Ανακάλυψα τα ταξίδια πρόσφατα!

Katerina2006

Member
Μηνύματα
56
Likes
63
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη (;)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα σε όλους σας. Λέγομαι Κατερίνα, είμαι 32 ετών, και όπως αναφέρω και στον τίτλο του μηνύματός μου, ανακάλυψα την ομορφιά των ταξιδιών αρκετά αργά στη ζωή μου δυστυχώς, πραγματοποιώντας το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό στην ηλικία των 27. Μέχρι τότε, μόνο στη χώρα μας είχα ταξιδέψει, έλεγα μάλιστα πως δεν πολυκαιγόμουν να ταξιδέψω στο εξωτερικό. Η άποψή μου άλλαξε δραματικά, όταν η κολλητή μου έφυγε για μεταπτυχιακό στο Παρίσι και φυσικά την επισκέφτηκα δυο φορές, μένοντας συνολικά εκεί περίπου έναν μήνα. Το χρονικό εκείνο σημείο αποτέλεσε την αφορμή να αλλάξει ριζικά η κοσμοθεωρία μου σε σχέση με τα ταξίδια αλλά και η ζωή μου γενικότερα,καθώς πια τα ταξίδια αποτελούν μακράν τη μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση αλλά και τον λόγο για τον οποίο ξοδεύω πια τις όποιες οικονομίες μου! Υπήρξα πάρα πολύ τυχερή, καθώς λίγους μήνες μετά το δεύτερό μου ταξίδι στο Παρίσι γνώρισα τον νυν αρραβωνιαστικό μου ο οποίος επίσης μέχρι τότε δεν είχε πάει ποτέ ταξίδι στο εξωτερικό. Το πρώτο μας ταξίδι έγινε στο Λονδίνο (το οποίο γι αυτό το λόγο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα για μας) και από τότε δεν σταματήσαμε μέχρι και σήμερα!
Γενικώς η αντίληψή μας σε σχέση με τα ταξίδια έχει ως εξής: Φτηνά εισιτήρια, βολικά και σε καλή τιμή ξενοδοχεία, ώστε να μπορούμε να ξοδέψουμε χρήματα κατά την εξερεύνηση των πόλεων που επισκεπτόμαστε, με ιδιαίτερη αδυναμία στο καλό και ξεχωριστό φαγητό (χαρακτηριστικό κάθε μέρους), όπως και σε παραστάσεις που μπορούμε να παρακολουθήσουμε.
Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες που έχω λάβει κατά καιρούς τα μέλη του forum - παρότι είμαι νέο μέλος, εδώ και χρόνια παρακολουθώ τις συζητήσεις σας! Μου αρέσει ιδιαιτέρως το γεγονός ότι μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές απόψεις για κάθε θέμα, χαρακτηριστικό της μεγάλης συμμετοχής προσώπων!
Θα χαρώ πολύ να γίνω κι εγώ ένα από τα ενεργά μέλη της κοινότητας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποδοχή!
 

deka

Member
Μηνύματα
471
Likes
347
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
ανακάλυψα την ομορφιά των ταξιδιών αρκετά αργά στη ζωή μου δυστυχώς, πραγματοποιώντας το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό στην ηλικία των 27.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!:clap:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, Κατερίνα!
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
779
Αργησες οντως, ετοιμασου τωρα για recover, δηλαδη πολυ διαβασμα (travelstories), πολλα λεφτα κ πολλα ονειρα!! Καλως ηρθες!
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Katerina2006 said:
ανακάλυψα την ομορφιά των ταξιδιών αρκετά αργά στη ζωή μου δυστυχώς, πραγματοποιώντας το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό στην ηλικία των 27. !
Τα 27 δεν ειναι και τοσο αργα, υπαρχουν και χειροτερα....
Καλως ηρθες.
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
779
Panos_65 said:
Τα 27 δεν ειναι και τοσο αργα, υπαρχουν και χειροτερα....
Καλως ηρθες.
Συμφωνω, και ειναι κ απολυτα κατανοητο εν γενει, οταν υπαρχουν λογοι σοβαροι. Μου εκανε εντυπωση ομως που η φιλη αναφερει οτι απλα δεν ηθελε, δεν την ενδιεφερε..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.236
Μηνύματα
884.555
Μέλη
38.926
Νεότερο μέλος
marianna98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom