Αλόχα..απο ΚΩ

islascanarias

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αρη καλώς ήρθες στην παρέα μας(μάλλον καλώςξαναήρθες!):),κι εγώ έχω πολύ καλές εντυπώσεις από την Κώ όπου ήρθα για διακοπές πρόπερσι το καλοκαίρι και μεταξύ τών άλλων μ εντυπωσίασε η διαμόρφωση του παραλιακού δρόμου και ο ποδηλατόδρομος που έχουν φτιάξει έτσι ώστε να μπορεί κάποιος που μένει σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη να μετακινείται άνετα προς την πόλη με το ποδήλατο!:clap:
Καλά ταξίδια σου εύχομαι!καλά να περνάς!
thank you. χαιρομαι που ακουω τοσο εντυπωσιακα σχολια για την Κω, μακαρι να καθρεπτιζοταν και στον φετινο τουρισμο μας, αλλα φευ...:roll:
 

MarilenaAth

Member
Μηνύματα
121
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Φιλε ειμαι στρατιωτικος και υπηρετησα 4 χρονια, σε αυτο το πανεμορφο νησι.Σκοπευω μαλιστα να εγκατασταθω μονιμα ,ως αποστρατος.Εισαι τυχερος που εργαζεσαι σε αυτον τον επιγειο παραδεισο.Πιθανον καποιοι να με χαρακτηρισουν υπερβολικο,αλλα για εμενα η Κως αντιπροσωπευει ενα μαγικο προορισμο στον οποιο εζησα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου.Να εισαι καλα.
Οντως η Κως είναι πολύ όμορφο νησί αν και πήχτρα στον τουρισμό το καλοκαίρι :shock:
Και μιας και μιλησες για παράδεισο...Αυτήν την παραλία ονόματι "Παράδεισος" εγω γιατί δεν κατάφερα να την βρω?.... :(
Πρεπει να ξαναπάω μου φαίνεται...:bleh:
 

manolism

Member
Μηνύματα
387
Likes
1.779
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παιδες ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη για καθε προορισμο και επειδη μιλαμε για την Κω να πω οτι δυστηχως εχασα εκει 3,5 χρονια απο την ζωη μου.....τιποτα δεν μου αρεσει σε αυτο το νησι και δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερες ομορφιες σε σχεση με αλλα ελληνικα νησια. Ολο το νησι το γυρνας σε μια μερα και μετα καθεσε και κοιτας το ταβανι....και επειδη οι περισσοτεροι απο εσας εχουν παει διακοπες εκει ολα ωραια ειναι το καλοκαιρι αλλα το χειμωνα;;;; Μπραβο στο παλικαρι που λεει οτι θελει να μεινει μονικα εκει....αλλα εγω ουτε να το βλεπω δεν θελω.....εχω τοσα ενδιαφεροντα που δυστηχως στην Κω δεν μπορω να κανω τιποτα.....προσωπικη μου αποψη παντα...αλλα εκει ημουν εγκλοβισμενος χωρις να μπορω να κανω τιποτα.....Περιοδος που εμενα εκει 1998-2002 μπορει τα πραγματα να εχουν αλλαξει προς το καλυτερο τωρα....δεν ξερω...
 

islascanarias

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οντως η Κως είναι πολύ όμορφο νησί αν και πήχτρα στον τουρισμό το καλοκαίρι :shock:
Και μιας και μιλησες για παράδεισο...Αυτήν την παραλία ονόματι "Παράδεισος" εγω γιατί δεν κατάφερα να την βρω?.... :(
Πρεπει να ξαναπάω μου φαίνεται...:bleh:
paradise beach ειναι στην κεφαλο κοντα στη sunny, mark, camel beach κτλπ. Καλα ειναι αλλα εχει και καλυτερες οπως η sunny που θυμιζει στην κυριολεξια..καραϊβικη!:clap:
 

kos4wd

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Παιδες ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη για καθε προορισμο και επειδη μιλαμε για την Κω να πω οτι δυστηχως εχασα εκει 3,5 χρονια απο την ζωη μου.....τιποτα δεν μου αρεσει σε αυτο το νησι και δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερες ομορφιες σε σχεση με αλλα ελληνικα νησια. Ολο το νησι το γυρνας σε μια μερα και μετα καθεσε και κοιτας το ταβανι....και επειδη οι περισσοτεροι απο εσας εχουν παει διακοπες εκει ολα ωραια ειναι το καλοκαιρι αλλα το χειμωνα;;;; ..
Καλημέρα.Σεβαστή η άποψή σας αλλά θα μου επιτρέψετε να πω και τη δική μου
Πήγα στο νησί για ΔΙΑκοπές το 1987 και έπαθα.Εχω περάσει απο πολλά νησιά(Χίο Μυτιλήνη Κύθνο Μύκονο Κρήτη Ρόδο Σαντορίνη Ιο Πάρο Νάξο Ζάκυνθο Κέρκυρα κλπ)
Η Κω όμως με κέρδισε
Το 2000 η μοίρα με έστειλε μετάθεση για 2 χρόνια στο νησί
Περάσαν 10 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ.Και δε θα φύγω
Ενα νησί με απίστευτες παραλίες , με όμορφα δάση με πολλά χιλιόμετρα στη φύση (συμμετείχα σε αγώνα με αυτοκίνητα 200 χλμ χωρίς να περάσω από τον ίδιο δρόμο 2 φορές)
Με κοντινούς πανέμορφους προορισμούς (μισή ώρα απόσταση) Ψέριμο τέλειο ψαροχώρι , γραφική Κάλυμνο , Νίσυρο με ηφαίστειο έκτασης γημέδου και μάλιστα ενεργό (καμία σχέση με της Σαντορίνης) , Aρχαία Αλικαρνασό (Τουρκία), Λέρο με πανέμορφα μέρη
Οσο για το χειμώνα???
Ενα άνθρωπος που μεγάλωσε στο Μπουρνάζι λέει ότι πέρασε το καλύτερο χειμώνα της ζωής του στη Κω και μάλιστα χωρίς μεγάλες παρέες μιας και δεν ήξερε κανέναν όταν ήρθε
Τόσο χάλια το νησί
Όσοι πάντως χρειαστούν οποιαδήποτε πληροφορία για το νησί , είμαι στη διάθεσή του
Οσο για τους Σκανδιναυούς ναι.Εχουμε πολλούς
Και η HEΑVΕN έχει αλλάξει όνομα
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Συμφωνώ και με τους δύο. το νησί έχει ομορφιές αλλά δεν έχει και τι να κάνεις (καλά εγώ ένα χρόνο είχα βρει κάποια ιδιαίτερα χόμπυ, δεν μπορώ να πω: γόπινγκ, λάντζα, πλοίο της αγάπης). ναι, αν είσαι ανύσηχος, την πάτησες. όπως θα την πατούσες όμως σε οποιοδήποτε πανέμορφο ή μη, μικρό νησί. Σκέψου το αγαπημένο σου νησί (καλά Μανώλη ασ την Κρήτη έξω!) θα την πάλεβες για 3-4 χρόνια? εγώ μάλλον όχι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom