Αλλαγή ωρας πτησης?Τι γινετε?

vaggelakos

Member
Μηνύματα
209
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Εχω κλεισει για βερολινο το τελευταιο σαββατοκυριακο του μαιου υστερα απο προσφορα της αιγαιου για 2 ατομα με το airtickets στα 207ευρω με επιστροφη και οι 2.Παρασκευη 19.10 θα πεταγαμε και επιστροφη κυριακη απο εκει στις 22.00 το βραδυ(οι ωρες ηταν και ο λογος που το εκλεισα γιατι εβγαινε ενα ΣΚ καθαρο). Και ξαφνικα βλεπω τυχαια οτι εχουν αλλαξει οι ωρες και εχουν γινει απο 19.10 πηγε 20.00(οκ με αυτο) , αλλα επιστροφη το πρωι της κυριακης πτηση απο εκει στις 6.50 αν ειδα καλα....!!!!!Τι κανω τωρα? Εχει κανεις καμια εμπειρια?Πηρα airtickets και μου ειπαν θα παρουν την αιγαιου και θα μου πουν αυριο?Μου ανεφερε κατι για την επομενη μερα(Δευτερα) αλλα ημουν αρνητικος επειδη ειναι εργασιμη κτλ. Ασε που εχω παρει στο λαιμο μου και αλλο ενα ζευγαρι αλλα και εχω κλεισει και το ξενοδοχειο και αυτο μεσα απο προσφορα για παρασκευη-Σαββατο(το εχω αναφερει σε αλλο ποστ το ονομα του).Ειμαι μες την αγωνια.Αν δεν ηταν οι ωρες να βολευουν δε θα το εκλεινα.Καλα αλλαζουν και οτι γινει γινει. Ασε που θα μου το ελεγαν?
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Συνήθως, η Aegean όταν υπάρχει αλλαγή ώρας, επικοινωνεί μαζί σου, σε ενημερώνει σχετικά και σε ρωτάει αν έχεις πρόβλημα με την αλλαγή.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να το συζητήσεις μαζί τους για την εναλλακτική που μπορούν να σου προσφέρουν.

Μας έχει τύχει δύο φορές, αλλά δεν μας επηρέαζε αρνητικά στο πρόγραμμά μας, οπότε και αποδεχθήκαμε κανονικά την αλλαγή της ώρας.

Edit: Τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις κάνει την κράτηση από airtickets. Οπότε δεν παίζει το σενάριο να επικοινωνήσουν από την Aegean. Άρα περιμένεις τί θα σου πουν από την airtickets.
 

sfakhania

Member
Μηνύματα
142
Likes
40
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
me too

ασε φιλε .και εγω την πατησα παρομοια . ειχα κλεισει απο το γεναρη απο κρητη για ρουμανια και αλλαξε η ολυμπιακη τις ωρες απο χανια για αθηνα .εχω 45 λεπτα απο τη μια πτηση στην αλλη....ελπιζω να προλαβω.
απλα δεν καταλαβαινω γιατι αλλαζουν εκ των υστερων τις ωρες....απαραδεκτη πολιτικη , αφου ο πελατης επιλεγει με βαση την ωρα που τον βολευει. αν η ωρα αλλαξει....ειναι ακυρο. τι να το κανω που με ενημερωνουν ενα μηνα πριν? πρεπει να αλλαξω αδειες, κρατησεις στα ξενοδοχεια ...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.150
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom