Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Πόσους μήνες μετά είναι το ταξίδι σου και βρήκες τέτοιες τιμές;
Να απαντήσω κι εγώ που είμαι παρόμοια περίπτωση.
1) Την περασμένη εβδομάδα έκλεισα το Σεβίλλη- Γραναδα 42 ευρω με ALSA
τα 3 άτομα στις 12/4 και
2) Γρανάδα- Μάλαγα 27 ευρω και οι τρεις στις 14/4 ομοίως με ALSA.
3) Μάλαγα- Μαδρίτη έκλεισα πολύ νωρίς βέβαια στις 30/11/25 γιο να ταξιδεψουμε στις 15/4/26 το γρήγορο τρένο avlo από την trainline στην εξευτελιστικη τιμή των 7 ευρώ έκαστος!!! 21 ευρω κι οι τρεις
4) Την ίδια μέρα 30/11/25 έκλεισα Σεβίλλη-Κορδοβα-Σεβίλλη ημερήσια για 9/4/26 με το ouigo 9 ευρω η μονή διαδρομή δηλαδή 18 ευρω ο ένας πηγαινε έλα, 54 ευρώ και οι τρεις.
Το μόνο που δεν έκλεισα ακόμη είναι το Μαδρίτη Τολέδο αλλά εκεί η τιμή των τρένων δεν αλλάζει

pan82

Member
[/QUOTE]
@pan82 πως κατάλαβες ότι οι τιμές ενοικίασης αφορούν σε μικτή ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή; Λέει πουθενά στους όρους τη φράση "zero excess";
Από τη φωτογραφία που ανέβασες δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Η τιμή είναι πολύ χαμηλή για 4 μέρες.
Συνήθως, όλοι πωλούν ενοικίαση με τη βασική ασφάλεια και αγοράζεις επιτόπου κατά την παραλαβή την μικτή ασφάλεια.
Η εικόνα είναι από μεσάζοντα ή από την ίδια εταιρεία ενοικίασης;
Το γεγονός ότι δεν απαιτούν εγγύηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις και μηδενική απαλλαγή σε περίπτωση ζημιάς.
Στην Ισπανία νοικιάσαμε μόνο από Σεβίλλη και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Αλλά η γενικότερη εμπειρία μου λέει ότι πάντα αγοράζω μικτή ασφάλεια επιτόπου από το γραφείο παραλαβής και ελέγχω εάν συμπεριλαμβάνεται οδική βοήθεια για όλες τις περιπτώσεις.
To γράφει ξεκάθαρα και σε αυτό που έστειλα αλλά έχει και το κουμπί που το λέει πιο αναλυτικά ότι έχει μηδενική απαλλαγή. Δες και την ανάλυση. Από το επίσημο site του centauros που γράφουν και τα παιδιά εδώ μέσα είναι. Και σε άλλα που είδα τέτοιες τιμές παίζουν τουλάχιστον από τώρα που κοιτάζω για Πάσχα.

Πόσους μήνες μετά είναι το ταξίδι σου και βρήκες τέτοιες τιμές;
Με alsa bus η αλήθεια είναι ότι αν βγάλεις από τώρα πετυχαίνεις πολύ χαμηλές τιμές όντως οπότε μας βλέπω να πάμε εκεί γιατί με παρκινγκ και λοιπά θα υπάρχει πρόσθετο άγχος. Τα τρένα είναι απλησιάστα και ειδικά επειδή θέλουμε συγκεκριμένες ώρες γιατί πχ μπορεί να έχει και ένα φθηνό αλλά άβολη ώρα.

Να φανταστώ όσοι έχετε κλείσει για Πάσχα έχετε βγάλει ήδη εισιτήρια για alhambra; Eκεί θα βγάλω κι εγώ γιατί βλέπω ότι τελειώνουν. Έχετε βγάλει και για άλλα από τώρα;
Απλά η βλακεία είναι ότι όλα ακόμα και τα αξιοθέατα ζητάνε και αριθμό ταυτότητας, δε το έχω ξαναδεί αυτό. και δε ξέρω αν τύχει να αλλάξει κάποιος ταυτότητα τι θα παίξει

Attachments

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ έχω βγάλει για Alhambra Γρανάδα και alcazar Σεβίλλη γιατί ήθελα συγκεκριμένες μερες και ώρες

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Για Καθεδρικό Σεβίλλης και Μεθκιτα Κορδοβα δεν έχουν ανοίξει ακόμα

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγώ έχω βγάλει για Alhambra Γρανάδα και alcazar Σεβίλλη γιατί ήθελα συγκεκριμένες μερες και ώρες
Κι εμεις βγαλαμε για τα 2 που αναφέρεις. Στη Σεβιλλη κλεισαμε τη δωρεάν είσοδο της Δευτέρας (μετά τις 6).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
Fay Dem

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom