Αναζήτηση προορισμού

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Θα προτείνατε για city break Αρμενία ή Γεωργία γενικά ως χώρες είναι ασφαλής . Ψάχνω για κάτι κοντινό σε απόσταση κ διαφορετικo , στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχω πάει καθώς και Τουρκία , Αίγυπτο, Μαρόκο , Ιορδανία
Η Γεωργία είναι υπέροχη χώρα, με πολλά αξιοθέατα, φύση, περιηγησεις, φαγητό, κρασιά!Τυφλιδα,Μτσκετα, Γκορι τα μέρη που έχω επισκεφθεί και προτείνω ανεπιφύλακτα. Όμως υπάρχουν και άλλες πολεις/μέρη στη χώρα που μπορείς να επισκεφθείς,αναλόγως τον χρόνο που θα έχεις στη διάθεσή σου. Προσωπικά, ένιωθα απόλυτα ασφαλής καθώς κυκλοφορησα και μόνη αρκετες φορές. Αρμενία δεν έχω πάει, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Γεωργία όμως θα ξαναπήγαινα με τα 1000!

delmem39718

Banned
To Palau ειναξ μαγεία και ο καλύτερος βυθός που έχω δει οπουδήποτε, χωρια τα θαύματα της φύσεως. Η Μικρονησια είναι όμορφη γιατί κάθε νησί είναι τελείως διαφορετικό αλλά επειδή από τα ποστ σου σε έχω κόψει για καλοπερασακια, να έχεις υπόψη σου οτι δεν έχει και τίποτε υποδομές της προκοπής.
Δες τι βρήκα.
https://www.fourseasons.com/explorerpalau/

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Καλησπέρα σε όλους!
Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για μερικές προτάσεις.
Ψάχνω χώρες στην Ευρώπη/ η κοντά στην Ευρώπη για 7-10 μέρες τον Ιανουάριο με ωραία πρωτεύουσα ( μνημεία / ιστορία) όμως πρωταρχικό ρόλο να έχουν τα χωριά/ πόλεις γύρω από αυτήν.
Μας αρέσει το hiking και τα ωραία τοπία που σου <κόβουν την ανάσα>.
Εννοείται και με ωραία κουζίνα.
Σκεφτόμουν Γεωργία, πέριξ Μαδρίτης, Μαρόκο.

Νέοι όλοι στην Παρέα 23-27 οπότε δεν έχουμε θέμα και με hardcore καταστάσεις/περιπετειες

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Καλησπέρα σε όλους!
Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για μερικές προτάσεις.
Ψάχνω χώρες στην Ευρώπη/ η κοντά στην Ευρώπη για 7-10 μέρες τον Ιανουάριο με ωραία πρωτεύουσα ( μνημεία / ιστορία) όμως πρωταρχικό ρόλο να έχουν τα χωριά/ πόλεις γύρω από αυτήν.
Σκεφτόμουν Γεωργία, πέριξ Μαδρίτης, Μαρόκο.

Νέοι όλοι στην Παρέα 23-27 οπότε δεν έχουμε θέμα και με hardcore καταστάσεις/περιπετειες
Στα sos γι αυτα που ζητας η Τοσκανη και η Ανδαλουσια, με φοβερο παρκο caminito del rey. Επισης αν σε ενδιαφερει ο καλος καιρος, στην Ανδαλουσια θα βρεις ανοιξιατικες θερμοκρασιες τον Γεναρη.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γαλικά Πυρηναία! Υπάρχει η Τουλούζη, που δεν είναι πρωτεύουσα της χώρας, αλλά είναι μία ζωντανή πόλη με φοιτητές οτι πρέπει για την ηλικία σας. Απο όμορφα χωριά να φάνε και οι κότες!

Μαδρίτη και ημερήσια εκδρομή στο Τελεδο.Γενικα κοντά στη Μαδρίτη υπάρχουν όμορφα χωριά και πόλεις.

Επίσης μπορείτε να κάνετε πεζοπορία προς το Santiago de campostela ας πούμε ξεκινωντας από Λεον όπου μπορείτε να φτάσετε είτε με τρένο/λεωφορειο/αεροπλανο.Πολλα μονοπάτια πεζοπορίας πρέπει να ψάξετε να δείτε ποιο σας ταιριάζει.Αλλη διαδρομή ξεκινάνε από Πυρηναία άλλη από Μαδριτη

Γεωργία δύσκολα το χειμώνα να πάτε ας πούμε Μεστια. Εχω πάει εκεί πριν χρόνια με ολίγη Τιφλιδα. Τότε το οδικό τους δίκτυο ήταν χάλια αλλά πανέμορφη η περιοχή. Και ήμουν καλοκαίρι.Μπορούν να σου δώσουν ινφο και άλλοι για το Καχετι άλλη περιοχή που βρίσκεται βόρεια της Τιφλιδας.Μαλλον πιο βολικά το χειμώνα εκεί για επίσκεψη από ότι η Μεστια.

Μαροκο έκανα Μαρακές,ραμπατ(Καζαμπλάνκα) και Φεζ. Ενδιαφέρον προσοχή στο φαγητό μόνο. Βάλτε και τη όαση Μερζουγκα όλοι οι Μαροκινοί μου ειπαν τα καλύτερα για αυτή δεν πήγα εγώ αφού δεν ξετρελαίνομαι με τις ερήμους.

πρώτη επιλογή η Ισπανία αν θέλετε να τη συνδυάσετε με πεζοπορία στο βορρά.

Cyclops

Member
Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος που έχει επισκεφθεί πρόσφατα το Κιργισταν ή κάποιος γνωστός του? Σκέφτομαι να το επισκεφτώ το ερχόμενο καλοκαίρι και αναζητώ πληροφορίες εκ των έσω!

Extra muros

Member
Δεν ξέρω για Γενάρη, αλλά δύο φορές που έχω πάει Λισαβονα Φλεβάρη έχω πετύχει πολύ ήπιο καιρό θερμοκρασιακά, συννεφιά κι ίσως κι ένα ψιλοβροχο είναι πολύ πιθανά, αλλά γενικά έχει καλές συνθήκες για περιήγηση.

Πλέον η πόλη δεν αδειάζει ποτέ, αλλά τα πλήθη είναι σαφώς λιγότερα από κάθε άλλη εποχή. Απο κοντινα μερη, να φανε κι οι κότες. Δίπλα είναι η Σίντρα, λίγο πιο πέρα το Όμπιντους, 1.5 ώρα η Έβορα κ σε ακτίνα 1.5 -2 ωρων πάρα πολλές ενδιαφέρουσες πόλεις Κουιμπρα, Λειρια, Τουμάρ, φοβερά μοναστήρια όπως της Μπαταλια κ της Αλκομπασα, μέχρι κ Ναζαρε πας αν την παλεύεις με τον αέρα γ να δεις τα πιο υψηλά κύματα του κόσμου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.303
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom