Αυστρία Τσεχική Δημοκρατία Αναζήτηση οικονομικού καταλύματος για Πράγα και Βιέννη.

shadow88

Member
Μηνύματα
185
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Γεια σας και από μένα!Έχουμε προγραμματίσει με τη παρέα μου(θα είμαστε 2 ζευγάρια-φοιτητές)το καλοκαίρι να πάμε Πράγα-Βιέννη τον Ιούλιο 23-30.Αεροπορικά εισητήρια έχουμε κλείσει με SkyEurope με 48ε το άτομο μετ'επιστροφής.Σκεφτόμαστε να πάμε 3 μέρες στη Πράγα και 4 στη Βιέννη.Το budget μας όπως καταλαβαίνετε είναι χαμηλό γι'αυτό και θα ήθελα τη βοήθεια σας κυρίως για τη Βιέννη της οποίας τα καταλύματα μου φαίνονται σαφώς πιο ακριβά σε σχέση με αυτά της Πράγας.Καταρχάς όσον αφορά τη Πράγα,μας αρέσει η ιδέα του διαμερίσματος μιας και θα είμαστε 4 άτομα και βγαίνει πιο οικονομικά.Αν έχετε να μας προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο,θα μας βοηθούσατε πολύ!Όσον αφορά τη Βιέννη,κάποια διαμερίσματα που είδαμε στο ίντερνετ δεν μας ενθουσίασαν και γι αυτό κλίνουμε περισσότερο στην ιδέα του ξενοδοχείου.(όχι όμως hostel).Για διαμέρισμα 4 ατόμων διαθέτουμε γύρω στα 120ε τη βραδιά ενώ για δίκλινο σε ξενοδοχείο περίπου 70ε.Τέλος μας ενδιαφέρει να μένουμε στο κέντρο της πόλης ή τουλάχιστον να έχουμε γρήγορη πρόσβαση μέσω μετρό,τραμ κλπ.Ζητώ συγνώμη αν προσθέτω ένα ακόμη θέμα για τη Πράγα και τη Βιέννη ανάμεσα στα πολλά που έχετε ,έχω διαβάσει όλα σχεδόν τα προηγούμενα ,απλώς δεν με καλύπτουν ιδιαιτέρως:roll:.(όχι εμένα,το budget μου!):haha:Σας ευχαριστώ.
 

shadow88

Member
Μηνύματα
185
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Να σημειώσω πως από τη Πράγα στη Βιέννη θα πάμε με λεωφορείο ή τρένο.Θα ήθελα να ρωτήσω πόση ώρα διαρκεί η διαδρομή και τί είναι καλύτερο.
 

Giotap17455

Member
Μηνύματα
95
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Πράγα θα σου έλεγα να τσεκάρεις το Havelska Appartments. Είναι διαμερίσματα πολύ κοντά στην παλιά πλατεία, και το Δεκέμβριο που είχα πάει Πράγα είχα κλείσει μέσω Bookings 55 ευρώ το βράδυ (2 άτομα) και γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Στη Βιέννη έχω κλείσει να μείνουμε στο www.meininger-hostels.com.
Έκλεισα ένα τετράκλινο δωμάτιο μέσω του booking.com (στο δεξιό πάνω μέρος της οθόνης στη σελίδα του travelstories θα το βρεις) στα 480 Ευρώ για 5 διανυκτερεύσεις.
Όπου και αν έχω κοιτάξει έχει πολύ καλές κριτικές (τουλάχιστον όσον αφορά την καθαριότητα) και θα είναι ότι πρέπει αν το βρείτε σε αντίστοιχες τιμές.
Κριτική μετά τις 8 Ιουνίου που θα επιστρέψω.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.785
Likes
1.114
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
mate dependance 3* 47 euro με ζεστο πρωινό μπουφέ, das president 4* 72 euro επίσης με πρωινό, και τα 2 έχουν μετρό κοντά κάτι που τα κάνει εξαιρετικά προσβάσιμα. καλά να περάσεις
 

artina

Member
Μηνύματα
16
Likes
3
Λοιπόν για πράγα έχω να σου προτείνω αυτό το ξενοδοχείο
Artesse Hotel Prague - hotel deals and reviews - venere.com είναι καθαρο με δωματια και διαμερίσματα.Το διαμερισμα για 4 άτομα εχει τιμή 104 euro το βραδυ με πρωινό που το σερβιρουν στο δωματιο.Η περιοχή είναι καλή 15 λεπτά με τα πόδια από την γέφυρα του καρόλου αλλα έχει tram διπλα καθώς και metro.Επίσης,στην περιοχή εχει εστιατόρια,μπυραριες και διαφορα καταστήματα.
Για τη βιέννη δεν έχω να σου προτείνω κάτι αλλά είναι αρκετά πιο ακριβά τα ξενοδοχεία.
Επίσης για να πας στη βιέννη μπορείς να πάρεις τρένο, κάνει περίπου 4 ώρες και η τιμή του ήταν γύρω στα 30 ευρώ το άτομο.
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Οπως έχω πει και στο site για τη Βιέννη, την συγκεκριμένη εποχή ΙΟΥΛ-ΑΥΓ, δεν έχει συνέδρια, οπότε τα ξενοδοχεία είναι πολύ φθηνά. Συνήθως κατά -50%. Οπότε δεν καταλαβαίνω τη δυσκολία. Εχοντας παραβλέψει ξενοδοχεία πάνω απο EUR 70:

Best Western Harmonie 4*, σχετικά κεντρικό (τραμ κοντά, το Ring σε 3 στάσεις), EUR 61 περιλ πρωινό
http://ellada.hotels.com/hotel/details.html?departureDate=30-07-2009&destinationId=39254&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=prices&arrivalDate=26-07-2009&hotelId=193946

Tourotel Mariahilf 4*, σχετικά κεντρική τοποθεσία, EUR 45 περιλ πρωινό
http://ellada.hotels.com/hotel/details.html?departureDate=30-07-2009&destinationId=39254&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=prices&arrivalDate=26-07-2009&hotelId=194500

Ananas 4*, EUR 53 περιλ πρωινό
Austria Trend Hotel Ananas Vienna, 5 hotel reviews | Gtahotels.com

Bellevue 4*, EUR 57 χωρίς πρωινό (πολύ καλή τιμή, καθαρά Βιεννέζικη ατμόσφαιρα)
http://ellada.hotels.com/hotel/deta...=prices&arrivalDate=26-07-2009&hotelId=129499

Austria Trend Hotel Rathauspark 4*, πολύ κεντρικό, EUR 63, χωρίς πρωινό
http://ellada.hotels.com/pageDetail...erOfRooms=1&adultsPerRoom=2&childrenPerRoom=0

Για παράδειγμα, δεδομένων όλων των παραπάνω, αυτό μου φαίνεται πoλύ ακριβό, για την κατηγορία του (και την εποχή)
Booking.com: Hotel Hadrigan, Wien , Αυστρία - 323 Ξ£Ο‡ΟŒΞ»ΞΉΞ± Ο€Ξ΅Ξ»Ξ±Ο„ΟŽΞ½. ΞšΞ¬Ξ½Ο„Ξ΅ κράτηση σΡ ξΡνοδοχΡίο Ο„ΟŽΟΞ±!

για την εποχή αυτή, το παρακάτω μου φαίνεται να έχει πολλές καλές τιμές
http://ellada.hotels.com/search.do?...4&queryFormState=CLOSED&activeTab=DESTINATION
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
δες το homeister 5* στη Πραγα, ειναι κοντα στη γεφυρα του Καρολου αρκετα προσβασιμο στο κεντρο το εγραψα αναλυτικα και σε ενα αλλο topic σχετικα με τη πραγα
εμενα προσωπικα μου αρεσαν και τα δωματια ηταν σαν σουίτες,αρκετα καθαρο,(η καθαριοτητα ειναι η πρωτη επιλογη μου και εποναται τα υπολοιπα)

πολυ καλες κρητικες εχει και το ROTT μεσα στο ιστορικο κεντρο,αποφυγε το movenpic δεν μου αρεσε καθολου, δεν ειναι στο κεντρο, και η φατσα του εβγαζε μια κακη αντιγραφη εργοστασιου.....

το corinthia tower μη σε ξεγελα η ονομασια Λυβικων συμφεροντων ειναι....
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
σου προτείνω να δεις στο booking.com. Στη βιέννη έκλεισα 4 αστέρω με 75? το δίκλινο το βράδυ (eurostars embassy - πολύ καλό) και στην πράγα 5 αστέρων με 55? το δίκλινο το βράδυ (corinthia towers - δεν πήγα ακόμα για να σου πω εντυπωσεις πάντως φαίνεται καλό).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.401
Μέλη
38.937
Νεότερο μέλος
kyzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom