ΗΠΑ Αεροπορικά εισιτήρια για Φλόριντα τον Δεκέμβριο

enastrh

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Γεια σας και χάρηκα που σας βρήκα εδώ. Εδώ και 1 μήνα ψάχνω, έχω απογοητευτεί, και ξαναψάχνω για εισιτήρια για Tampa η Orlando, Φλόριντα, προτιμότερα Tampa. Πριν 2 χρόνια, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2006, είχα πάει Tampa για 21 μέρες, αναχώρηση 11/12 και επιστροφή 31/12, και το εισιτήριο round trip είχε βγει στα 750$ με την Delta. Αυτή την στιγμή κοιτάζω και δεν βρίσκω για κάτω από 1200-1250$. Αν είναι δυνατών τόσο μεγάλη διαφορά L. Η μάνα μου λέει να περιμένω να κοιτάξω πάλι περίπου τέλος Σεπτεμβρίου. Οι ημερομηνίες που με ενδιαφέρουν είναι αναχώρηση 13/12/2008 με επιστροφή 2/1/2009, 2 εισιτήρια. Όπως είπα και πριν, προτιμώ να πάω Tampa γιατί είναι πιο κοντά στον προορισμό μου, αλλά, αν βρεθούν εισιτήρια με αρκετή μεγάλη διαφορά, θα πήγαινα και Orlando.

Τέλος πάντων, έχει κανείς κάποια ιδέα η κάποια συμβουλή?

Με εκτίμηση,

Έφη.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
H λύση στο πρόβλημά σου είναι το Λονδίνο... Πήγαινε με κάποιο τρόπο στο Λονδίνο...
Από εκεί πετάς για Tampa με περίπου 700$... Βάλε καμμιά 300$ το ΑΤΗ-LON και είσαι στο χιλιάρικο... Ποιό κάτω τις μέρες που θέλεις δεν έχει... Μην χαλιέσαι άδικα...
 
Μηνύματα
24
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα...
Ταξίδι-Όνειρο
road trip to California
Συγνώμη αλλά εγώ πριν ένα μήνα που κοίταγα είχα βρει με 100 ευρώ. Δεν ποστάρω για να ποστάρω. τώρα που το κοίταξα έχει ανέβει στα 140, που δεν είναι μεγάλη διαφορά. Και αν ρυθμίσει τις ημερομηνίες μια διο μέρες, πάνω η κάτω βγαίνει και πιο φτηνά. Ακόμα, πέρυσυ τέτοια εποχή (χριστούγεννα) ο αδερφός μου ταξίδεψε με 98 ευρώ για Λονδίνο. Με την easyjet, αν κλείσεις από νωρίς βρίσκεις τέτοιες τίμες. Τώρα αν δεν με πιστεύεις ψάξτο στο site της easyjet
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Συγνώμη αλλα μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω.

Εγώ βλέπω στις 13/12/2008 Αθήνα Λονδίνο στα 45 ευρώ αυτή τη στιγμή.



και γυρισμό στις 2 Γενάρη 43 λίρες , καμιά 65 ευρώ εαν δε κάνω λάθος.




και μετά για Λονδίνο - Τάμπα υπάρχει πτήση την άλλη μέρα στις 09:00 με 415 ευρώ

http://www.skyscanner.net/eur/fligh...ights-to-tampa-international-from-london.html

Το ίδιο και για επιστροφή.

Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι πρέπει να κοιμηθείς μια μέρα Λονδίνο γιατι δεν βολεύουν οι ώρες αλλα απτην άλλη το Λονδίνο θέλει 2 ώρες για να πάς αλλα η Τάμπα θέλει 15-16 ώρες πτήση , ας μη το κάνεις όλο μαζί εαν δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν ξενοδοχεία φθηνά στο αεροδρόμιο.

Μπορείς πάντα να φύγεις στις 12/12 με τη τελευταία πτήση για λονδίνο να φτάσεις μεσάνυχτα περίπου και περιμένεις μέχρι τις 7μιση που ανοίγει το check-in (στις 9 πετάς) εάν δε θέλεις να πληρώνεις hotel.
 
Μηνύματα
24
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα...
Ταξίδι-Όνειρο
road trip to California
Γιατί στα βγάζει σε λύρες;;; Σε ευρώ την επιστροφή μου τη βγάζει 57,38 Ευρώ. Μαζί με την αποσκευή που την πληρώνεις έξτρα βγαίνει 140 ευρώ.
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Με τις αποσκευές ναί εχεις δίκιο αντι για 45 είναι 56,49 και 80 για να γυρίσεις...αλλα και πάλι τι δουλειά έχουν τα 100 και 140 που αναφέρατε πρίν.

Στον γυρισμό ειναι σε λίρες γιατι πετάς απο Λονδίνο , σου δείχνει πάντα το τοπικό νόμισμα απο το αεροδρόμιο που ξεκινάς.

Πάνε-έλα όλα μαζί για Λονδίνο είναι 135 ευρώ. Εσείς λέγατε οτι θέλει 100 ευρώ για να πάς μόνο.
 
Μηνύματα
24
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα...
Ταξίδι-Όνειρο
road trip to California
Sorry, πήγενε-έλα εννοούσα εγώ. Και πριν κανα μήνα η τίμη που τώρα είναι 140 σχεδόν, ήταν 100, σε αυτό αναφερόμουν. Πάντως για τις λύρες δεν ισχύει αυτό. Έγω όταν είχα κλείσει σε ευρώ τα είχα κλείσει όλα. Πάντως, εκεί ήθελα να καταλείξω και να βοηθήσω την enastrh που ψάχνει για Φλόριντα. Ότι αν πάει μέω Λονδίνου, το να πάει στο Λονδίνο είναι σχετικά πολύ φτηνό.
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Ααα ξέρω γιατί , πάνω πάνω έχει επιλογή για currency. Εάν το επιλέξεις για ευρώ μια φορά στο κρατάει μετά στα cookies νομίζω. Γιατί και για Πράγα σε τσέχικες κορώνες μου τα έβγαζε και το άλλαζα χειροκίνητα.

Ναι με easyjet και Λονδίνο πετάς φθηνά επειδή είναι η βάση της εταιρίας τους και απο εκεί πετάνε σχεδόν όλα για οπουδήποτε.

Απλά εγώ πιάστηκα σε αυτό
Mε 100ευρώ ασφαλώς και δεν πας Λονδίνο ειδικά εκείνη την εποχή...

Μην ποστάρετε για να ποστάρετε...

επειδή είπε "πας" ο φίλος traveller. Μάλλον εννoούσε aller-retour όπως και εσύ.

Enastrh πές μας άμα σε καλύψαμε , αλλιώς να σου βρόυμε κάτι άλλο. :)
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Άντε να τα πάρουμε από την αρχή...

Η κοπέλα ζήτησε ένα αεροπορικό εισιτήριο για Τάμπα στην Αμερική... Αν πάρει αυτό το εισιτήριο από Ελλάδα θα το πληρώσει ακριβά... Της προτείνω να πάει στο Λονδίνο και να πάρει από εκεί ένα αεροπλάνο για Αμερική γιατί θα της έρθει φτηνότερα και της λέω ότι μέσες άκρες θα χρειαστεί άλλα 300$ για το ΑΤΗ-ΛΟΝ.

Απαντάς με διάθεση να βοηθήσεις υποθέτω ότι μπορεί να πάρει την Εasy με 100 ευρώ που μετά τα έκανες 140... Δεν βοηθάς έτσι όμως απλά μπερδεύεις γιατί δεν της γράφεις ότι θα χρειαστεί άλλα περίπου 35 με 40 ευρώ για να αλλάξει αεροδρόμιο στην καλύτερη γιατί αν δεν προλάβει την ανταπόκριση θα πρέπει να πληρώσει ξενοδοχείο ούτε πως θα χρειαστεί και καμιά 50 ευρώ παραπάνω για την επιστροφή γιατί η πτήση της ΕASY που βρήκες φεύγει από το Γκατγουικ στις 06.30 το πρωί και πρέπει να πάει Λούτον και η πτήση από εκει είναι ακριβότερη, συν την ταλαιπορία συν το άγχος του connection...

Κατάλαβες λοιπόν τώρα γιατί σου είπα ότι ποστάρεις για να ποστάρεις???
 
Μηνύματα
24
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα...
Ταξίδι-Όνειρο
road trip to California
αμέ. κατάλαβα. ζητώ ταπείνα συγγνώμη αν παραπλάνησα, και αν μπέρδεψα...δεν θα ξαναποστάρω για να ποστάρω. το αφήνω για άλλους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.791
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom