Αναστέλλεται η εκτέλεση της γραμμής Θεσσαλονίκη - Χίος από την Aegean Airlines

katerina

Member
Μηνύματα
53
Likes
3
Αναστέλλεται προς το παρόν η εκτέλεση της γραμμής Θεσσαλονίκη-Χίος, που είχε προαναγγείλει η Aegean Airlines, από τις 5 Μαρτίου, ότι θα άρχιζε από τις 2 του προσεχούς Μαϊου, με δύο τακτικές πτήσεις την εβδομάδα. Αυτό αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, στην οποία προστίθεται ότι είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως αυτές προβλέπονται τόσο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Aegean απέστειλε επιστολή με ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου 2008 προς την ΥΠΑ γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να συνδέσει την Θεσσαλονίκη με την Χίο, με βάση τις διατάξεις που περιλαμβάνονταν στην επίσημη εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και σύμφωνα με τις οποίες η παροχή δημόσιας υπηρεσίας για τη συγκεκριμένη γραμμή είχε αρχή την 1/5/2005 και διάρκεια τριών ετών.

Στις 11 Μαρτίου 2008 η ΥΠΑ γνωστοποίησε στην Αegean Airlines ότι η σύμβαση που έχει υπογραφεί από το Ελληνικό Δημόσιο για την κάλυψη του συγκεκριμένου επιδοτούμενου δρομολογίου, είναι διάρκειας λιγότερου του ενός έτους και λήγει στις 28/2/2009. Για το λόγο αυτό δεν είναι επιτρεπτή προς το παρόν η εκτέλεση της συγκεκριμένης γραμμής.


ΕΘΝΟΣ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.761
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom