Γενικά Αεροπορικά Ατυχήματα

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τελικά η είδηση για το κάθισμα δεν υπάρχει μάλλον και σε κανένα ξένο μέσο ενημέρωσης.Από το λίγο που έψαξα βέβαια.
Η γνωστή ... "εγκυρότητα" των ελληνικών ΜΜΕ που παρουσιάζουν ως είδηση το οποιοδήποτε συμπέρασμα/π@π@ριά σκεφτεί/βγάλει ο... "δημοσιογράφος" συντάκτης της προκειμένου να επιτύχει το πολυπόθητο click-bait.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Περιστατικο της American Airlines στη πτηση απο Αθηνα για Νεα Υορκη. Προβλημα στον ενα κινητηρα που οι χειριστές, βαση διαδικασιων, εσβησαν στον αερα.

American Airlines Athens to New York Flight with 777 Diverted to Bangor - Aviation A2Z
Συνηθισμενο συμβαν, περιστατικο που επετρεψε μου ειναι οφ τοπικ. Συμφωνα με τους κανονες της πολιτικης αεροποριας δεν ειναι ατυχημα..αν αναφεραμε εδω και τα συμβαντα, παμπολλα στον κοσμο, και τα τροχαια απο τις νταλικες..γινεται αλλο ενα θεμα σουργελο.

martine

Member
Ακριβώς το ίδιο μου είχε συμβεί σε ταξίδι προς Στουτγάρδη, αλλά όταν προσγειωθήκαμε
ο κυβερνήτης είχε αναφέρει την λέξη Implosion.
Στο βίντεο της air india δεν δείχνει κραδασμούς. Φαίνεται απώλεια ισχύος. Για ποιον λόγο; Άγνωστο. Οι τοπικές αρχές έχουν αποκλείσει bird strike .
Προσωπικά είμαι άσχετος με το αντικείμενο και περιμένουμε το πόρισμα των είδικών.
οφτοπικ .. όμως δεν μπορώ να μην ρωτήσω .. και πως μετά από αυτό το περιστατικό καταφέρατε να πετάξετε πάλι; Δυστυχώς, μου έχει συμβεί το ίδιο και έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ στη διαχείριση του φόβου μου.

arabickostas

Member
Συνηθισμενο συμβαν, περιστατικο που επετρεψε μου ειναι οφ τοπικ. Συμφωνα με τους κανονες της πολιτικης αεροποριας δεν ειναι ατυχημα..αν αναφεραμε εδω και τα συμβαντα, παμπολλα στον κοσμο, και τα τροχαια απο τις νταλικες..γινεται αλλο ενα θεμα σουργελο.
Έχεις δίκιο. Παρασύρθηκα επειδή αφορούσε πτήση από Ελλάδα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt