1. Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριο - Απρίλιο 2016! Κάντε κλικ εδώ!
Απόκρυψη ανακοίνωσης
Με την πλοήγησή σας στο Travelstories.gr αποδέχεστε τη χρήστη cookies που ενισχύουν την εμπειρία χρήσης. -- ΟΚ --

Περού Αμαζόνιος- Iquitos, Πουερτο Μαλδοναδο ή Manu

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κεντρική & Νότια Αμερική' που ξεκίνησε από το μέλος Polly, στις 1 Φεβρουαρίου 2014.

 1. Αγγελική x

  Μηνύματα:
  6
  Likes:
  1
  Οοου!! Άρα όπως Κ να χει το εξάμηνο δε το γλυτωνω! Κ υποτίθεται στην Κούβα δεν έχει ζικα. Εγώ έπαθα σοκ με την αδερφή που έπαθε ελονοσία με χάπια. Ελπίζω να είναι καλά η κοπέλα. Κ εσύ να μη ξαναπαθεις τπτ.
   
  #37
 2. annoulafolle

  annoulafolle Member

  Μηνύματα:
  20
  Likes:
  251
  Επόμενο Ταξίδι:
  Λονδίνο
  Ονειρεμένο Ταξίδι:
  Νεπάλ-Ανταρκτική
  Καταπληκτικά! Μόλις μου έκανες την καρδιά περιβόλι.... Και γω που νόμιζα ότι ήταν απλά κάτι πολύ σπάνιο. Να σε ρωτήσω πως κατάλαβες ότι έχεις προσβληθεί από ζίκα; Γενικά έχω διαβάσει ότι τα συμπτωματα είναι τόσο ελαφριά, που μπορεί να μην το καταλάβεις καν. Γι'αυτό λένε ότι για να είναι κανείς σίγουρος ότι δεν έχει προσβληθεί, μόνο με εξετάσεις αίματος μπορεί να το διαπιστώσει.

  Είναι μία χαρά η αδερφή μου και ετοιμάζεται ξανά για Γκάνα με τον καινούριο χρόνο. Αν τα καταφέρω λέω να τη συνοδέψω αυτή τη φορά:)
   
  #38
  Last edited by a moderator: 14 Αυγούστου 2019
 3. Yorgos

  Yorgos Member

  Μηνύματα:
  5.684
  Likes:
  24.429
  Ονειρεμένο Ταξίδι:
  πήγαμε , πήγαμε
  Όντως είναι πολύ ελαφριά τις περισσότερες φορές, είναι σίγουρος ότι έχω κολλήσει περισσότερες. Ναι, με εξέταση αίματος, γιατί υπήρχαν υποψίες ότι είχα κολλήσει dengue. Ο χαμηλός αλλά επίμονος πυρετός σε χώρα που δε βρίσκεις ούτε αντιπυρετικό ήταν το θέμα.
   
  #39