Ολλανδία 'Αμστερνταμ

agmi

Member
Μηνύματα
495
Likes
2.295
Aloha,
1. Το νερο οσο κανει στην Ελλαδιτσα δεν κανει πουθενα. Σε πολλες χωρες η !@#$%^& μπυρα ειναι φτηνοτερη απο το νερο.
2. Προς γνωση σου ολα τα ενοικια ειναι επιδοτουμενα, συναρτηση με το ποσο δηλωνεις! Εαν δεν βγαζεις ΑΡΚΕΤΑ να ζησεις, να κανεις & 2 βδομαδες διακοπες, τοτε θα επιδοτηθει το ενοικιο σου! Εαν την επομενη χρονια στην δηλωση σου φανουν αρκετα, τοτε θα στην σταματησουν & εαν συνεχιζεις να βγαζεις αρκετα πρεπει να τα επιστρεψεις! ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ και στο λεω! Με το ζορι στην δινουνε, την αλλη χρονια τους λες, εχω φραγκα ρε παιδια δεν θελω! Οχι σου λενε, δικαιουσε να παρεις! Και μετα μια καλη πρωια παιρνεις τα καλα μαντατα να τους τα γυρισεις! Ολα τα 3 χρονια :(.
3. Οι γνωστες περνουνε ενα αδειο μπουκαλι νερο & το γεμιζουνε. Η συζυγος ετσι κανει! Παιρνει ενα μπουκαλακι απο την Ελλαδα & το γεμιζει!

Τελειωνωντας ετσι ειναι ολη μα ολη η Βορεια Ευρωπη, την εζησα τοσα χρονια. Βεβαια ολοι οι Ολλανδοι & οι αλλοδαποι που παιρνουν την υπηκοοτητα (κατοπιν εξετασεων) στα 67 η στα 65 θα παρουν €700 κρατικη συνταξη + συνταξη εαν εχουν δουλεψει! Το €700 θα το παρουν ετσι κι'αλλλιως! Φακελακια στα νοσοκομεια δεν υπαρχουν ουτε φιλοδωρηματα. Ειναι 'κρυοκολοι' αλλα ουτε μνημονια ξερουν, ουτε φροντιστηρια, ουτε σχολες ξενων γλωσσων εχουν για μαθητες! Ολα γινονται στο σχολειο! Σαν λαος δεν μ'αρεσει, δεν τους γουσταρω, οι τσιγκουναροι της Ευρωπης, απο εκει και το go Dutch των Αμερικανων, εχω παρει μια Ολλανδεζα & δεν την αλλαζω με τιποτα, αλλα ειναι πολυ πιο μπροστα μας! Δωσαμε τα φωτα σε ολο κοσμο και που ειμαστε.

ΥΓ: Το Amsterdam ειναι για τους συντηριτικους Αμερικανους που θελουν να δουν τα κοριτσια της βιτρινας & για πολλους αλλους λαους που το χορταρακι ειναι απογορευμενο στην χωρα τους :). Drug tourists τους λενε. Βλεπω ο επομενος σταθμος σου θα εχει πιο ακριβο φαγητο ;)
 

aloha

Member
Μηνύματα
23
Likes
141
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου. Έτσι να μαθαίνουμε και το παραμεσα των χωρών που επισκεπτόμαστε.
 

Dina Z

Member
Μηνύματα
1.354
Likes
4.331
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Βρισκω παντα πολυ ενδιαφερουσα και ξεχωριστη τη προσωπικη ματια ενος ανθρωπου που εχει ζησει σ' ενα τοπο και εχει συναναστραφει αμεσα με τους ντοπιους.

Φιλε @agmi, ευχαριστουμε
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.625
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom