Γενικά Γαλλία Αλλαγή σχεδίων δυστυχώς.

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Αντε τωρα να ξεκινησω να γραφω,και τι να πω δλδ;και πως να το εξηγησω,που μεχρι προχτες ανυπομονουσα για το ταξιδι μου στο παρισι,κι εκανα αμαν να βρω δωματιο,και περιμενα με τοση ανυπομονισια να παω,να ξαναπαω δλδ μιας και το παρισι για μενα,ηταν ο τοπος που μενει ο ας το πουμε ανθρωπός μου.......ετσι νομιζα.
Ειμαι διαζευγμενη πολλα χρονια,μεγαλωνω μονη μου δυο παιδια,ολα φαινονταν καθαρα και ησυχα,ωσπου εσκασε η βομβα....
Δε θελω να μαυρισω την ψυχη κανενος,ή την ηρεμια των ταξιδιωτων που ισως με διαβασουν....αλλα ανθρακες ο θησαυρος...κλαιω καθε βραδυ,κρυφα απ τα παιδια,δεν ειναι και τοσο μικρα δλδ...η κορη μου ηδη εχει περασει πανεπιστημιο και εφυγε ο γιος μου,ειναι 13,αλλα το γαμωτο πονεσε.......μυξες κακο,και προσποιουμαι σε ολους οτι εχω συναχι.....
στο θεμα μας....εχω κλεισει εισητηρια για παρισι(γμ την γκαντεμια μου),ειχα κανει και κρατηση ξενοδοχειου για 2 ατομα.........σνιφ.......το ξενοδοχειο το ακυρωσα ξανα σνιφ......σαν κατι να μην ηθελε να παω παρισι φετος......ολο εμποδια,ολο προβληματα.......τελος παντων...τα αεροπορικα εισητηρια ομως με golight πτηση δεν ακυρωνονται.....
τι θα μπορουσα να κανω;να παω παρισι μονη μου;με τιποτα θα περασω χαλια με το που θα δω τον πυργο θα κλαιω....γιατι αλλιως τα περιμενα κι αλλιως ηρθαν.
να ακυρωσω τα εισητηρια;και να παρω επιστροφη μονο 20 ευρω το καθε εισητηριο;
ή να παω παρισι και μετα να παω καπου αλλου,εκτος γαλλιας,καπου κοντα ομως.....
κι εκει θελω να ρωτησω,αν παω τελικα......υπαρχει καποιος κοντινος προορισμος,με τρενο πχ απο το cdg το αεροδρομιο;καπου βρε αδελφε να πω πως τουλαχιστον σταθηκα δυνατη και πηγα και πως δεν με πειραξε και πως δε μασησα ρε παιδι μου....αλλα οχι παρισι,ας πουμε βελγιο,ας πουμε λουξεμβουργο....το παρισι τελειωσε για μενα.......δυστυχως.

 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.260
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κάτσε βρε κοπελιά! Πολύ δραματικά τα γράφεις, μας έβαλες και Διάφανα Κρίνα "θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινόπωρου δείλι", μην ακούς τέτοια τέτοιες ώρες. Δε λέω να βάλεις και Λίτσα Γιαγκούση ή τα Στρουμφάκια, αλλά το "θα πεθάνω" δε βοηθάει τέτοια ώρα νομίζω.

Κι άλλοι χωρίσαμε, δεν κάναμε έτσι, ψυχραιμία, υπάρχουν άνθρωποι που τους ανακοίνωσαν ότι η οικογένειά τους πέθανε στο Μάτι, ότι δε θα ξαναπερπατήσουν (αυτό μου το είπαν κι εμένα κάποτε) ή ότι έχουν λευχαιμία και τους μένουν λίγοι μήνες ζωής και συνεχίζουν απτόητοι.

Λοιπόν, στο θέμα μας. Καταρχήν θα σου έλεγα αν μπορείς να βρεις κάποιον να πάει μαζί σου. Καμιά κολλητή, κανά ξάδερφο, κανά φίλο απ' το σχολείο να πάτε να γελάσετε να θυμηθείτε τα παλιά που βάζατε βιοχλαπάτσες στην οροφή του σχολείου και περιμένατε να πέσει στο κεφάλι της Αγγλικούς . Και τον τύπο δε θα σκέφτεσαι (δεν πιστεύω να τον έχεις συνδέσει ΚΑΙ με τη βιοχλαπάτσα!) και -κυρίως- θα αποσυνδέσεις τον προορισμό από κάτι αλληλένδετο με αυτόν.

Το να πας μόνη σου δε θα το απέκλεια. Εσύ σε ξέρεις καλύτερα, αν νομίζεις ότι θα μαμουνιάσεις, τότε άλλαξε προορισμό, αλλά το Παρίσι είναι υπέροχο. Έχει τόσα πράγματα να κάνεις, να δεις ΝΑ ΦΑΣ (μμμμμ) που ειλικρινά δεν ξέρω αν θα προλάβεις να σκέφτεσαι το χωρισμό και τα Διάφανα Κρίνα. Πιο πολύ θα με προβλημάτιζε πώς να χωρέσω κάποια από τα μυριάδες πράγματα που προσφέρει η πόλη, παρά το αν θα μαμουνιάσω,

Και τρίτον ναι, πολύ καλή η ιδέα σου για άλλον, γειτονικό προορισμό. Είτε επαρχίες της Γαλλίας, είτε Στραβσούργο-Χαϋδελβέργη-Λουκέρνη- Κολμάρ, ατελείωτες επιλογές.

Αλλά να ακυρώσεις το ταξίδι γιατί; Καλύτερα θα περάσεις μόνη σου στην Ελλάδα με τις μύξες που λες κι εσύ; Πήγαινε να δεις , να νιώσεις, να μυρίσεις , ΝΑ ΦΑΣ, να γνωρίσεις, έτσι περνάνε οι μαμουνιές.

Θα μου συγχωρέσετε την εμμονή στο φαγητό αλλά όσο γερνάω τόσο πιο πολύ το εκτιμώ...
 

Tonia L.

Member
Μηνύματα
293
Likes
2.977
Κατ'αρχάς τα Διάφανα Κρίνα ας λείψουν από την playlist σου!

Σκέψου ότι ο λεγάμενος σου έκανε δώρο! Ναι ΔΩΡΟ! Τώρα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα πραγματικό και ουσιαστικό ταξίδι! Θα ήταν καλύτερα να πήγαινες εκεί όλο χαρές και να καταστρεφόταν το ταξίδι σου;;;

Ακολούθησε λοιπόν τις συμβουλές του προλαλήσαντα, γιατί πολύ σωστά τα είπε. Προσωπικά, θα επέλεγα τις επαρχίες της Γαλλίας, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος μυξοκλάματος μπροστά στον Πύργο του Άιφελ!

Πρακτικές πληροφορίες δεν μπορώ να σου δώσω αλλά με σιγουριά σου προτείνω να ταξιδέψεις και να κάνεις αυτό το ταξίδι το πιο ενδιαφέρον της ζωής σου - μέχρι το επόμενο!
 

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις,κι εγω δε θελω να ακυρωσω τα εισητηρια,απλα δεν εχω παρεα να ρθει μαζι μου,το ταξιδι ειναι για τις 29 νοεμβρη με 5 δεκεμβρη,κι εμενα μ αρεσει το φαγητο,και το εκτιμω οσο μεγαλωνω,ελεγα καπου κοντα,να φυγω οσο γινεται πιο γρηγορα απ το παρισι...εχω παει 6 φορες,καλα ητανε...υπαρχει τρενο για επαρχια της γαλλιας;και ποιο;δεν εχω ιδεα...και σε ποιο μερος;και ναι εχω ξαδελφο που εχω να τον δω χρονια,μισος γαλλος,μισος ελληνας,μενει αβινιον αν το γραφω σωστα...αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει εκει,κι ας μου χει πει να παω ποσες φορες...κι εχει μεγαλη πλακα το ξαδελφακι μου.δεν ειμαι γμτ τυπος που μαμουνιαζει....αλλα μου ρθε καπως οτι εγινε και δεν γραφεται εδω...οντως δωρο ηταν,αν το δει κανεις λογικα αλλα ποιος σκεφτεται λογικα σε τετοιες φασεις;και παλι ευχαριστω.
 

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Φαντάσου πόσο δυνατή είσαι που μεγάλωσες 2 παιδιά και τώρα κανείς έτσι για ένα χωρισμό.
Ρώτησε τον ξάδερφό σου να τον επισκεφτείς, Σε 2 έως 3 ώρες διαδρομή μπορείς να φτάσεις Λονδίνο , Στρασβούργο (η περίοδος που πας είναι black Friday, pre Christmas, το Στρασβούργο είναι τρομερή πόλη στολισμένη), Βρυξέλλες, Λυόν κτλ.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.925
Likes
40.761
Ελα μωρε με τον Γαλλο απο κει που σε αφηνε να κλεινεις εσυ το ξενοδοχειο και να ταλαιπωρεισαι και να πας.
Λογικες τιμες σε διαμονη και φαι στη Ντιζον και τη Λυον. Ισως κσι Στρασβουργο αλλα δεν εχω παει εκει.
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Trenaτρενα υπάρχουν αρκετά για Αβινιον.... Ειναι περιπου 3,5 ωρες οπότε μια χαρά θα περάσεις και με τον ξάδερφο. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου και μη το βαζεις κάτω !!!
 

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Σιγά να μην ακυρώσεις το ταξίδι για ένα χωρισμό, δεν γνωρίζω να σου πω που θα πας γιατί δεν έχω πάει Γαλλία :( .
Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι στην ζωή μας συμβαίνουν τόσα απρόσμενα γεγονότα, και ότι πρέπει να μη ξεχνάμε να νιώθουμε ευγνωμοσύνη ότι είμαστε γεροί. Όταν έχουμε την υγεία μας όλα τα άλλα γίνονται και να κοιτάς να περνάς καλά, σε ότι κατάσταση κι αν είσαι.. να απολαμβάνεις τη στιγμή!
 

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Μιλησα με τον Αλεξανδρο τον ξαδελφο μου,θα παω τελικα εκει να τον δω,δε με αφηνει να μεινω σε ξενοδοχειο,θα μεινω σπιτι του κι εκεινος θα μεινει στη μητερα του απεναντι.εχει ηδη κανονησει βραδυα με ελληνες-γαλλους την επομενη σαββατο βραδο δλδ,θα εχουμε πολλα να πουμε,ειναι εκει κι αλλοι φιλοι που εχω να δω χρονια,εχω να τους δω απο τοτε που εφυγα μονιμα για πατμο κι εκεινοι αφηναν την νεα-σμυρνη για γαλλια,κατι σα το λογω τιμης που λενε.......οι ζωες μας ολων εχουν αλλαξει,κι εμεις μεγαλωσαμε,αλλα ακομα μας δενουν πολλα.....απο αβινιον δεν ξερω,θα παμε βολτες ολο το σαββατοκυριακο και θα μου δειξει ο αλεξανδρος το ξαδελφακι μου.
οτι πληροφορια ξερετε για εισητηρια απο CDG για αβινιον πειτε μου.βασικα θα διασχυσω ολη τη γαλλια με τρενο δεν ειναι λιγο,μεσα σε μια μερα θα εχω παρει καραβι απο πατμο για πειραια,λεοφωρειο για αεροδρομιο,αεροπλανο για παρισι και τρενο για αβινιον......χαχαχα.
σας ευχαριστω ολους εχει αλλαξει ηδη η ψυχολογια μου να ειστε ολοι καλα!και θα αφησω το ποστ εδω να βγαλω εδω τις φωτογραφιες οταν παω.....πιστευω οτι θα ναι για καλο!
 

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.961
Likes
6.412
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Μιλησα με τον Αλεξανδρο τον ξαδελφο μου,θα παω τελικα εκει να τον δω,δε με αφηνει να μεινω σε ξενοδοχειο,θα μεινω σπιτι του κι εκεινος θα μεινει στη μητερα του απεναντι.
Θυμάμαι στο θέμα με το booking ότι δεν μπορούσες να κλείσεις με τίποτα ξενοδοχείο λόγο της κάρτας σου! Μήπως τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα για κάποιον λόγο γίνονται; Να περάσεις τελεία!
 

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.079
Likes
3.596
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
N. Υόρκη
Κάθε εμπόδιο σε καλό! Νομίζω ότι με αυτή την αλλαγή σχεδίων σου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθείς την νότια Γαλλία και να χαρείς τις ομορφιές της Προβηγκίας!
Θα σου πρότεινα να μετονομάσεις το θέμα σε "Αλλαγή σχεδίων ευτυχώς!" και να το συνεχίσεις ως ταξιδιωτική ιστορία για την Προβηγκία.
Η περιοχή που θα επισκεφτείς είναι πολύ όμορφη και έχει πολλές πόλεις σε κοντινές αποστάσεις που μπορείς να τις εξερευνήσεις μόνη σου, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο.
Arles, Avinion, Gordes είναι κοντά και είναι πανέμορφες!
Ξεκίνα να διαβάζεις ιστορίες για την περιοχή και φτιάξε τη διάθεσή σου.
Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε περιμένει!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.574
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom