Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

ktselios

Member
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουμε πότε βγαίνουν αυτές οι προσφορές μετατροπής πόντων σε μίλια, γιατί έγω πάντα το μαθαίνω εκ των υστέρων;

pan82

Member
Από ό,τι και όσο θυμάμαι, πέρυσι υπήρχε κάποιο ελάχιστο υποτιθέμενο όφελος αρχικών πόντων κλπ
E ναι δίνει δώρο μίλια και κάποιες φορές έχει και 1+1 δώρο, τα εκμεταλλεύεσαι και μετά κόψιμο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουμε πότε βγαίνουν αυτές οι προσφορές μετατροπής πόντων σε μίλια, γιατί έγω πάντα το μαθαίνω εκ των υστέρων;
Κάτι κάνεις λάθος, πέρα του αν μπαίνεις στο φόρουμ τα μαθαίνεις και πριν ακόμα ανέβει η προσφορα στο σάιτ της.
Πάντα στέλνει και η aegean mail και κάποιες φορές και δύο mail (το δευτερο πριν λήξει η προσφορά) γιατί κρατάει αρκετές μέρες δεν είναι του τύπου σήμερα αύριο αλλά του τύπου 15 μέρες.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
λισαβονα
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
Θέλω να εξαργυρώσω bonus πονυους στην Aegean. Πως θα ξέρω ότι θα μου τραβηξει τους μη μετατρέψιμους σε μίλια? Χρειάζεται να τους γυρίσω σε μίλια και να αφήσω τον κουβά μόνο με με μετατρέψιμους? Η αλήθεια ειναι ότι τους μεταρέπω πάντα όταν δίνει επιπλέον μίλια.
.σου παίρνει από τους πόντους που δεν μετατρεποντε σε μιλια ,

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Θέλω να εξαργυρώσω bonus πονυους στην Aegean. Πως θα ξέρω ότι θα μου τραβηξει τους μη μετατρέψιμους σε μίλια? Χρειάζεται να τους γυρίσω σε μίλια και να αφήσω τον κουβά μόνο με με μετατρέψιμους? Η αλήθεια ειναι ότι τους μεταρέπω πάντα όταν δίνει επιπλέον μίλια.
Πρώτα παίρνει απο αυτούς που δεν μετατρέπονται και μετά απο αυτούς που μπορούν να μετατραπούν σε μίλια. Αν στη όποια εξαργύρωση ξεπεράσεις τον αριθμό των μη μετατρέψιμων πόντων που θα χρησιμοποιήσεις για να εξαργυρώσεις τότε θα πάρει απο αυτούς που μπορούν να μετατραπούν σε μίλια. Δοκιμασμένο πρόσφατα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.401
Μέλη
40.032
Νεότερο μέλος
kchannel

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom