Thanos92
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρκελώνη & Ανδόρα
Κανε τον κυκλο Ελσινορ, απεναντι Σουηδια Ελσινμποργκ, Λουντ, Μαλμε και πισω Κοπεγχαγη.
Οταν αρχισεις να φρικαρεις με τις τιμες διαμονης στην Κοπεγχαγη, θυμισου οτι αν σπασεις το ταξιδι μισο στη Σουηδια θα μεινετε σε καλυτερα δωματια με τα ιδια λεφτα.
Πρωτα δες εικονες αν σε γοητευει κατι. Εμενα δεν μου ειπε τιποτε.
Ήμασταν Κοπεγχάγη πριν 10 ημέρες. Δύο ολόκληρες ημέρες φτάνουν. Το πρόβλημα είναι ότι μετά τις 15:30 έπεφτε ο ήλιος και είχε πολύ κρύο που μας κουραζε. Εμείς είχαμε 4 διανυκτερεύσεις και πήγαμε μια μέρα Ελσινορη και στο Louisiana museum και μια μέρα Μάλμε.
Το Tivoli ήταν πολύ όμορφο γιατί ήταν και στολισμένο αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι ανοιχτά όταν πας
Και το πρωί δεν ξημερώνει πολύ νωρίς εμείς 8:30 φεύγαμε για Μάλμε και ήταν ακόμη σκοτάδι. Αυτή η φωτό είναι εκείνη την ώρα από τον σταθμό του flixbus View attachment 523309
Καλησπέρα.. Αποφασίσαμε να μείνουμε και ένα βράδυ στο Λούντ (Lund) και απο εκει να παμε κατευθειαν στο αεροδρομιο της Κοπεγχάγης.Αν πάτε όμως, πάτε στο design museum.
Από Δανία είχαμε βάλει:
- Χέλσινγκορ (Helsingør)
- Ώρχους (Aarhus)
- Άλμποργκ (Aalborg)
- Οντένσε (Odense)
Σκέφτηκα μήπως το βάζαμε Μάλμε (Malmö) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αφού είναι λίγα λεπτά απο το Λούντ.