Ανησυχητικό Φαινόμενο στην Αίγινα

gkarag

Member
Μηνύματα
15
Likes
5
Καλησπέρα,
Επειδή είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς πολλών από εμάς, δείτε το σοκαριστικό video που συνέβει στην Αίγινα με την θάλασσα να ανεβαίνει σε δευτερόλεπτα πάνω στο δρόμο και στη συνέχεια τα ψάρια να έχουν τρελλαθεί και να βγάινουν στην επιφάνεια.


Καλή συνέχεια σε όλους.
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
2.491
Likes
3.199
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Το είδα το βιντεάκι μάλλον όχι μέχρι τέλους ...κάποιο πρόβλημα είχε;τέλος πάντων είδα τη θάλασσα να φουσκώνει και να βγαίνει εξω...,μας εξηγείς τι ακριβώς συνέβη;γιατί δεν κατάλαβα:roll:,κάποια αιτία θα υπήρχε...

Πάντως μου θύμισε μια εμπειρία που είχα στη Λήμνο πριν χρόνια .
Εκεί που κολυμπούσαμε αμέριμνοι στον Αγ.Γιάννη ωραιότατη παραλία,ήηηηρεμη θάλασσα,καθόλου αέρας,ΞΑΦΝΙΚΑ κινδυνέψαμε και ως εκ θαύματος σωθήκαμε απο ξαφνικά τεράστια κύματα που μας καπάκωναν,ευτυχώς κολυμπούσα σχετικά κοντά στην στεριά...πρόλαβα και βγήκα...τα ορμητικά νερά σάρωσαν τα πάντα και στην παραλία..παρέσυραν ψάθες.. τσάντες...κλπ:shock:και για όλα αυτά έφταιγε ο Κεντέρης το γρήγορο πλοίο που όποτε πλησίαζε στο λιμάνι γινόταν ο κακός χαμός όχι μόνο στο λιμάνι αλλά και στις γύρω παραλίες όπου δεν έπαιρνες χαμπάρι δεν το έβλεπες κάν...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κάτι παρόμοιο συνέβει και σε εμάς στην Σκόπελο πέρσι το καλοκαίρι: στην παραλία του Αγίου Ιωάννη ξαφνικά γύρω στις τέσσερεις το μεσιμέρι γινόταν του πανικού.
Ψάθες, πέδιλα, κινητά, φωτογραφίες, και ευτυχώς τα μωρά τα γλιτώσανε.
Έφταιγε και εδώ ένα highspeed το οποιο περνούσε εκείνη την ώρα.
 

gkarag

Member
Μηνύματα
15
Likes
5
Καλησπέρα, στο βιντεάκι δείχνει τη θαλασσα να ανεβαίνει σταδιακά, και να φτάνει πάνω στον δρόμο. Δεν υπάρχει κάποιο κύμα απλά ανεβαίνει σταδιακά προς τα πάνω.
Στο τέλος του βίντεο δείχνει τα ψάρια να έχουν ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας με ανοιχτό το στόμα (αυτό είναι και το ανυσηχιτικό). Δεν ξέρω εγώ ψηλο τρόμαξα.
Καλημέρα σε όλους.
 

joela

Member
Μηνύματα
351
Likes
151
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Καλημέρα σε όλους.δεν ξέρω για τη στάθμη της θάλλασας αλλά ξέρω οτι όταν τα ψάρια βγαίνουν στην επιφάνεια έτσι είναι γιατί δεν τους επαρκεί το οξυγόνο.Γι αυτό και ανοιγοκλείνουν έτσι το στόμα μισο έξω μισό μέσα.(Ναι όσο κι άν φαίνετε παράξενο ΚΑΙ τα ψάρια χρειάζονται το οξυγόνο) :roll:
 

gkarag

Member
Μηνύματα
15
Likes
5
joela, αυτο που μας είπες τώρα μας ανυσήχησε ακόμα περισσότερο.
Τι κάνουν πειράματα? Για ποιό λόγο να συμβαίνει κάτι τέτοιο?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.289
Μηνύματα
886.787
Μέλη
38.955
Νεότερο μέλος
alex_07

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom