Από ό,τι και όσο θυμάμαι, πέρυσι υπήρχε κάποιο ελάχιστο υποτιθέμενο όφελος αρχικών πόντων κλπΚαλά με τη χρεωστική τι όφελος να είχες δηλαδή; Δεν έχει κάποιο νόημα να τη κρατάς είναι βέβαιο αυτό.
Από ό,τι και όσο θυμάμαι, πέρυσι υπήρχε κάποιο ελάχιστο υποτιθέμενο όφελος αρχικών πόντων κλπΚαλά με τη χρεωστική τι όφελος να είχες δηλαδή; Δεν έχει κάποιο νόημα να τη κρατάς είναι βέβαιο αυτό.
E ναι δίνει δώρο μίλια και κάποιες φορές έχει και 1+1 δώρο, τα εκμεταλλεύεσαι και μετά κόψιμο.Από ό,τι και όσο θυμάμαι, πέρυσι υπήρχε κάποιο ελάχιστο υποτιθέμενο όφελος αρχικών πόντων κλπ
Κάτι κάνεις λάθος, πέρα του αν μπαίνεις στο φόρουμ τα μαθαίνεις και πριν ακόμα ανέβει η προσφορα στο σάιτ της.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουμε πότε βγαίνουν αυτές οι προσφορές μετατροπής πόντων σε μίλια, γιατί έγω πάντα το μαθαίνω εκ των υστέρων;
.σου παίρνει από τους πόντους που δεν μετατρεποντε σε μιλια ,Θέλω να εξαργυρώσω bonus πονυους στην Aegean. Πως θα ξέρω ότι θα μου τραβηξει τους μη μετατρέψιμους σε μίλια? Χρειάζεται να τους γυρίσω σε μίλια και να αφήσω τον κουβά μόνο με με μετατρέψιμους? Η αλήθεια ειναι ότι τους μεταρέπω πάντα όταν δίνει επιπλέον μίλια.