EgyptAir EgyptAir -- Ερωτήσεις & Πληροφορίες

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεδομένου ότι είναι star alliance member, μπορώ να κλείσω εισιτήριο της εταιρείας μέσω της Aegean ώστε να παρω και μιλια?

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Δεν χρειάζεται να κάνεις την κράτηση από την Aegean. Κάνε από όπου θέλεις και εκεί που βάζεις τα στοιχεία σου βάλε και τον αριθμό Miles & Bonus σου, που έχεις στην Aegean.

Αν τα μίλια δεν μπουν αυτόματα μετά τις πτήσεις, κάνεις αίτηση μέσω του app της Aegean και στα περνούν.

Έχε υπόψη ότι ανάλογα με την κατηγορία του ναύλου, ενδέχεται να μην δικαιούσαι μίλια (μου είχε τύχει σε πτήση της Turkish για Ουάσινγκτον).

Katerina p

Member
Καλησπέρα παιδιά έκανα ένα λάθος όταν έκλεινα τα εισιτήρια Μ στ όνομα κ έβαλα Κατερίνα αντί να βάλω Αικατερίνη που έιναι στ διαβατήριο,έχει πάθει κανείς το ίδιο; ή αν γνωρίζετε αν θα έχω πρόβλημα με τν επιβίβαση; μήπως δεν Μ αφήσουν να περάσω;πάω με aegean και γυρναω με Egypt

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα παιδιά έκανα ένα λάθος όταν έκλεινα τα εισιτήρια Μ στ όνομα κ έβαλα Κατερίνα αντί να βάλω Αικατερίνη που έιναι στ διαβατήριο,έχει πάθει κανείς το ίδιο; ή αν γνωρίζετε αν θα έχω πρόβλημα με τν επιβίβαση; μήπως δεν Μ αφήσουν να περάσω;πάω με aegean και γυρναω με Egypt
Δε θα το ρίσκαρα με τίποτα, είναι εμφανέστατη διαφορά εδώ δε μιλάμε για ένα γράμμα.
Πάρε τηλέφωνο μήπως και το σώσεις χωρίς χρέωση αν το έχεις κλείσει τις τελευταίες μέρες.

georgi d

Member
Αφού είναι εισιτήριο επιστροφής τότε έχετε χρόνο να ρωτήσετε στην Αίγυπτο.
Το νόημα του ονόματος δεν αλλάζει.
Από πριν δεν θα πληρωνα απλώς γράψτε στην εταιρεία.
EGYPTAIR – The Official Website / Book Your Next Flight Online And Fly EGYPTAIR βλέπω έχουν τηλέφωνο εδώ.

Last edited:

georgi d

Member
Κάτι για την aegean. Νομίζω από το 2013 για τέτοια μικρό λάθη δεν έχω ακούσει και δεν έχει γραφτεί σε κανένα ρωσοφωνο σαιτ ότι δεν έχουν αφήσει κάποιον να πετάξει (εκεί γράφουν Ρώσοι, Ουκρανοι, Ισραηλινοι, και όλοι οι ρωσοφωνοι που ζουν στην Ευρώπη και στα άλλα κράτη.
Το ίδιο μας γράφουν στο ρωσοφωνο σαιτ για την Αιγυπτιακη εταιρεία που εκεί έχουν ένα ξεχωριστό νήμα για αυτήν ότι μέχρι τώρα δεν έχουν διαβάσει να υπάρχει κάποιος που δεν πέταξε για αυτά τα λάθη . Στην aegean στο κέντρο θα σας πουν να πληρώσετε αυτά τα λεφτά (πολλές φορές προσωπικά μου έχουν παλιά απάντηση ότι δεν μπορούμε να το διορθώσουμε από θα ειδοποίησουμε στο αεροδρόμιο ότι υπάρχει το λάθος στο όνομα η στο επίθετο. Τότε παλιά μπορούσα και τους βοηθούσα όλους όσοι είχαν εισιτήρια της aegean. Τώρα από ότι διάβασα το διορθωθούν) αυτό το κάνουν από τότε που την θυμάμαι όμως κάποιοι από φόβο θα τα πληρώσουν οι άλλοι λένε πάμε και ότι γίνει. Εδώ δεν γνωρίζω εάν κάποιον έχουμε που να δουλεύει στο αεροδρόμιο. Μπορεί και να έχουμε όμως βλέπω πάρα πολλοί έχουν πολλές γνώσεις. Μπορεί και αυτοί κάτι να σας γράψουν. Και στο αεροδρόμιο δικοί μας δουλεύουν δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα. Εκεί μας γράφουν ότι η ryanair τους διορθωνε δωρεάν. Τώρα δεν γνωρίζω τι κάνει όμως άλλο η ryanair και άλλο η aegean που καλύτερα να πληρώσουμε λίγα λεφτά παραπάνω όμως στις δύσκολες στιγμές θα σε βοηθήσει. Τώρα το κάνει με δυσκολία όμως με τις σωστές συμβουλές που μας γράφουν εδώ τα παιδιά του φόρουμ το κάνει.

Ένα νήμα από ελληνικό αεροπορικό φόρουμ. Μας γράφουν και για την egypt air.

'Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου' https://www.airliners.gr/community/threads/lathos-sto-onoma-tou-isitiriou.6908/post-20565
Και εδώ στο αεροπορικό φόρουμ πάρα πολλές φορές μου έλεγαν εάν κάποιος έιχε προβλήματα τι να τους γράψω για να μην φοβούνται γιατί τα γνώριζαν όλα αφού αυτή είναι η δουλειά τους.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
Κίτρινο_Παπί

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα