Δανία Κοπεγχάγη εκδρομές τριγύρω

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Κανε τον κυκλο Ελσινορ, απεναντι Σουηδια Ελσινμποργκ, Λουντ, Μαλμε και πισω Κοπεγχαγη.
Οταν αρχισεις να φρικαρεις με τις τιμες διαμονης στην Κοπεγχαγη, θυμισου οτι αν σπασεις το ταξιδι μισο στη Σουηδια θα μεινετε σε καλυτερα δωματια με τα ιδια λεφτα.
Πρωτα δες εικονες αν σε γοητευει κατι. Εμενα δεν μου ειπε τιποτε.
Ήμασταν Κοπεγχάγη πριν 10 ημέρες. Δύο ολόκληρες ημέρες φτάνουν. Το πρόβλημα είναι ότι μετά τις 15:30 έπεφτε ο ήλιος και είχε πολύ κρύο που μας κουραζε. Εμείς είχαμε 4 διανυκτερεύσεις και πήγαμε μια μέρα Ελσινορη και στο Louisiana museum και μια μέρα Μάλμε.
Το Tivoli ήταν πολύ όμορφο γιατί ήταν και στολισμένο αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι ανοιχτά όταν πας

Και το πρωί δεν ξημερώνει πολύ νωρίς εμείς 8:30 φεύγαμε για Μάλμε και ήταν ακόμη σκοτάδι. Αυτή η φωτό είναι εκείνη την ώρα από τον σταθμό του flixbus View attachment 523309
Αν πάτε όμως, πάτε στο design museum.
Καλησπέρα.. Αποφασίσαμε να μείνουμε και ένα βράδυ στο Λούντ (Lund) και απο εκει να παμε κατευθειαν στο αεροδρομιο της Κοπεγχάγης.

Από Δανία είχαμε βάλει:

1. Χέλσινγκορ (Helsingør)
  2. Ώρχους (Aarhus‎‎)
  3. Άλμποργκ (Aalborg‎‎)
  4. Οντένσε (Odense)
Άρα, έχουμε 2 βράδια στην Κοπεγχάγη, 1 βράδυ στο Λούντ (Lund). Μα μένουν άλλα 2 βράδια, όπου το 1 λέγαμε μήπως ήταν στο Οντένσε. Το 1 βράδυ που μένει θα το βάζατε Ώρχους (Aarhus‎‎) ή Άλμποργκ (Aalborg‎‎);

Σκέφτηκα μήπως το βάζαμε Μάλμε (Malmö‎‎) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αφού είναι λίγα λεπτά απο το Λούντ.

paefstra

Member
Καλησπέρα.. Αποφασίσαμε να μείνουμε και ένα βράδυ στο Λούντ (Lund) και απο εκει να παμε κατευθειαν στο αεροδρομιο της Κοπεγχάγης.

Από Δανία είχαμε βάλει:

1. Χέλσινγκορ (Helsingør)

Σκέφτηκα μήπως το βάζαμε Μάλμε (Malmö‎‎) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αφού είναι λίγα λεπτά απο το Λούντ.
Επειδη ειπες οτι θες καστρα,
πρεπει να ανεβειτε στην ακροπολη του Ελσινμποργκ απεναντι απο Ελσινορ και να δειτε και το μικρο καστρο του Μαλμε. Επειδη θα ειστε με αυτοκινητο, ενα βραδυ στο Λουντ φτανει να τα δειτε με αρκετο τρεξιμο ομως. Ενα ολοκληρο πρωι σχεδον θελει το καστρο της Ελσινορης, δεν θα τριγυρισετε και λιγο την πολη? Δηλαδη 4 πολεις σε ενα διημερο.
Και θα νυχτωνει νωρις, αρα τις δυο πολεις θα τις δειτε στα σκοταδια?
Βαλε νυχτα στο Μαλμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.362
Μέλη
40.011
Νεότερο μέλος
LenaLy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα