Γαλλία Γερμανία Ελβετία Αλσατια & Μελανας Δρυμος.Περιοδεια 5 ημερων σε Ελβετια-Γαλλια-Γερμανια (550Km-19 πολεις & 3μερη)

Marina P.

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Καλησπέρα,πρόκειται να κάνουμε αυτό το ταξίδι το Νοέμβριο.Οι πληροφορίες σου είναι απίστευτα βοηθητικές!!!Θα είμαστε 2 άτομα ,θα βρούμε εύκολα ξενοδοχείο αν δεν έχουμε κλείσει από πριν??Σκεφτόμαστε δηλαδή να νοικιάσουμε αυτοκίνητο από Βασιλεία όπου είναι το αεροδρόμιο και σε όποιο χωριό μας αρέσει να μένουμε και να για ένα βράδυ και μετά σε άλλο το επόμενο βράδυ...Υπάρχει περίπτωση να ''την πατήσουμε'' και να μην βρίσκουμε διαθεσιμότητα??
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
409
Likes
1.345
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Δεν νομιζω οτι δεν θα βρειτε,αλλα θα προτεινα να τα κλεισετε απο πριν, ωστε να μην σας αγχωσει και τελικα δεν απολαυσετε το ταξιδι σας οπως θελετε. Εξ αλλου η δυνατοτητα ακυρωσης εως 48ωρες πριν ειναι μεγαλη ευκολια.
Παντως μην ξεχασετε να παρετε αδιαβροχα (μιας χρησης καλυτερα) ή ομπρελες, γιατι θα τα χρειαστειτε σιγουρα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.321
Μηνύματα
944.100
Μέλη
39.985
Νεότερο μέλος
Felix7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom