Αθηνα-Γιαννενα Οδικως

george diver

Member
Μηνύματα
115
Likes
15
Ταξίδι-Όνειρο
Στούς βυθούς ολης της γης
Καλησπερα. εχω να παω 2 χρονια. παντα πηγαινα απο την κλασικη διαδρομη Ριο-Αντιριο κλπ. Εβαλα την διαδρομη στο michelin maps και μου προτεινει να παω απο Λαρισα-Τρικαλα (Εγναντια οδο) Γιαννενα.
Εχει παει κανεις τωρα προσφατα απο την διαδρομη αυτη??
Το θεμα ειναι οτι θα ειναι το πρωτο 'μεγαλο' μου οδικο ταξιδι με τις κορες μου(12 μηνων) και θα το κανω νυχτα οποτε ελεγα αν ειναι πιο ''ευκολη'' η διαδρομη απο λαρισα κλπ να παω απο εκει...
Ευχες για καλες διακοπες σε ολους:D:D
 
Last edited by a moderator:

NATASA 09

Member
Μηνύματα
129
Likes
70
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Την διαδρομή αυτή την κάναμε πρόσφατα. Εμείς στρίψαμε από Δομοκό. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό της Καλαμπάκας μέχρι να βγούμε στην Εγνατία. Από κει και πέρα η διαδρομή είναι πανεύκολη και δεν θα καταλάβετε για πότε φθάσατε στα Γιάννενα. Εγνατία γαρ. Να προσέξετε στην έξοδο προς Εγνατία από Καλαμπάκα είχε μία τεράστια λακούβα, όπου η φίλη μου δεν την είδε και πέσαμε μέσα, με αποτέλεσμα να πάθουμε ζημιά. Κάναμε καταγγελία και αποζημιωθήκαμε άμεσα αλλά δεν γνωρίζω αν έχει επισκευαστεί. Καλό ταξίδι!
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away
την κυριακη γυρισαμε απο Γιάννενα, αλλα μεχρι την Λαμια. Οπως ειπε και η natasa 09 η διαδρομη απο Δομοκο μεχρι την Παναγια ειναι ενα θεμα με τις νταλικες, αλλα αν αντεχεις να ταξιδευεις νυχτα που θα κοιμουνται οι μικρες, ειναι οκ... Εμεις καναμε γυρω στις 3,5 ωρες μεχρι τα Γιάννενα αρα απο αθηνα υπολογισε 5,5... καμια λακουβα δεν βρηκαμε (την φτιαξανε προφανως) και μετα την Παναγια που μπαινεις εγνατια, ο δρομος ειναι παιχνιδακι... τουνελ, γεφυρες, ελατα, τσουπ στα Γιάννενα αλλα απο την αλλη πλευρα που εχεις μαθει... δηλαδη η λιμνη ειναι στα δεξια σου. προσοχη στην εισοδο εξοδο της πολης, κομβος κακομελετημενος.... απο λαρισα ειναι ολοκληρος κυκλος και δεν γλυτωνεις την καλαμπακα εκτος κι αν πας απο γρεβενα (ξεχνατο!) αυτα τα λιγα... :)
 

george diver

Member
Μηνύματα
115
Likes
15
Ταξίδι-Όνειρο
Στούς βυθούς ολης της γης
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. βλεπω να δοκιμαζω την διαδρομη απο φαρσαλα κλπ. εγω το μονο που θελω ειναι να ειναι ανετη η διαδρομη. απο ριο αντιριο ειναι πολυ χαλια.την διαδρομη μεχρι καλαμπακα την ξερω καλα. απο εκει μεχρι γιαννενα δεν ξερω αλλα με βοηθησατε.οσο ημουν ''ελευθερος' διαλεγα παντα τις πιο δυσκολες διαδρομες. τωρα τα πραγματα αλλαξαν οποτε κοιταω το γρηγορα και ανετα.........με 3 γυναικες μεσα στο αμαξι δυσκολα τα πραγματα;););)
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away
θα πας μια χαρα καλαμπακα -παναγια και βγηκες εγνατια!! προσοχη στα αδεσποτα ακομα και στην εγνατια, ειναι η "αυτοκτονικη" περιοδος τους τωρα...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.314
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom