Αεροδρόμια Θεσσαλονίκης - Σόφιας - Σκοπίων

connosp

Member
Η Ryanair έχει αρκετές πτήσεις. Δεν το έχω επιχειρήσει αλλά το ψάχνω για Ισπανία. Όσο για την μετάβαση (Σόφια έχω πάει 3 φορές με το αυτοκίνητο) έχει λεωφορεία.
Bus tickets to Europe, Germany, Munich, Berlin, Budapest, Brno, Prague, Vienna, Athens, Greece, Piraeus, Sofia, Varna, Burgas, Haskovo, Kardjali, Plovdiv
FlixBus: Cheap Coach Travel Across the UK & Europe
Union Ivkoni Online Tickets

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Έχει αρκετούς απευθείας προορισμούς που δεν έχουμε Θεσσαλονίκη πχ Ισπανία, Γαλλία κ πιο παλιά Abu Dhabi (νομιζω η Wizz την έκοψε)
Αν πετύχεις αναχώρηση/επιστροφή προς μεσημεράκι/απόγευμα είσαι πένα (ειδικά τώρα που μπήκαν στο Σένγκεν κ δεν περιμένεις στα σύνορα) ---

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ηθελα να ρωτήσω, αν γενικά κάποιος προτιμάει να ταξιδεύει από Σόφια, λόγω φθηνών εισιτηρίων;
Αξίζει τον κοπο αν μένεις βόρεια Ελλάδα;
Δε το έχω κάνει ακόμα, όμως το επιχείρησαν αρκετοί φίλοι.
Η απάντηση είναι «εξαρτάται».
Τι εισιτήριο θα βρεις, αν αξίζει το κόστος υπολογίζοντας και τη μετάβαση στη Σόφια, αν βολεύει χρονικά ή θα χρειαστεί διανυκτέρευση κτλ.
Νομίζω θα έμπαινα στη διαδικασία μόνο για κάποιον πολύ δύσκολο προορισμό και πάλι υπό προϋποθέσεις.

el de abajo

Member
Έχω πετάξει δύο φορές από Σόφια και μια από τα Σκόπια, μια χαρά όλα καθώς είτε ο προορισμός δεν υπήρχε από Θεσσαλονίκη, είτε η διάφορα στην τιμή ήταν σημαντική..απλά στην Σόφια πλέον βλέπω ανεβασμένες τιμές σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν γεγονός που αρχίζει να την καθιστά λιγότερο ελκυστική...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.107
Μέλη
39.862
Νεότερο μέλος
John Sid

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom