• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Department Q

Ωραία βρετανίλα!
'Ενας ανορθόδοξος αστυνομικός ανολιγει φάκελο με ανεξιχνίαστες υποθέσεις και φτάνει στην άκρη.
Καλογυρισμένο, ατμόσφαιρα, πιασάρικο σενάριο, καλή ροή και τελειώνει σε 9 επισόδεια πριν κουράσει.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Που το παίζει?

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Department Q

Ωραία βρετανίλα!
'Ενας ανορθόδοξος αστυνομικός ανολιγει φάκελο με ανεξιχνίαστες υποθέσεις και φτάνει στην άκρη.
Καλογυρισμένο, ατμόσφαιρα, πιασάρικο σενάριο, καλή ροή και τελειώνει σε 9 επισόδεια πριν κουράσει.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Στην ουσία Δανιλα είναι...Βασισμένο στα βιβλία του Γιούσι Άντλερ Όλσεν,για μένα στους κορυφαίους Σκανδιναβούς μαζί με το Νεσμπο φυσικά όσον αφορά τα αστυνομικα μυθιστορήματα...Καλή και η μεταφορά στην οθόνη δε λέω...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
θεωρητικά ναι, πότε όμως νομλιζω δεν εχουν πει επίσημα. Πάντως οι σειρές και οι ταινίες βασίζονται σε βιβλία που υπάρχουν και στα ελληνικά , για όποιον ενδιαφέρεται.
Όχι θεωρητικά. Είναι επίσημο από το ίδιο το Netflix.

paefstra

Member
Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια της Μεγαλης Χιμαιρας στο Ερτφλιξ. Αψογη φωτογραφια και σκηνογραφια, αλλα γιατι η ηρωιδα εγινε Ιταλιδα? Αν θυμαμαι καλα, ο χαρακτηρας του βιβλιου ειναι ακριβως σφυρηλατημενος πανω στη γαλλικη ψυχροτητα.
Ευκαιρια για ομορφα πλανα απο Τεργεστη παντως.
Η σκηνη της υποστηριξης του διδακτορικου ειναι αφελεστατη. Οταν ολοι οι καθηγητες διαμαρτυρονται για τις μπουρδες που λες, ΔΕΝ παιρνεις διδακτορικο.
Πολυ σεξ, κατι που στο θεατρο, στην αθλια παρασταση που ειχε ανεβασει ο Ταρλοου δεν μπορουσε να παρασταθει. Τιμιο το οτι στην πραγματικοτητα ο πυρηνας της υποθεσης στο βιβλιο στηριζεται στου #€@& της ηρωιδας τον χαβα. Η πρωταγωνιστρια μια κουκλα και καλη ηθοποιος. Λιγο ενοχλητικο οτι ψευδιζει το σ στην αφηγηση. Οι αντρες λιγο ανευροι, ειδικα ο Μηνας που δεν πειθει λογω φυζικ για καταλυτης. Θα δω και τα επομενα επεισοδια για την Καραμπετη ως μανα που τα σπαει.

Last edited:

varioAthens

Member
Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια της Μεγαλης Χιμαιρας στο Ερτφλιξ. Αψογη φωτογραφια και σκηνογραφια, αλλα γιατι η ηρωιδα εγινε Ιταλιδα? Αν θυμαμαι καλα, ο χαρακτηρας του βιβλιου ειναι ακριβως σφυρηλατημενος πανω στη γαλλικη ψυχροτητα.
Ευκαιρια για ομορφα πλανα απο Τεργεστη παντως.
Η σκηνη της υποστηριξης του διδακτορικου ειναι αφελεστατη. Οταν ολοι οι καθηγητες διαμαρτυρονται για τις μπουρδες που λες, ΔΕΝ παιρνεις διδακτορικο.
Πολυ σεξ, κατι που στο θεατρο, στην αθλια παρασταση που ειχε ανεβασει ο Ταρλοου δεν μπορουσε να παρασταθει. Τιμιο το οτι στην πραγματικοτητα ο πυρηνας της υποθεσης στο βιβλιο στηριζεται στου #€@& της πρωταγωνιστριας τον χαβα. Η πρωταγωνιστρια μια κουκλα και καλη ηθοποιος. Λιγο ενοχλητικο οτι ψευδιζει το σ στην αφηγηση. Οι αντρες λιγο ανευροι, ειδικα ο Μηνας που δεν πειθει λογω φυζικ για καταλυτης. Θα δω και τα επομενα επεισοδια για την Καραμπετη ως μανα που τα σπαει.
Για πρακτικους λογους... δεν εβρισκαν ελληνογαλιδα ηθοποιο οπως την ηθελαν, αντιθετα βρηκαν την ελληνοιταλιδα που ειναι και ομορφη και "τα λεει" και το εστησαν πανω της.
Ολα καλα κι ωραια αν και με λιγη επιτηδευση παραπανω για τα γουστα μου π.χ. αυτο το lens flair υπερβολικο σε ΚΑΘΕ πλανο, κοντεψα να βαλω γυαλια ηλιου για να το παρακολουθησω ή η υπερβολικη χρηση ευρυγωνιου που αλλοιωνει τα ειδωλα αλλα ΟΚ αυτα τα τεχνικα ειναι δικη μου λόξα, μπορει αλλους να μην τους ενοχλει.
Περιμενω κι εγω Μηνα να δω ποσο μοιραιος θα ειναι...

paefstra

Member
Ολα καλα κι ωραια αν και με λιγη επιτηδευση παραπανω για τα γουστα μου π.χ. αυτο το lens flair υπερβολικο σε ΚΑΘΕ πλανο, κοντεψα να βαλω γυαλια ηλιου για να το παρακολουθησω
Ετσι λεγεται? Ναι, το παρακαναν. Αντε μια δυο φορες, του εβγαλαν τα ματια.
Μια παρατηρηση που εχει σχεση με το βιβλιο.Στη σειρα το πατρικο της ειναι μια βιλαρα στην Ιταλια, μου επεσε το στομα με το σκηνικο, πως δικαιολογειται με τοσο πλουτο η μανα να το εχει κανει μπορντελο? Υποψιν, η κορη κληρονομει ποσο ικανο να αγορασει μισο καραβι ( αυτο που λεμε "σερνει καραβι). Αν θυμαμαι καλα η γαλλιδσ μανα ζουσε σε διαμερισμα, δικαιολογειται καπως οτι η κορη ακουγε. Σε τετοια βιλαρα ρε σεις πας σε ενα απο τα 10 δωματια να μην ενοχλεισαι.

varioAthens

Member
Μια παρατηρηση που εχει σχεση με το βιβλιο.Στη σειρα το πατρικο της ειναι μια βιλαρα στην Ιταλια, μου επεσε το στομα με το σκηνικο, πως δικαιολογειται με τοσο πλουτο η μανα να το εχει κανει μπορντελο? Υποψιν, η κορη κληρονομει ποσο ικανο να αγορασει μισο καραβι ( αυτο που λεμε "σερνει καραβι). Αν θυμαμαι καλα η γαλλιδσ μανα ζουσε σε διαμερισμα, δικαιολογειται καπως οτι η κορη ακουγε. Σε τετοια βιλαρα ρε σεις πας σε ενα απο τα 10 δωματια να μην ενοχλεισαι.
Απ’οτι καταλαβα απο το γραμμα που αφησε στην κορη της, δεν το εκανε μονο απο αναγκη, της αρεσε αυτη η «ελευθεριοτητα», ενιωθε πώς ετσι «ζουσε» τη ζωη της.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εν τω μεταξύ εγώ έχω διαβάσει το βιβλίο τουλάχιστον 15 χρόνια πριν, έφαγα τον τόπο να το βρω και να το ξαναπιάσω. Τζίφος.
Είδα τα δύο πρώτα επισόδεια απνευστί-χθες ήμουν έξω αλλά θα επανορθώσω στο Ertflix. Η φωτογραφία όπως και τα σκηνικά είναι εξαίσια. Η πρωταγωνίστρια αερικό! Οι αισθησιακές σκηνές της είναι φοβερές. Αποπνέει σεξουαλικότητα αυτό το πλάσμα.
Περιμένω με αγωνία το παρακάτω...

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Για πρακτικους λογους... δεν εβρισκαν ελληνογαλιδα ηθοποιο οπως την ηθελαν, αντιθετα βρηκαν την ελληνοιταλιδα που ειναι και ομορφη και "τα λεει" και το εστησαν πανω της.
Αν δεν κάνω λάθος, μπήκε ιταλική εταιρεία στη συμπαραγωγή της σειράς και για αυτό έκαναν αυτήν την προσαρμογή. Τα δύο πρώτα επεισόδια πάντως μου άρεσαν κι εμένα πολύ, άρτια παραγωγή και με κινηματογραφική προσέγγιση. Η πρωταγωνίστρια καθηλωτική.

Πολυ σεξ, κατι που στο θεατρο, στην αθλια παρασταση που ειχε ανεβασει ο Ταρλοου δεν μπορουσε να παρασταθει.
Ισχύει, μιας και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο με εξέπληξε η κεντρική θέση που έχει ο ερωτισμός της στην πλοκή. Την είχα δει κι εγώ εκείνη την παράσταση και δεν θυμάμαι να πιάνει καθόλου αυτό το θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.351
Μέλη
40.000
Νεότερο μέλος
Vasilis_BE

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom