Αναζήτηση προορισμού με Aegean

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εδώ βάζοντας φίλτρα https://el.aegeanair.com/destinations/xartis-dromologion/.
Κάποιες πτήσεις / προορισμοί είναι εποχικές
Το προσπάθησα αλλά δεν έχει κουμπί που να πατάς οκ ή κάτι τέτοιο να ξεκινήσει η αναζήτηση κ βγάζει όλες τις πτήσεις χωρίς να εφαρμόζει τα φίλτρα.

Attachments

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλημέρα! Περιμένοντας τη φετινή black friday έχω μπερδευτεί.. Έχω μάθει αρκετά από το forum αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο πώς θα ψάξω καλές ευκαιρίες :haha: !
Πέρσι στη black friday έκλεισα για Βουδαπέστη (Σεπτέμβρη '25) με 500e (2 γονείς + 2 παιδιά 11, 13) με την Aegean και εισιτήρια flex. Πρόπερσι για Παρίσι Πάσχα του '24 με 800e.
Φέτος ψάχνω μάλλον ανεπιτυχώς να έχω κάτι στο νου μου για Ευρώπη πάσχα ή σεπτέμβρη του '26 για τη black friday αλλά οι τιμές μου φαίνονται στο θεό....
Φέτος τα παιδιά είναι 12 και 14 οπότε δεν παίζει η έκπτωση family της aegean.
Μήπως έχετε καμία πρόταση?

paefstra

Member
Καλημέρα! Περιμένοντας τη φετινή black friday έχω μπερδευτεί.. Έχω μάθει αρκετά από το forum αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο πώς θα ψάξω καλές ευκαιρίες :haha: !
Πέρσι στη black friday έκλεισα για Βουδαπέστη (Σεπτέμβρη '25) με 500e (2 γονείς + 2 παιδιά 11, 13) με την Aegean και εισιτήρια flex. Πρόπερσι για Παρίσι Πάσχα του '24 με 800e.
Φέτος ψάχνω μάλλον ανεπιτυχώς να έχω κάτι στο νου μου για Ευρώπη πάσχα ή σεπτέμβρη του '26 για τη black friday αλλά οι τιμές μου φαίνονται στο θεό....
Εχω προταση, ασε την Aegean και κοιτα αλλες εταιρειες. Πχ Sky Express η low cost.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Εχω προταση, ασε την Aegean και κοιτα αλλες εταιρειες. Πχ Sky Express η low cost.
Οι low cost ρίχνουν τις οι τιμές τους 1-2 μήνες πριν, έτσι δεν είναι? Άρα δε με συμφέρει να κλείσω για τόσο μακριά....

paefstra

Member
Οι low cost ρίχνουν τις οι τιμές τους 1-2 μήνες πριν, έτσι δεν είναι? Άρα δε με συμφέρει να κλείσω για τόσο μακριά....
Οχι για Πασχα. Οσο πιο νωρις, τοσο πιο καλα. Το ιδιο και Σεπτεμβρη που εχει ζητηση απο τουριστες. Τις ψοφιες περιοδους ριχνουν τιμη 2 μηνες πριν.

αντον

Member
Flex κλείνεις γιατί δεν είσαι σίγουρη για τις ημερομηνίες? Οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες,όπως και για την περίοδο του Πάσχα που οι περισσότεροι έχουν άδεια και μπορούν να ταξιδέψουν.
Και επειδή έχεις παιδιά ,σίγουρα ψάχνεις για αξιόπιστη εταιρεία και όχι low cost πχ wizz που δεν ξέρεις εάν θα πετάξεις και πότε,η θα πληρώσεις την βαλίτσα 40 -50 ευρώ .
οπότε σου έρχεται ακριβότερη η πτήση.
Για Σεπτέμβριο ψάξε το low fare calendar με την πόλη που θέλεις να πας και επέλεξε τις φθηνότερες ημερομηνιες

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Flex κλείνεις γιατί δεν είσαι σίγουρη για τις ημερομηνίες? Οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες,όπως και για την περίοδο του Πάσχα που οι περισσότεροι έχουν άδεια και μπορούν να ταξιδέψουν.
Και επειδή έχεις παιδιά ,σίγουρα ψάχνεις για αξιόπιστη εταιρεία και όχι low cost πχ wizz που δεν ξέρεις εάν θα πετάξεις και πότε,η θα πληρώσεις την βαλίτσα 40 -50 ευρώ .
οπότε σου έρχεται ακριβότερη η πτήση.
Για Σεπτέμβριο ψάξε το low fare calendar με την πόλη που θέλεις να πας και επέλεξε τις φθηνότερες ημερομηνιες
Ναι, κλείνω flex γτ δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει μετά από τόσους μήνες. Εσύ δηλ θα πρότεινες τον light ναύλο για να "κερδίσεις" τη διαφορά κόστους? Κι αν τύχει κάτι έτυχε? Δεν ξέρω τι είναι το προτιμότερο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.288
Μέλη
39.963
Νεότερο μέλος
petertabac1821

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom