tita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
εγινε! με την προϋπόθεση να βρεις μια στολή και για εμένα! θα είμαστε τα πιο cool άτομα στο γκρουπ!!!:xmas_mrgreen:Αμα παει η Τιτα και με παρει μαζι της θα παω. Ντυμενη ως αστροναυτης, ΟΚ?
εγινε! με την προϋπόθεση να βρεις μια στολή και για εμένα! θα είμαστε τα πιο cool άτομα στο γκρουπ!!!:xmas_mrgreen:Αμα παει η Τιτα και με παρει μαζι της θα παω. Ντυμενη ως αστροναυτης, ΟΚ?
Σφυριξε μου για να την παραγγειλω: Jr. Astronaut Suit White Child Costume BSCC-0825 Sales, Buy Jr. Astronaut Suit White Child Costume BSCC-0825 Products from alibaba.com :xmas_cheesygrin:εγινε! με την προϋπόθεση να βρεις μια στολή και για εμένα! θα είμαστε τα πιο cool άτομα στο γκρουπ!!!:xmas_mrgreen:
.....για να βρεις την επίσκεψη στο Άουσβιτς ενδιαφέρουσα ..... Η επίσκεψή μου στην Αριζόνα σε βάση εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων ..... quote]
Γιώργο άλλο είναι να πας επίσκεψη στο Άουσβιτς ή στην βάση των πυραύλων όπου όλα είναι διατηρημένα και συντηρημένα όπως ήταν τότε και σου ξυπνήσουν μνήμες ή έχοντας διαβάσει σχετικά ή με τη βοήθεια ξεναγού καταλάβεις την ατμόσφαιρα της εποχής και νοιώσεις τα ανάλογα συναισθήματα και άλλο να μπεις μέσα στο κατεστραμμένο από την έκρηξη εργοστάσιο. Τι θα δεις εκεί πέρα από χαλάσματα και αποκαΐδια ; Θα έχει μείνει τίποτα που να θυμίζει την περίοδο της ομαλής λειτουργίας του ή την ένταση τη στιγμή της καταστροφής ; Ούτε επίσης υπάρχει σύνδεση με κάποια ιστορική στιγμή της ανθρωπότητας για να αποτελεί μνημείο όπως π.χ. η Kurfunstendam. Γιαυτό επιμένω ότι μόνο ο ειδικός επιστήμονας θα μπορούσε να νοιώσει κάποια συγκίνηση ή προβληματισμό βλέποντας κατεστραμμένο ένα μεγάλο έργο που γι’ αυτόν αποτελεί το πεδίο δράσης ολόκληρης της ζωής του. Για τους υπόλοιπους είναι απλώς ένα μεγάλο εργοστάσιο που καταστράφηκε από ατύχημα και μια επιτόπια επίσκεψη δεν θα προσθέσει ή θα αφαιρέσει κάτι από τον προβληματισμό που έχει κανείς γενικά με την χρήση της πυρηνικής ενέργειας.
Δε συμφωνώ. Το ατύχημα του αντιδραστήρα είχε συγκλονίσει τον κόσμο τότε -το θυμάμαι κι εγώ που ήμουν μικρή. (ακόμα θυμάμαι ότι δε μας έβγαζαν όταν έβρεχε!)Για τους υπόλοιπους είναι απλώς ένα μεγάλο εργοστάσιο που καταστράφηκε από ατύχημα και μια επιτόπια επίσκεψη δεν θα προσθέσει ή θα αφαιρέσει κάτι από τον προβληματισμό που έχει κανείς γενικά με την χρήση της πυρηνικής ενέργειας.