Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Καμιά σειρούλα αν όχι αντάξια του Dexter, έστω να με κάνει να ξεχαστώ από το στερητικό, έχουμε;
Με βαθμολογία πάνω από 8 αν γίνεται.
Ρίχτε καμιά ιδέα.
Οι σειρές που είδα τελευταία (και θα πρότεινα) ήταν The day of the jackal, Barry, Monsters, dept Q, You, Killing Eve (κακό τελευταίο επεισόδιο).

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
@jimp @BASILISPAP σας ευχαριστώ πολύ. Αρκετές από αυτές τις έχω δει, αλλά 3-4 φαίνονται ενδιαφέρουσες θα πιάσω κάποια και θα ενημερώσω...Το You ενώ ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο, στη συνέχεια το βρήκα σαχλό και βαρετό, το παράτησα.

paykopete

Member
The Killing, Bron/Broen, Servant, Slow horses, Line of Duty, The Agency, Your honor, Presumed innocent
Slow Horses βλεπεται πολυ ευχαριστα! Βρετανιλα και ο Gary Oldman την απογειωνει την σειρα.
Τη Bron/Broen την θεωρω απο τις καλυτερες αστυνομικες/κοινωνικες σειρες! Πολυ ατμοσφαιρικη, σε βαζει στο σκανδιναβικο κλιμα! Η πρωταγωνιστρια παιζει εξαιρετικα, απο τους καλυτερους ρολους που εχω δει σε σειρα. Δειτε την χωρις δευτερες σκεψεις!

Θα τσεκαρω και τα αλλα που αναφερεις! Μιας και εχεις δει bron/broen το the killing το σκανδιναβικο ειναι τοσο καλο?

@evaT εχεις δει το “Broadchurch”? Αν οχι, σπευσε!
Αξιζει ε?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
To Broen το έχω δει είναι όντως καταπληκτικό. Το Killing όχι αλλά μου έκανε δυνατό κλικ..

Τo Broadchurch ναι δυνατό αλλά μαύρισε η ψυχή μου. Για τους κύκλους 2 & 3 δεν ξέρω αν κάνει κοιλιά

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom