρα πολύ ζέστη και φοβάμαι ότι δε θα το ευχαριστηθούμε

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Στο Μπαλί διαβάζω ότι έχει πάρα πολύ ζέστη και φοβάμαι ότι δε θα το ευχαριστηθούμε
Τι κι αν έχει ζέστη? Αραλίκι και εκδρομούλες θα κάνετε, δε θα δουλεύετε. Και στην ελλάδα χτυπάνε 40άρια το καλοκαίρι και περνάμε ζάχαρη διακοπές. Το θέμα με το Μπαλί είναι οτι δεν έχει ωραίες παραλίες και δε θα ευχαριστηθείτε μπάνια. Αν δε σας πειράζει αυτό, νομίζω οτι είναι η καλύτερη εποχή για να πάτε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.729
Νεότερο μέλος
petrosb

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom