Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Κανα βαρκαρη να παει Ιο απο Σαντορινη ξερετε? Γιατι κατι απατεωνες θελουν 55€/ατομο για 20 μιλια, 40 λεπτα δρομο, 220€ η οικογενεια, 440€ με επιστροφη..κ το χοτελ τους εχει 180€/τριημερο για ολους..
Όντως τα δρομολόγια της Ένωσης Λεμβουχων Θήρας υπάρχουν κ στο openseas κ στο ferryhopper. Επιπλέον η Ίος κ η Σαντορίνη συνδέονται με διάφορα δρομολόγια σε καθημερινή βάση το καλοκαίρι (και συμβατικά κ ταχύπλοα). Για ποιον ακριβώς λόγο χρειάζεσαι ειδικη πηρεσία από βαρκάρη για να πας Σαντορίνη? Αν πρόκειται- κούφια η ώρα- για αμεσο θέμα υγείας, σκάφος του λιμενικού δεν υπάρχει στην Ιο?

Last edited:

chrisbd

Member
Καλα για Σαντορινη-Ιο η Blue star ferries εχει 19,5 με το απλό και 64 με γρηγορο και η Fast Ferries 6,5 με το απλό ;; δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες;; ήμαρτον, τοτε καλά ζηταει και ο "βαρκαρης"..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλα για Σαντορινη-Ιο η Blue star ferries εχει 19,5 με το απλό και 64 με γρηγορο και η Fast Ferries 6,5 με το απλό ;; δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες;; ήμαρτον, τοτε καλά ζηταει και ο "βαρκαρης"..
Υποψη η fast δεν περναει καθε μερα κ το συμβατικο φευγει 06.45..δηλ θες διανυκτερευση αν φτανεις αεροπορικως. Τα μονα που βολευουν θελουν μια περιουσια, 55-64€/ατομο δηλ 440-512€/οικογενεια που προφανως θα ακυρωσουν το ταξιδι τους στην Ιο. Αν δεν βρεθει ενας τιμιος βαρκαρης σαν την Μανταλενα.

barkour

Member
Υποψη η fast δεν περναει καθε μερα κ το συμβατικο φευγει 06.45..δηλ θες διανυκτερευση αν φτανεις αεροπορικως. Τα μονα που βολευουν θελουν μια περιουσια, 55-64€/ατομο δηλ 440-512€/οικογενεια που προφανως θα ακυρωσουν το ταξιδι τους στην Ιο. Αν δεν βρεθει ενας τιμιος βαρκαρης σαν την Μανταλενα.
Έχει ελικόπτερο, με 83€, 14 λεπτά
Fly hoper. Com

Pel

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;

Pel

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
'Ελαβα το εξής, όποιος το θέλει με πμ

Έχεις 5€ κουπόνι
Μικρή απόδραση το σουκού ή φθινοπωρινές διακοπές. Διάλεξε νησάκι στο Ferryhopper App κι έχεις κουπόνι αξίας 5€ για τα ακτοπλοϊκά σου!

Ισχύει έως 19/10

για ταξίδια έως 31/10

Όροι & Προϋποθέσεις

Ο κωδικός ισχύει για κρατήσεις μέσω του Ferryhopper App έως 19/10/2025, 23:59, και για ταξίδια έως 31/10/2025 από/προς οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας.

Η ελάχιστη τιμή κράτησης είναι 50€.

Για ταξίδια μετ' επιστροφής, η κράτηση πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και για τα δύο δρομολόγια.

Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.

O κωδικός αποτελεί μέρος προωθητικής ενέργειας με όριο συνολικού αριθμού εξαργυρώσεων και παύει να ισχύει μόλις συμπληρωθεί αυτό το όριο.

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles του Attica Group μειώνει το ποσοστό έκπτωσης που προσφέρει στα μέλη του. :icon_evil:

Συγκεκριμένα βρήκα ότι για

Νησιά Β Αιγαίου η έκπτωση 40% για τα ΙΧ γίνεται 20%.
Νησιά ΒΑ Αιγαίου η έκπτωση 20% στους επιβάτες γίνεται 10%.
Δωδεκάνησα και Ηράκλειο&Σητεια η έκπτωση 40% για τα ΙΧ γίνεται 20% και η έκπτωση 20% στους επιβάτες γίνεται 10%.
Αίγινα -Αγκιστρι -Μεθανα μένει μόνο ένα 10% στους επιβάτες.

Μπορεί να υπάρχουν κι άλλες μειώσεις και να μην τις έχω βρει.

Pel

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Έλαβα κωδικό ferryhopper που δεν χρειάζομαι και από τους όρους καταλαβαίνω ότι μπορεί να εξαργυρωθεί από οποιονδήποτε, όχι μόνο από μένα που τον έλαβα

Τον θέλει κανείς;

Κουπόνι 10%
για Ύδρα & Σπέτσες

Κωδικός κουπονιού: ......

⌛ Ισχύει έως 07/06/2026
για κρατήσεις με Alpha Lines.

Όροι κουπονιού
Ο εκπτωτικός κωδικός μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο για ταξίδια με Alpha Lines, για όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια του 2026. Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως 07/06/2026 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 1 φορά.

Για ταξίδια μετ’ επιστροφής, η κράτηση πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα και για τα δύο δρομολόγια.

Ο κωδικός αποτελεί μέρος προωθητικής ενέργειας με περιορισμένο αριθμό συνολικών εξαργυρώσεων. Μόλις συμπληρωθεί το όριο, παύει να ισχύει.

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ξανά αλλά μέσω της εφαρμογής myΔΕΗ μπορείτε να πάρετε κουπόνι -20% για ακτοπλοϊκά εισιτήρια αν κλειστουν μέσω ferryscanner.
Νομίζω ότι η προσφορά αφορά τα πρώτα 140 euros της τιμής ή κάτι τέτοιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom