Περού Αεροπορικά εισιτήρια για Περού?

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είμαστε στην ίδια κατάσταση. Σχεδιάζαμε ταξίδι για Περού τον Ιούλιο αλλά λόγω των γεγονότων δεν κλείνουμε και είμαστε σε αναμονή. Εννοείται πως μιλάμε για έξι μήνες μετά αλλά, καθώς θα θέλαμε το αργότερο Μάρτιο να έχουμε κλείσει, δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.696
Likes
6.674
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αυτες τις ημερες εχει προσφορές η KLM.
Ειδα για Λίμα στα 640 ευρω.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.663
Likes
50.503
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
λογικά όλος ο Φλεβάρης έτσι θα πάει, είναι και ο μήνας με το χαμηλότερο τουρισμό οπότε τους παίρνει κιόλας τους διαδηλωτές. αλλά κι εγώ χλωμό το βλέπω να κρατάει μέχρι το καλοκαίρι, τουλάχιστον όχι με αυτή την ένταση. Κι εγώ στη θέση σας θα περίμενα μέχρι το Μάρτιο. Τώρα αν έβρισκα ΠΑΡΑ πολύ φτηνό αεροπορικό θα το αγόραζα τώρα και σε ανάγκη (αν το Κούσκο εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο, που το... αποκλείω) ως σχέδιο Β θα πήγαινα Βολιβία από το Περού. Μια χαρά χώρα με πολλά να δείτε και χωρίς να χρειάζονται προηγούμενες κρατήσεις.
 

europexplorer

Member
Μηνύματα
28
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμαλα
Καλησπέρα, λοιπόν βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια σε αρκετά καλή τιμή για περου ( 650€ ) από 23 Μαρτίου μέχρι 7 Απριλίου. Σκεφτόμαστε να πάμε με μια φίλη μου μαζί. Κοιτούσαμε τι μπορούμε να δούμε στη χώρα κι η αλήθεια είναι ότι φαίνεται φανταστική και δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλεξουμε 😅 Ουσιαστικά θα έχουμε δώδεκα μέρες στη διάθεση μας ( αν βγάλουμε τα πήγαινε ελα ). Ξέρω ότι οι αποστάσεις είναι τεράστιες κι ο χρόνος που έχουμε δεν είναι παρά πολύς.
1) Θα ήθελα καταρχάς να ρωτήσω αν η χώρα είναι ασφαλής για δυο γυναίκες.

2)Θα μπορούσαμε να καταφέρουμε ρεαλιστικά σε αυτό το χρονικό διαστημα που θα είμαστε εκεί Αμαζόνιο, κουσκο( εννοειται με rainbow mountain, matchu pitchu, μια υπέροχη λίμνη που έχει εκεί και μου διαφευγει το όνομα της 😅) λίμνη τιτικακα, έρημο και ακτή ; Ή είναι υπερβολικά πολλά ; Εσείς που θα δίνατε έμφαση ; Έρημο ας πούμε έχουμε δει. Μήπως να την παραλείπαμε ;

3) Το μπατζετ μας δε θα θελαμε να ξεπεράσει τα 3000αρικα (συνολικά έξοδα ). Είναι εφικτο; Γενικά μπορεί να οργανώσει το ταξίδι κάποιος μόνος του ; Καταλαβαίνω ότι κάποια πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν χωρίς τουρ ( για παράδειγμα ο Αμαζόνιος ) αλλά ας πούμε αν πάμε στο κουσκο μόνες μας από εκεί θα μπορούσαμε να κλείσουμε ατομικές εκδρομές για τα σημεία που μας ενδιαφέρουν; Συμφέρει περισσότερο ενδεχομένως από το να κλείσουμε ένα τουρ συνολικά για τις περιοχές που μας ενδιαφέρουν να πάμε ; Ποια είναι η δίκη σας εμπειρία ;
Ευχαριστω παρά πολυ
650 ευρώ από Αθήνα με επιστροφή; ποια εταιρεία; πολύ καλή προσφορά μου ακούγεται
 

tatooine

Member
Μηνύματα
1.444
Likes
5.260
Η Avianca Δίνει.

Στο τρένο έκλεισα το Vistadome (που γενικώς δεν αξίζει, ίδια θέα με το απλό έχει), αλλά έκλεισα θέσεις Α1-2 στο πρώτο βαγόνι. Μιλάμε για κορυφαία εμπειρία, ακριβώς δίπλα στον οδηγό. Προσφέρει και κάτι σνακ (τίγκα στη ζάχαρη, δεν τα δοκίμασα).

View attachment 445413
Την επομένη φορά αν θα ξαναπάς, να μπεις στο Hiram Bingham. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Επόμενος στόχος μου αν θα ξαναπάω είναι ο Εξερευνητής των Άνδεων.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.663
Likes
50.503
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ επέλεξα large το τρένο για το μάτσου. Ήταν γαστρονομική (και όχι μονό) εμπειρία και στις δυο διαδρομές και στον τρόπο που επισκέπτεσαι το χώρο.
Τελικά η Αβιανκα δίνει βαλίτσα στους γκολντ η όχι;
Εμένα που πετάω σε 3μερες μου δίνει.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.953
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εχεις εισιτήρια με μίλια η αγορασμένα;
Με μίλια: Δίνει κανονικά. Αγορασμένα XS: Δε φαινόταν στο online checkin, αλλά με άφησε να τυπώσω boarding pass και tag στο αεροδρόμιο χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω σε κανένα.

Θυμίστε μου να μην ξαναπετάξω ποτέ μαζί τους, πάντως. Ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά.
- Δε μπορούσαν να στείλουν μια βαλίτσα με interline από πτήση της Avianca σε πτήση της Avianca. Δεν ήταν ότι δεν ήξεραν, πήραν τηλέφωνο το supervisor και δεν τους άφησε...

- Δεν έχουν Lounge για Business Class πουθενά εκτός Κολομβίας. Αν δεν υπάρχει άλλο Star Alliance lounge στο αεροδρόμιο (π.χ. περιπτώσεις Μαδρίτης, Λίμα, San Salvador), tough luck. Μόνο μια φορά περύσι στο Miami κατάφερα να μπω σε Lounge με πτήση Avianca (σε lounge της... Τurkish Airlines!). Αυτό το να μην υπάρχει Lounge σε διηπηρωτική πτήση... (προ Covid, έστελναν τους επιβάτες στο lounge της Iberia, αλλά το σταμάτησαν). Επίσης το lounge στη Bogota είναι μικρό και καταθλιπτικό.

- Το service onboard στη Business Class είναι για κλάματα, το service της Turkish στην Economy class εντός Ευρώπης είναι καλύτερο. Στο πήγαινε, μάλιστα, προσέφεραν το γεύμα στο μέσον της πτήσης, και όποιος κοιμόταν απλά δεν έφαγε. Wifi, φυσικά, ούτε κατά διάννοια. Για το service στην Economy.... το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.299
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom