Αναποφάσιστος για 4 πιθανά ταξίδια μέσα Φλεβάρη

alma

Member
Πάλευεται η οδήγηση ανάποδα? Ή καλύτερα με τα μέσα κ τα ταξί?
Ο άντρας μου οδηγησε πρώτη φορά ανάποδα και τα κατάφερε καλά.
Πιο πολύ μας δυσκόλεψε η οδική συμπεριφορά των ντόπιων που, όπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στο φόρουμ, δεν είναι κι η καλύτερη.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλημέρα

Καλημέρα! Εμένα κάπως με προβληματίζαν οι 5 μέρες αντί για τις 4 για δύο λόγους πρώτον επειδή είναι μικρο το μέρος και δεύτερον επειδή είναι χειμώνας οπότε λέω θα το έχω γυρίσει κ μήπως είναι υπερβολη 5 μερες.Εντωμεταξυ είμαι κ χειμερινός κολυμβητής αλλά νταξει λέω να μην το τολμήσω😄
Η Μάλτα είναι μικρή στον χάρτη. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Εμείς με 5 διανυκτερεύσεις δεν τα προλάβαμε όλα.

Morfeus1122

Member
Παιδιά μην πέσετε να με φατε..επειδή έμαθα από την εργασία μου ότι τελικά μπορώ και Μάρτιο να πάρω την άδεια μου λεω μήπως το αναβάλλω για Μάρτιο να πάω κάπου που θα είναι λίγο μεγαλύτερη η μέρα και θα έχει μαλακώσει λιγο παραπάνω ο καιρός συν το ότι θα έχω κ περισσότερες επιλογές.Αν κ είχε κάτσει καλά κ με την φίλη μου τώρα σαν μέρες ωφειλω να πω..Ωστοσο χθες μου κάτσε κ μια αναποδια κ λέω σημάδι ανέβαλε το.. όπως πήγα να παρκάρω στον γκαράζ αφαιρέθηκα λίγο παραπάνω κ στην όπισθεν έκανα μια λακκούβα στο αυτοκίνητο κ ξενέρωσα άγρια οπότε λέω μήπως κάνω καμιά κρατει για τον Φλεβαρη να το φτιάξω κ πάω τον επόμενο μηνα.

Πάντως ανεξάρτητα από αυτό ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας..τι ΑΙ και chat gtp εδώ ειστε αστέρια τα λέτε καλύτερα με τις προσωπικές εμπειρίες που έχετε.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η Μάλτα είναι μικρή στον χάρτη. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Εμείς με 5 διανυκτερεύσεις δεν τα προλάβαμε όλα.
Μικρή στο χάρτη μεγάλη στο κρεβάτι δηλαδή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.397
Μέλη
40.030
Νεότερο μέλος
Voulkou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom