Αεροπορικές εταιρίες

TasosMitro

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Η γυναίκα μου έχει βαλθεί να πάμε τέλη Δεκεμβρίου για καμια 5 μέρες Παρίσι. Είδα ότι η easyjet δεν εχει δρομολογια και ειναι πολυ φτηνα ρε γαμωτο γυρω στα 230 ευρω θα μας εβγαιναν με 250. Ξερετε καμια αλλη εταιρια σαν την easy με τετοιες τιμες? Αλλιως ειπα να πεταξουμε Θεσσαλονίκη-Αθηνα γιατί κάποιος το ανεφερε εδω μεσα καπου το διαβασα τωρα προσφατα αλλα όντως τα λεφτα ειναι πολλα για μια διαδρομή των 50 λεπτων...δωστε τα φωτα σας guys
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Το ίδιο προβλημα έχω και εγώ για αρχές Δεκέμβρη, τελικά μάλλον αντί να τα δώσω στις ''κανονικές'' εταιρίες ή να φύγω από Αθηνα θα πάω Μαλπένσα με ήζυ και από εκεί πάλι με ήζυ Παρίσι, βγαίνει φτηνότερα.
 

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την αλλαγή στο Μιλάνο για την επόμενη πτήση σου για Παρίσι έτσι ώστε να έχεις αρκετό χρόνο να πάρεις τις αποσκευές σου από την πρώτη πτήση και να περάσεις ξανά check-in για την δεύτερη πτήση. Φρόντισε να υπάρχει άνεση χρόνου...

Διαφορετικά, εάν δεν επιλέξετε low cost εταιρία, έχετε τις εξής επιλογές:
1) Με Alitalia με ενδιάμεση στάση στη Ρώμη και το εισιτήριο μετά από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα για αρχές Δεκέμβρη να κυμαίνεται στα 160 ευρώ μετ' επιστροφής/άτομο.
2) Με Swiss με ενδιάμεση στάση στη Ζυρίχη και το εισιτήριο μετά από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα για αρχές Δεκέμβρη να κυμαίνεται στα 170 ευρώ μετ' επιστροφής/άτομο.
Υπάρχουν βέβαια και άλλες επιλογές αλλά οι πιο οικονομικές είναι αυτές.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...να πάμε τέλη Δεκεμβρίου για καμια 5 μέρες Παρίσι...
...αλλα όντως τα λεφτα ειναι πολλα για μια διαδρομή των 50 λεπτων...
Τέλη Δεκέμβρη είναι η εποχή που όλοι κάπου θέλουν να ταξιδέψουν, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά γαρ.
 

VDreaming

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
......
Και εγω πήγα Παρίσι πέρσυ 26 δεκ και έκατσα 8 ημερες! Με κούρασε τόσοοο πολύ η πολυκοσμία που ονειρευόμαι να ξαναπάω για να το δω παλι σε μια πιο ήρεμη φάση. Ακόμα πιστεύω πως στο παρίσι αξίζει να παει κανείς την άνοιξη που είναι πιο safe διοτι η Ευρώπη συνήθως είναι χιονισμένη τελος Δεκ και κινδυνευεις να μην πετάξεις. Κατι φίλοι μου που είχαν κλεισει πριν τα χριστουγεννα περσυ ταλαιπωρηθηκαν πολύ. Αυτα με τις κινδυνολογίες μου!!! :)
 

mairi5

Member
Μηνύματα
66
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Αγιος Δομινικος
Η easyjet μάλλον δεν θα βάλει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Παρίσι τον χειμώνα,τουλάχιστον τον φετινό,μάλλον για καλοκαίρι το πάει απ'οτι φαίνεται.Υπάρχει όμως και η Ryanair με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βρυξέλες,κι απο εκεί κάποιο γρήγορο τρένο υποθέτω για Παρίσι,γιατί χιλιομετρικά είναι πολύ κοντά.Ελπίζω να βοήθησα.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.606
Likes
9.861
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
να πατε Παρισι πιο νωρις πχ 15 δεκεμβριου ;) περυσι που πηγα το one way εισιτηριο που εκλεισα με aegean 10 μερες πριν παω εκανε 90 ευρω .. αντιστοιχα Αθηνα-Ηρακλειο την ιδια περιοδο εκανε 110 .... και τωρα με την καινουρια προσφορα της aegean μπορεις να βρεις καλες τιμες
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Καλημέρα.Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος γι'αυτό που θα ρωτήσω,αν όχι μπορεί κάποιος να το μεταφέρει.Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου εισητήριο για Λονδίνο από Θεσσαλονίκη για 4 μέρες.Οι επιλογές που έχουμε είναι οι εξής:
1) Αναχώρηση με easyjet και επιστροφή με ryanair ή
2) Πήγαινε ελα με aegean αλλά με μετεπιβίβαση Αθήνα. Η αναμονή είναι 1:10 στο πήγαινε και 1:45 στο έλα.
Αξίζει λέτε να δώσω 50 ευρώ παραπάνω/άτομο (τόση είναι η διαφορά) και να επιλέξω aegean?
Μπορεί να σας φαίνεται χαζό που ρωτάω απλά δεν έχουμε χρησιμοποιήσει καμία από τις 2 low cost και επειδή είναι ιδιαίτερη περίσταση,θα ήθελα μερικές γνώμες.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Αξίζει λέτε να δώσω 50 ευρώ παραπάνω/άτομο (τόση είναι η διαφορά) και να επιλέξω aegean?
Ναι!
Έχω ταξιδέψει 4-5 φορές με easyjet (με ryanair ποτέ) αλλά πιστεύω για 4ωρη πτήση και για μικρή διαφορά στη τιμή σίγουρα θα διάλεγα aegean. Θα έχετε πιο άνετες θέσεις, θα φάτε/πιειτε και θα σας βάλουν και κάποια ταινία να δείτε, θα περάσει πολύ πιο ευχάριστα η ώρα.. Επίσης φαντάζομαι και το αεροδρομιο που θα φτάσετε στο Λονδίνο θαναι πιο βολικό (heathrow?) απότι με ryan και easyjet..

EDIT: Την εναλλακτική να πάτε π.χ. με aegean και να γυρίσετε με easyjet (ή ανάποδα) την κοίταξες; γλιτώνεις την ryanair, ίσως βγαίνει πιο φτηνά και δε θα έχετε αναμονή τουλάχιστον στη μία διαδρομή..
 
Last edited:

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Η χρηματική διαφορά είναι μικρή για τόσο μεγάλη πτήση. Αλλά είναι και η αναμονή και η αλλαγή αεροπλάνου. Εγώ θα έλεγα Αegean (αλλά εγώ θα έλεγα πάντα aegean :D)

Εάν όντως κλείσεις aegean και δεις οτι το αεροπλάνο σου απο Αθήνα για Λονδίνο είναι Airbus 321 ή Α321...

...θα είσαι με ανοιχτό τον browser ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα που ανοίγει το check-in και θα δοκιμάζεις συνεχώς. Μην αγχωθείς γιατί τα πρώτα 1-2 λεπτά δεν θα σε αφήνει να μπεις, εσύ θα συνεχίζεις.

Μόλις επιτέλους μπεις στο check-in και σε αφήσει να επιλέξεις θέσεις, θα διαλέξεις σειρά 9 ή 10 ή 23. Αρχικά στόχευσε για 9 που έχει απεριόριστο χώρο αλλά δεν έχει παράθυρο. Μετά η 10 έχει αρκετά άνετο χώρο και παράθυρο και αυτός που θα είναι στο παράθυρο (η γυναίκα ρε αχαΐρευτε, όχι εσύ) δεν έχει άλλον μπροστά.
Στην 23 δεν έχω πάει ποτέ, συνήθως προλαβαίνω την 10.
http://www.seatplans.com/airlines/Aegean/seatplans/A321-10
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Αμαν ρε jousis, όλα να τα πεις...Έχω πάει στην 23 και το παραθυρο είναι λίγο πίσω σε σχέση με την ευθεία του σώματος, αλλά όλη η 3αδα έχει άπλα.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ρε συ, με έπιασαν οι καλοσύνες γιατί το παιδί θα πάει το αμόρε.
Μετά που θα την παντρευτεί θα την στέλνει στην 33 διάδρομο. :D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.446
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom