Pierre_1976
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Σεληνη
Γιατί έχασες την ιδιότητα του club με την ακύρωση;Αφού πλήρωσες και κανονικά ισχύει για έναν χρόνο όπως είπατε.Υπάρχει όρος που αναφέρει ότι η ιδιότητα συνδέεται με την πρώτη πτήση που θα κλείσεις;Και ακυρώνεται αν ακυρώσεις αυτήν την πτήση;
αυτο ειναι το θεμα εδωσα 146 leva για 2 θεσεις και Wizz Discount Club. Ακυρωνω τα εισητηρια (επειδη οι μερες που θα διεμενα θα ηταν 9 με την επιλογη που μου εδωσε Δωρεαν...αντι για 6) και δεν φτανει αυτο...μου επιστρεφει τα 104 Lev η Wizz ισχυριζομενη οτι μου εδωσε την αξια των Εισητηριων 86 Lev + 25% αλλα εγω Δεν εχω πουθενα Συνδρομη μελους WIZZ Discount Member.
Υπεβαλα Αιτημα - παραπονο στην Εταιρεία με παραστατικα αποδειξεων των 146 leva αλλα αυτη ισχυριζεται οτι η επιστροφή απο ακυρωση ειναι μονο για τις πτησεις και οχι για αλλες Υπηρεσίες....αρα χαμενος Βγαινω....ασχετα αν λεει η Εταιρεια οτι με αποζημείωσε στο συνολο με 25 % μαλιστα επιδοτηση επιπλεον. Υπεβαλα Online Dispute Refund στην Επιτροπή καταναλωτων της Ε.Ε. και τους εξηγω οτι εδωσα 146 lev και δεν μου επιστραφησαν τα χρηματα της συνδρομης μέλους (περιπου 60 Lev) και καλο θα ήταν να μου δωθούν ή εστω η ιδιοτητα του Μελους για 1 ετος!
Η Wizz ..... και με τιναξε στον αερα με το ταξιδι αφου το εκανε 9 ημερο και λεφτα μου εφαγε και ισχυριζεται Ψευδώς οτι με επιδότησε.... αρα....η γνωμη μου ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τους ΟΥΓΓΡΟΥΣ!