Αεροπορικό εμπάργκο ΕΕ στη Λευκορωσία

poised

Member
Μηνύματα
1.201
Likes
9.824
Άρα καταλήγουμε ότι ο αποκλεισμός της Λευκορωσίας είναι ζημιογόνος για τις αεροπορικές εταιρείες (έστω και λίγο που λες εσύ) και πλήγμα για τους τουρίστες που θα ήθελαν να την επισκεφτούν.
Θεωρώντας ότι κάθε προηγούμενη κατάσταση ήταν βελτιστοποιημένη, τότε κάθε αλλαγή λογικά είναι οικονομικά χειρότερη. Τώρα αν είναι ζημιογόνος για τις αεροπορικές εταιρίες είναι άλλη ερώτηση. Μπορεί με αυτή τη δικαιολογία να αυξήσουν τα τέλη και να βγάλουν και παραπάνω, άρα να έχουν και όφελος. Αυτός που θα το πληρώσει τελικά, ναι, θα έχει χασούρα.

Για τους τουρίστες επίσης ναι, είναι πλήγμα. Τώρα δε ξέρω πόσους τουρίστες έχει η Λευκορωσία, ειδικά με την πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι οι πολιτικές κυρώσεις.
 

angelo_kav

Member
Μηνύματα
395
Likes
443
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Πάντως για την βόρεια Ελλάδα που μένω και ειδικά Θάσο Καβάλα και Χαλκιδική θα είναι πλήγμα αν δεν έρθουν οι Λευκορώσοι τουρίστες οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται με αποκορύφωμα το 2019.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.172
Μηνύματα
935.415
Μέλη
39.907
Νεότερο μέλος
mariosbak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom