ΗΠΑ Αναζήτηση εισιτηρίων για Η.Π.Α.

Το να πετάω βράδυ δεν με φοβίζει, απλά δεν μπορείς να χαζεύεις έξω αν είσαι παράθυρο. Προσπάθησε να μην κοιμηθείς ιδιαίτερα στο αεροπλάνο, ώστε να κοιμηθείς κανονικά εκεί.

Το θέμα είναι αν έχει μέσα για να πας στο ξενοδοχείο όταν ξεμπερδέψεις. Αν και δεν έχω πάει ΝΥ, από παρόμοιες εμπειρίες θα υπολόγιζα να ξεμπερδέψεις από immigration και βαλίτσα κατά τις 1:30, λίγο αργά δηλαδή.

Αν έχεις τρόπο να πας στο ξενοδοχείο τέτοια ώρα για ύπνο, ναι, γιατί όχι;
Ευχαριστώ, είμαστε 4 ενήλικες, ή θα νοικιάσουμε αυτοκινητο για 24 ωρες ή θα δούμε αν το ξενοδοχείο προσφέρει αυτή την υπηρεσία. Ισως το booking να έχει και αυτή την υπηρεσία.

AERAS

Member
πείτε και εσείς την γνώμη σας ρε παιδιά... 3 άτομα για την περίοδο του Πάσχα 2026 με την lufthansa, Αθήνα-Νέα Υόρκη και επιστροφή Ορλάντο-Αθήνα, είναι καλή τιμή 2078€ ? με ενδιάμεση στάση 2-3 ώρες και χειραποσκευή

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πάτησε το !

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
πείτε και εσείς την γνώμη σας ρε παιδιά... 3 άτομα για την περίοδο του Πάσχα 2026 με την lufthansa, Αθήνα-Νέα Υόρκη και επιστροφή Ορλάντο-Αθήνα, είναι καλή τιμή 2078€ ? με ενδιάμεση στάση 2-3 ώρες και χειραποσκευή
700 / άτομο δεν είναι ψιλοακριβά με ενδιάμεσο και χειραποσκευή;

Δες πήγαινε - έλα Νιούαρκ με Emirates (κάτι 600άρια βρίσκω) και ξεχωριστά την Ορλάντο - Νιούαρκ, με περιθώριο για να είσαι ασφαλής.

AERAS

Member
700 / άτομο δεν είναι ψιλοακριβά με ενδιάμεσο και χειραποσκευή;

Δες πήγαινε - έλα Νιούαρκ με Emirates (κάτι 600άρια βρίσκω) και ξεχωριστά την Ορλάντο - Νιούαρκ, με περιθώριο για να είσαι ασφαλής.
είναι δελεαστηκή η Emirates, έχεις δίκιο αλλά το έχω τσεκάρει. Κατέληξα ότι δεν αξίζει να περάσω μια ολόκληρη ημέρα στα αεροδρόμια και πάντα με τον φόβο να γίνει κάτι στις πτήσεις και να μπλέξω....αν έβγαινε αρκετά φτηνότερα οκ, αλλά στην ίδια τιμή προτιμώ να έχω ενιαίο εισιτήριο.

Δοκίμασε την Delta. Έχει καλές τιμές και απ΄ ευθείας πτήσεις για Νέα Υόρκη (JFK) και αν είδα καλά χθές για το Πάσχα του 2026 είχε τιμή περίπου 600€ το άτομο με βαλίτσα, χειραποσκευή και τσάντα. Μάλιστα η πτήση είναι με Airbus A330-300 (μετα τα όσα μάθαμε για τα Boeing!). H τιμή ήταν Κυριακή των Βαϊων και επιστροφή Κυριακή του Θωμά. Εμείς πήγαμε φέτος με Delta και είμαστε ευχαριστημένοι

arabickostas

Member
Η περίπτωση να πέσει αρκετά θεωρώ ότι είναι αδύνατη με την λογική ότι είσαι στα 700, και τα κόστη έχουνε ανέβει σε μη αναστρέψιμα επίπεδα πλεον. Μόνη λογική να βρεις κάτι πολύ φτηνότερο θα ήταν με μη ενιαίο εισιτήριο χρησιμοποιώντας την loco για ΝΥ, δεν ξέρω αν έχουν κρατηση απο τώρα για 2026 αυτοί. Το Πάσχα του 2026 πέφτει σε διαφορετική ημερομηνία από το Αμερικανικό οπότε ίσως εχει λογική να βγουν προσφορές εκείνη την εποχή...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
σκεφτεστε να πατε ΗΠΑ με χειραποσκευη χωρις βαλιτσα αν καταλαβα καλα?

AERAS

Member
σκεφτεστε να πατε ΗΠΑ με χειραποσκευη χωρις βαλιτσα αν καταλαβα καλα?
yes!!!!!! να στο εμπλουτίσω λίγο παραπάνω? για 17 βραδιές με εντεκάχρονο παιδί, από μια χειραποσκευή ο καθένας. Το έχουμε κάνει ξανά το προηγούμενο Πάσχα στο Βιετνάμ αντίστοιχο διάστημα και δεν είχαμε θέμα.
Σε προβληματίζει κάτι που μπορεί να μην έχω σκεφτεί?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
yes!!!!!! να στο εμπλουτίσω λίγο παραπάνω? για 17 βραδιές με εντεκάχρονο παιδί, από μια χειραποσκευή ο καθένας. Το έχουμε κάνει ξανά το προηγούμενο Πάσχα στο Βιετνάμ αντίστοιχο διάστημα και δεν είχαμε θέμα.
Σε προβληματίζει κάτι που μπορεί να μην έχω σκεφτεί?
ναι με προβληματιζει την τριτη φορα που πηγαμε πριν ενα μηνα με την τριχρονη κορη μου γυρισαμε με 6 βαλιτσες 3 χειραποσκευες και 3 σακιδια... οι τιμες που θα βρεις σε γνησια αντικειμενα σε καποιες περιπτωσεις θα νομιζεις οτι ειναι τυπογραφικο λαθος... βιετναμ δεν εχω παει ακομη (ειναι κλεισμενο για φθινοπωρο) αλλά απότι ειδα δεν εχει ευκαιριες για ψωνια. μιλαμε κυρίως για ρουχα και ειδη σπιτιου. Αν χρειαζεσαι συμβουλες και προτασεις για ΝΥ μετα απο 30 μερες συνολικα την τελευταια πενταετια εχω διαφορα να σου προτεινω στειλε μου πμ ( ευχαριστως να ακουσω και τις δικες σου για βιετναμ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom